כל כך רציתם ודיברתם

אתה יודע שציורים כאלה

בסיגנון גם בוריס אחד צייר? לא רק לארי אלמור צייר! ולא מעט בוריס צייר של הרומח אולי לא תזהה כי בוריס כפי שאני מכיר את הציורים שלו (יש לי לא מעט במחשב שהוא חתם עליהם ככה רואים) אז תרגע יש הרבה תמונות של הרומח בלי שזה יהיה של לארי או שאתה תכיר זה לא אומר שזה לא מזה! כל אחד מדמיין שונה את התמונה הספציפית (כתב) ומביא אותה בציור שונה! אם אתה תראה פרפר אתה תצייר אותו אחרת מימני! ככה זה אמנות! אל תשלול אחרים בגלל שאתה דימיינת את זה אחרת!

הציירים הרשמיים של הרומח הם:

לארי אלמור קלייד קלדוול ג´ף איסלי מאט סטוביקי טוד לוקווד דניאל הורן ברום ואם אתה מתכוון לבוריס וואלחו, אז הוא לא צייר ציורים מהרומח.

ואני ועוד כמה שאני מכיר........

תבין איש לרומח יש הרבה ציירים לרוב זה ציורים רק לעצמך בלבד ויש חלק שסתם ציירו מהרומח קטעים וסרקו לנט עצמו אתה צריך להבין שלרומח יש יותר משבע ציירים זה שהם רשמיים זה לא אומר שהם היחידים! דמט איתך תפתח כבר! תבין מעבר לבעיה שלך! אתה מיאש פשוט!

ציורים אחרים הם...מממ...נחותים!

אלו הציירים המפורסמים, שיצירותיהם נמכרות, היחידים של הרומח. תקלוט את זה. אנשים רגילים שמציירים בשביל עצמם לא מציירים באיכות כזאת. אמנים מקצוענים אחרים לא ציירו מהרומח. אני יכול להביא לך מידע כמעט על כל תמונה ותמונה של צירי פנטזיה.

לא הרבה ציירים לא מפורסמים

ושקשורים לרומח מציירים הרבה יותר יפה ! שתוק בבקשה כי אתה כבר מעצבן מאוד ואם אתה קורא לי נחות?!!! תודה רבה פה אנחנו כבר לא מדברים יותר תודה על המחשבה שלך ואם אתה קורא לי נחות אני ממש מאושר אבל אני לא מדבר אם "גבוהים" מימני

התייחסתי לציירים מקצוענים בלבד

ציורך, כציורים של צייר חובב, לא באיכות גבוהה כציוריהם של המקצוענים, בגלל שהם מקצוענים ואתה עושה זאת להנאתך. גם אני מצייר מהרומח, גם אני חובב ציור, אבל אני לא מתיימר לפרסם את ציורי ברבים כי הם לא ראויים לעך לדעתי. מה שהתכוונתי לומר זה שהציירים האחרים הם לא מקצועניים.

תודה

ואם תנסה שוב פעם לרדת עלי בדיוק כמו עכשיו אני עוזב! זהו! נמאס לי! אני לא סתם במגמת אמנות! וכל עוד לא ראית אתה לא יכול להגיד שאני חובבן! אני לומד בשביל להיות אמן! אז אל תגיד לי שאני לא! ולגבי איכות עד שאתה לא רואה אתה לא יודע! אז שתוק! לא סתם לימדו אותי כמה שהם כן אמנים! זה ממש מעליב שאתה שופט בגאווה וטימטום כמה! ולא רק פוגע ומעליב אלה גם מדכא מאוד! זה שאני לא מפרסם ציורים שלי כי אני שונא את זה אני שונא כל ציור שאני מצייר! שאחרים אומרים שהוא יפה....... בגלל זה אני לא מפרסם! אבל זה לא אומר שהם בלי איכות! שהם כלום! רק חובבן! כי מי שלומד לומד! אני יכול להגיד שלארי אלמור סתם חובבן! הוא למד? זה שהוא הגיע לרמה הזאת זה לא בן רגע! אבל הוא למד מאחרים לצייר! חלק מהדברים! אבל זה לא אומר שאני לא יכול לעבור אותו באיכות! ואני לומד! ואתה מעליב ונראה לי שבגלל זה אני יפרוש כי נמאס לי כבר!

נמאס לך?

אם לא תדע לקבל ביקורת לא ילך לך בחיים בכלל. במיוחד אם אתה הולך להיות אומן. לא ניסיתי לפגוע בך, רק ציינתי עובדות. ואתה עוזב את הפורום בגלל...זה? עצוב מאוד. אתה נשבר בקלות.

למעלה