אל תצחקו עלי ........
אל תצחקו עליי , כי אני מתאמן מתחיל , אז מספר החזרות והסטים לא גדול כל כך אבל חפיף ! דרך אגב רמי אתה אמור לדעת את התוכנית , הרי אתה הבאת לי אותה ! תוכנית אימונים : -------------------- תוכנית אימונים : יום א´ : חזה - שכיבות שמיכה - 6 סטים , 12 חזרות , הפסקה של דקה וחצי. סקווט - 4 סטים, 20 חזרות מכרעים - 3 סטים, 8 חזרות כל רגל יד קידמית - נסה לבצע כפיפה במרפק כאשר אתה מחזיק כיסא או כל דבר אחר שיהווה התנגדות עבורך. בטן - כפיפות בטן - 4 סטים , 35 חזרות , הפסקה של דקה. כפיפות בטן באלכסון - 4 סטים , 35 חזרות , הפסקה של דקה. יום ב´ : מנוחה ! יום ג´ : יד אחורית -שכיבות שמיכה - 6 סטים, 12 חזרות, הפסקה של דקה וחצי. כתפיים - עמידה ליד קיר ונסיון של דחיפת הקיר עם היד בטן - כפיפות בטן - 4 סטים , 35 חזרות הפסקה של דקה . כפיפות בטן באלכסון - 4 סטים , 35 חזרות , הפסקה של דקה. יום ד ´ : מנוחה ! יש לי שאלה אחת בקשר לתרגיל של הכתפיים , שאני שואל כבר הרבה זמן ואף אחד לא ענה לי . האם אני צריך לעמוד מול הקיר , ולנסות לדחוף אותו כמו שדוחפים קופסא בפנטומימה , או שאני צריך לעמוד ליד הקיר ולדחוף אותו רק עם יד אחת ? בבקשה תענו כי זה דחוף !