כל כך רע.......

dominogrose

New member
כל כך רע.......

היי, חבר'ה. אני כל כך עצובה וכל כך רע לי עכשיו. לא בא לי לעשות כלום אפילו לא הצבעתי עדיין לסקר. כי ממש רע לי והלוואי והייתי יכולה לספר למה אבל אני מעדיפה לא לפרט, כי אני חושבת שיש מישהו (שאני מכירה) שקורא את ההודעות שלי ומחכה לחולשות ולמעידות האלה שלי.

ענתי 10

New member
../images/Emo24.gif

לכי לישון. מחר יהיה יותר טוב. תנסי את זה. אצלי זה תמיד עובד.

ערב טוב לך דומינגוגרוס...../images/Emo24.gif

תגידי לי ...איזה קופת שרצים יכולה להיות לך בגילך המופלג...ועוד כשיש לך תעודה יושר מהמשטרה.. בקיצור שימי פס על הכל ואם מישהו קורא זה חלק מהעניין דעי לך האמת יותר חזקה מהכל..ואם את חוששת מלהתמודד עימה בנושא מסויים את יכולה פשוט לא להזכיר זאת או לתקשר במסרים פרטיים עם אנשים שכן בוטחת בהם.. החיים ממשיכים...תהני לך ..כל הטוב עודנו לפנייך...

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

"מחר יום חדש..." אמרה סקארלט אוהרה ב"חלף עם הרוח". וזה המוטו שלי בימים רעים. לא משנה כמה רע היום, הוא ייגמר ומחר בטוח יהיה טוב יותר. אז מאחלת לך שתקומי עם כוחות מחודשים ואנרגיות טובות להתמודד ולסלק את הרע. שתהיה לך שבת נפלאה

dominogrose

New member
תודה לכולם../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

אתם צודקים, ובאמת יותר טוב לי עכשיו. המצב רוח של אתמול נשאר באתמול. והיום- יום חדש, כאילו שלא קרה כלום.
תודה לכם על העידוד

הלו דומינו

מקווה שאת מרגישה יותר טוב אם את רוצה לשלוח מסר בסודיות מבטיחה לעזור שתהיה לך שבת נעימה באדי

למעלה