כל כך קשה... ועצוב...

alaje

New member
כל כך קשה... ועצוב...

קצת על עצמי. בת 28, אמא לבן מקסים בן 1.5. מתחילים הליכי גירושים. כל כך מבינה על הראש שהכי טוב יהיה אם נפרד. יותר מדי בעיות, יותר מדי קשיים ופחות מדי הסכמות. מאוד קשה להסתדר ביחד. כמעט בלתי אפשרי. וגם... קשה לשחרר. קשה להבין שזה נגמר. והמון המון שאלות. איך אסתדר אחרי זה? עם מי אצא לטייל ביום שבת? נשמע כל כך עצוב ולא מוכר... מה עושים עם הלב לא משחרר? איך מתמודדים? אני מאוד אשמח לעיצות... והמלצות. מצטערת אם זה קצת מבולגן. המחשבות לא מסודרות.

darling33

New member
קחי נשימה עמוקה....

בתוך תוכך את יודעת שזה הצעד הנכון... כשאני התחלתי את ההליכים ביתי הייתה בגיל של בנך. לצערי, עברו מאז 3 שנים וזה עדיין לא נגמר. מה שלמדתי הוא זה שיש לנו כוחות הרבה מעבר למה שאנחנו חושבים. ואם את מרגישה שאין לך - תפני לייעוץ מקצועי. זו לא בושה. להיפך. החוכמה היא לדעת שיש דברים שקשה לך ואת מבקשת עזרה. ממליצה לנסות להכיר אנשים במצבך - www.halevnet.com תצטרפי לקבוצת תמיכה. דברי עם חברות. דברי עם אנשים בפורום. אל תסתגרי. אשמח לייעץ לך גם מחוץ לדפי הפורום באם תרצי בכך...

למרות הקושי והעצב - תביטי קדימה

לא רק על הדברים הקשים אלא גם על הדברים הטובים שמחכים לך. לפחות דבר אחד טוב שמחכה לך - והיצמדי אליו. הלב ישחרר יום אחד, הביטחון יתחזק יום אחד וחלומות חדשים ימלאו אותך. בהצלחה

alaje

New member
תודה רבה על התמיכה

כל כך קשה לי באמת להחליט... ההחלטה מסתובבת בראש כבר כמה חודשים. וכל יום אני מקווה שמשהו ישתנה. נאיבי מאוד, לא? מאוד מפחדת מהלבד. לא בטוחה שיש לי מספיק כוחות נפשיים לעבור את התהליך... בתי משפט, מזונות, חלוקת רכוש... התהליך מאוד מחפחיד אותי. איך עושים את זה מהיר ויעיל (הבן זוג לא רוצה לעשות הסכם גירושין...)

רק ההתנהלות שניכם תקבע אם זה היהי מהיר או

לא, אם יהיו חילוקי דיעות שיביאו למריבות ולהתעקשויות - זה יקח הרבה זמן. אם תגיעו להסכמה מהר - זה יקח פחות זמן.

מה זה "הוא לא רוצה לעשות הסכם"?

זאת אומרת שהוא מעדיף שרבנים או בית משפט יקבעו לשניכם בשרירותיות תוך כדי התגוששות ביניכם? הוא לא מעדיף לסכם איתך ישירות? איזה מין אידאל זה?

זה באמת קשה ועצוב...

אבל לכל שאלה יש תשובה. החיים מנווטים אותנו להסתדר פחות או יותר, הפורום מקום דרכו את יכולה להכיר חברים חדשים, לצאת ולטייל ורק עם ה-
תאלצי להתמודד לבד...

למעלה