כל כך שקט פה...

AeroSlash

New member
עכשיו יש!!!

אני חיה, בועטת, רצה קופצת מה שרק לא תרצו.. התעוררתי עם חיוך גדול מדי מרוח על הפרצוף, בהחלט על רגל ימין [אפשר לראות מכל ההצהרות שלי בפורום], מקווה שהיום לא יעשה יותר גרוע...

Zot ani 1

New member
עכשיו יש פה מישהו...

אבל למה קמת ב 5 בבוקר??????????????????? או שעוד לא הלכת לישון אז פשוט...?

AeroSlash

New member
חחחח... אני רק נרדמתי ב-5...

ראיתי את הסרט Passions of the Christ,סרט קשה..

AeroSlash

New member
על חייו של ישו..

בעיקרון זה מתחיל במשפט של ישו ומסתיים בצליבה, אבל כל הסרט נורא קשה, לא חסכו במראות זוועתיים..

Sheep From Hell

New member
חחחח. עלק את שואלת!!

אפילו אני יודעת ואני אטומה לעולם הזה!!!! היה סיפור ענקי על זה שלא רוצים להראות אותו בארץ כי זה מראה את היהודים בצורה רעה, יעני שהם הרגו את ישו וכאלה.. בעע... שונאת כשיש פוליטיקה בכל דבר... עוד מעט יהרסו לי את תענוגות השינה עם פוליטיקה... עד מתי זה ימשיך ככה אהההההההה...........?????? העולם מתדרדר... בע... כולם חיים בסרט.... אני לא יודעת מה לעז' אני רושמת....
חייבת רטלין!!

Zot ani 1

New member
לא פלא שאני לא יודעת...

מה זה הסרט הזה....חחחחחח בדברים שכאלה אני לא צופה ולא מתענינת....

AeroSlash

New member
האמת..

שהסרט באמת מציג את היהודים באור רע מאוד.. ות'אמת זה הכל בולשיט, כי הוציאו אינספור סרטים על ישו ובכל סיפור מישהו אחר מוצג כאכזרי, פעם זה היהודים ופעם זה הרומאים ופעם זה האלה ופעם זה האחרים ["האחרים", סרט משעמם.. פאק! איזה חוסר הקשר]...

AeroSlash

New member
חחחחחח...איזה קטע..

בהודעה הקודמת הזכרתי את "האחרים", עכשיו אני מעבירה ערוצים בטלויזיה, מרוב שעמום, פתאום אני רואה ביס 2 יש "האחרים".. מי שמאוד רוצה להירדם מוזמן ללכת לראות את הסרט...

s h u r i k

New member
ראיתי אותו אתמול גם

אבל זה לא מעניין ליראות אותו כשאתה כבר יודע מה כל הקטע שם... אבל סתם כי היה לי משעמם!!

AeroSlash

New member
כן ../images/Emo3.gif

הסרט הוא בערך שעתיים והוא מחולק לשלושה חלקים מאוד לא פורפורציונליים.. החלק הראשון: לדבר , לדבר, לדבר ואחרי זה לדבר עוד קצת [וזה לא שהם מדברים על דברים כל כךךךך מעניינים].. אורך החלק בערך שעה פחות או יותר החלק השני: הסתימויות שהצוציקית [הבת של ניקול] מדברת, הגילויים ופשוט להתהלך בבית הגיגנטי בלי שום מטרה נראת לעין, זה נשמך קצת פחות משעה החלק השלישי: הגילוי המסעיר, החלק השלישי נמשך בערך רבע שעה... תענוג לראות את הסרט פשוט!!

AeroSlash

New member
דבר אחד אני לא מבינה..

למה עשו סביב הסרט כל כך הרבה היסטוריה וסיווגו אותו כסרט אימה??

Sheep From Hell

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח.......

פעם קראתי ספר צמרמורת והייתה שם פואנטה כמו בסרט... והכי עצוב שהעלילה בצמרמורת הייתה פי אלף יותר מעניינת מבסרט!!! כל כך עצוב.....

AeroSlash

New member
חחחח... אז זהו שבסרט אין עלילה...

הכל אוווווותו דבר עד שמגיעים לסוף.. אהההה.. ושכחתי!! יש גם את החלק שבוהם מתפללים!! פאקין
, עוד לא ראיתי שמתפללים בו כל כך הרבה!!

Sheep From Hell

New member
חחחחחחחחחח...... טוב הבנו מזמן

שתעשיית הסרטים רק מתדרדרת עם השנים.... רק חסר לנו שיוציאו פתאום האחרים 2.... אותו כבר נוכל להגיד עוד לפני צפיה כהסרט הכי גרוע של שנות ה 2000....

למעלה