כל כל לבד...

NAAMAN1984

New member
כל כל לבד...

מה עושים בימים האלה שהילדים לא איתך?
הרגשה כל כך נוראית,כל כך קשה להתרגל,הכל חדש וטרי ...ועצוב
אני בתהליכי גירושים אחרי 12 שנות אלימות קשה(מילולית נפשית פיזית ומינית) ,2 ילדים בני 12 ו9,אני בת 32,מבינה שאני וילדיי בדרך לחיים חדשים וטובים יותר,שמספיק לסבול ואפשר וצריך להיות מאושרים בחיים. אבל כל כך קשה לי כשהם לא איתי ,אני גם יודעת שהוא מרעיל אותם,מכער את נפשם, ואין לי צ'ה לעשות כרגע .
חברות אין לי,כי התנתקתי מכולם במהלך השנים,כי ככה היה יותר קל להתמודד מולו, יש לי משפחה מדהימה ותומכת אבל כל כך קשה לי לראות את המבטים שלהם,מבט של ״מסכנה שלנו״ ,לישון אני לא מצליחה בכלל,לאכול גם לא ,א
רק חושבת על ילדיי ...
התחושה הזאת אי פעם עוברת?...

עוברת - בדוק

אבל את צריכה גם לעזור לה לעבור:
&nbsp
1. תכנני מה לעשות כשהם אצל אביהם. דברים שיסיחו את דעתך. גם אם את מחליטה להישאר בבית ולסדר, שימי מוסיקה שאת אוהבת. ותתרכזי רק בה ובעבודה. אל תנדדי אחרי המחשבות. אחרי כמה פעמים של אימון זה עובד.

&nbsp
2. צאי להליכות ארוכות עם אזניות ומוסיקה מהטלפון. האויר הפתוח, המוסיקה והצעידה הקצובה עושים את שלהם.

&nbsp
3. הקפידי להכיר אנשים חדשים שאת לא מכירה מלפני כן. צאי לבלות. מרענן. (לאו דווקא גברים בשלב זה)

&nbsp
4. כשהילדים מגיעים - תחייכי אליהם, תביאי להם דברים שהם אוהבים שאת הכנת להם, אל תחקרי ואל תתרכזי באיך היה אצל אבא. תשאלי "היה כיף אצל אבא?" ותסתפקי בתשובה שהם נותנים, ארוכה או קצרה בלי לשאול מעבר לזה. רק תקשיבי ותחייכי. אם הם אומרים עליו דברים רעים - תגידי להם שהוא אבא שלהם והוא יהיה שם עבורם גם אם אתם לא יחד. ותסגרי ענין. אם יש משהו שממש לא נראה לך בהתנהלות שלו מולם - דברי איתו בלי פחד. הוא כבר לא שולט עלייך.

&nbsp
5. את חייבת להפסיק להסתכל על עצמך כעל "מסכנה", לחייך יותר, ולא לתת לאף אחד אפשרות להתייחס אלייך כאל מסכנה - גם סביבתך תפסיק.
מי שמתייחס אלייך כאל מסכנה - "תעיפי" אותו מחייך. אם "העפת" את בעלך את בהחלט יכולה "להעיף" גם אחרים, זה הרבה יותר קל.

&nbsp
6. תפסיקי להתייחס למה שחושבים עלייך. אף אחד לא חי את חייך. והם הולכים להיות ממש טובים

&nbsp
7. בגדים חדשים, תספורת חדשה, איפור ובושם - עושים פלאים בהרגשה. תהני מזה שאת אישה

&nbsp
&nbsp
&nbsp

NAAMAN1984

New member
בהחלט אנסה ליישם

תודה רבה,
בהחלט אנסה ליישם
גרמת לי לבכות ...תודה על ההתייחסות

tal902

New member
בהמשך למה שכתבה האהבה היא פרח

זוכרת שאמרת לעצמך פעם (או יותר מפעם): "אם רק יהיה לי טיפה יותר זמן רק לעצמי הייתי עושה את זה ואת זה" ? אז הנה הזמן. כשהם אצל הגרוש שלך.
&nbsp
תראה מה זה: רק ביקשת ואמרת "שרק יהיה לי זמן" והיקום הקשיב ונתן לך זמן.... :)

בדד1

New member
כל

מה שהיא אמרה

(עכשיו נראה אותה נותנת את הגירסה לגברים)

למעלה