כל-כך רוצה להצטרף....

lilach2004

New member
כל-כך רוצה להצטרף....

וכל-כך מתקשה!!!!! אני חודש אחרי לידה.... האמת היא שהעודפים שהצטברו הם סך הכל של כל הלידות והבין לבין..... הפעם אני שוקלת בדיוק כמו ששקלתי בתחילת ההריון- אבל העליה בהמשמעותית הייתה לפני ההריון כי פשוט ידעתי שאני מתכננת להכנס להריון אז הרשתי לעצמי מכל הבא ליד.... עכשיו די נגמרו לי התירוצים- אני כבר לא מניקה (מה שהיה תירןץ נחמד עד עכשיו!) ואני כמובן לא עובדת אז כל התירוץ של חוסר זמן להכין אוכל מזין בריא ולא משמין גם התפוגג- מה שנשאר הוא לפצוח בדיאטה.... האמת היא שבתור נערה עשיתי המון דיאטות (כי מי בגיל הטיפש-עשרה מרוצה מהמראה שלה!?!??!?) אבל מהחתונה, קצת לפני ועד היום ממש אכלתי כל מה שרציתי- ויש תוצאות!!! הבעיה שלי היא שאני לא יודעת לעשות את האיזון- אני מכירה את שדיאטות הכאסח, שזה ממש לא מתאים לי עכשיו כי זה דיאטות ממוטטות ואני צריכה את הכוחות שלי- לבית, לבעל, לילדים.... יש למשהי רעיונות יצירתיים?????? מה בעצם מעבר לירקות (סלט, מרק וכו'...)????!?!?!?!!??!?!?!

יעל י

New member
ברוכה הבאה ומזל טוב

מעתיקה לך הודעה שכתבתי היום למישהי אחרת פה גם הי אחרי לידה. בהצלחה אני מאד ממליצה על דיאטיקאית של קופ"ח. ספורט עדיין אסור לך לעשות.לא לשכוח. אוכל-לעבור ללחם מלא,כמובן מתוקים ונשנושים לא או כמעט לא. המון ירקות חיים ומבושלים . דגים לפחות 3 פעמים בשבוע. לא מטוגן. להשתדל 3 ארוחות עיקריות ו2-3 ביניים קלות.

omaxim11

New member
ירידה במשקל../images/Emo13.gif

הי מפנייתך ניכרת הנחישות לעשות מעשה ועל כך כל הכבוד. החוזקה שבך היא שהחלטת לטפל במה שמציק לך .אין לי ספק שהצבת מטרה ברורה והבנת התהליך הנכון תצעיד אותך במהירות להצלחה . ע"מ שאוכל לכוון אותך נכון ארצה לדעת מס' דברים שחשובים מאוד לתהליך הירידה במשקל ואני לא מתכוון לדיאטת "כאסח" או משהו בסגנון שתיארת: מהו המשקל האידיאלי עבורך ? מהי השאיפה שלך בכל הקשור למשקל ? עד כמה תהיי מוכנה להשקיע כדי להגיע למשקל האידיאלי עבורך ? כשתהיי במשקל ובמראה האידיאלי, איך יראו מערכות היחסים שלך עם הסובבים אותך, הקרובים,המשפחה ,החברים ? ע"מ לרדת במשקל יידרש ממך השקעה יומיומית ,אימוני כושר לחיטוב ,הרזיה,תזונה נכונה ועוד . מה מבין כל אלה תוכלי ליישם ,במה תתקשי ? מה המגבלות למימוש הדרישות הללו ? בברכה מקסים שחף מאמן אישי לאורחות חיים ותזונה נכונה [email protected] 054-4557767

למעלה