כל כך קרוב....

shabaz

New member
כל כך קרוב....

טוב...הנה הדיווח השבועי שלי לדבי הקרנה חוץ גופנית... עשיתי את זה השבוע חפיף, כי היו לי הרבה דברים לעשות ומעט מאוד זמן... אז לקחתי את זה בד"כ על חשבון ההקרנה... בקיצור, היום הברזתי מסיור דפוק כזה, והחלטתי לנסות הקרנה חוץ גופנית. התחלתי ע"י רגיעה של כל הגוף (עברתי איבר איבר ודמיינתי שתי עיגולים לבנים מרגיעים אותו) עד שכל הגוף שלי היה רגוע, ובכדי להוסיף גם התחלתי להספור מ-1 עד 50 ואז מ-50 עד 0 ואמרתי שאני אגיע ל-0 אני אהיה רגוע לחלוטין. כך היה. אח"כ החלטתי להשתמש בשיטה הזאת של החבוב שהיה פה לא ממזמן. זתומרת לדמיין את כל הגוף שלך נעלם. אני דמיינתי שהוא מתאדה באוויר כעשן סמיך ואפור. והייתי צריך לעבוד משומה כמה פעמים על הידיים הבטן והחזה (לא דימיינתי אותם נעלמים טוב) ואז חזרתי על הפעולה הזאת שוב יותר מהר ואז עועם, רק שבפעם הזאת ראיתי את כל הגוף נעלם ביחד, ולא חלק חלק כמו בהתחלה.ואז עוד פעם השתמשתי בשיטה של הספירה ואמרתי שכשאני אגיע ל-0 כל הגוף שלי יהיה משותק. זה לא עבד, אבל לא נשארתי בנושא הרבה זמן, אלא פשוט המשכתי קדימה. טוב... הנה אני שוכב על גבי בכוונה ואף איבר לא נוגע באיבר אחר שלי ואני מרגיש כבדות. אחרי שאני מדמיין הרבה זמן שאני יטצא מתוך הגוף ומסתובב לי בחדר (קראתי שזה אמור להפעיל את הויברציות שמובילות להקרנה) שום דבר לא קרה. אז החלטתי לעשות את הדבר הבא. ספרתי מ-1 עד 100 וכל עשיריה אמרתי לעצמי שכשאני אגיע ל-0 אני אעשה הקרנה חוץ גופנית ואני אצא מתוך הגוףת מגניבה כזאת, כמו שאתה נמצא בחלום...) ניסיתי להזיז את היד שלי לראות אם היא קלה. ואז נהרס הכל קמתי ובאתי לפה לכתוב את זה.... אבל עקרונית, אני מרגיש שאני קרוב (בכלל...בהתחלה שניסיתי את ההקררנה ידעתי משומה שאני אמנור להצליח הפעם.) אה...ועוד דבר... אני לא בטוח אם זה קיים, אבל עלתה לי באמצע ההקרנה שיטה חדשה... שעבדה די טוב למען האמת...גם איתה כמעט הצלחתי לצאת (זה היה אחרי שדמיינתי את עצמי יותא ומסתובב בחדר) השיטה היא לדמיין מלא מלא מלא אנרגיה ממלאת אותך ואז אתה מתנפח ומתנפח. אני גיליתי את זה בטעות, כי המחשבות שלי קצת נדדו בחלק המסוים הזה. ואז ראיתי שזה טוב והמשכתי לעשות את זה...זה גם הביא אותי לויברציות ממש ממש קטנות. ודבר אחרון לפני שאני מסיים...יש לי שתי שאלות. כל פעם שאני מתחיל הקרנה מתחיל להיות לי מן גירוד לא מגרד באוזן שלי.. כאילו מישהו מדגדג לי עם נוצה דמיונית...זה קרה גם לכם? והשאלה השניה היא: בזמן האחרון אני מאוד התקרבתי לקבלת הקרנה (גיליתי את זה היום) והיה חלק אחד שבו הרגליים שלי כל הזמן רצו להמתח, ולא יכולתי לשלוט בזה...יעני השרירים נמתחו בלי שאני שולט על זה (אני לא מתכוון ממש מתיחה כמו שקמים, אלא מתיחה קטנה כזאת בד"כ ברגל התחתונה (אני לא יודע איך קוראים לזה....הקיצר, החלק בין הירך לכף הרגל) זה גם קורה לכם? טוב...זהו.... אני כמובן אנסה את זה גם מחר. ומחרתיים וכו´ וכו´. ודרך אגב...התחלתי לנסות גם ווילד... אבל זה ממש לא הולךמ לי טוב, כי משומה אני לא מתעורר, לא משנה שאני מכוון את השעון המעורר שלי ואני אומר לעצמי באוטוסוגסטיה (זה תמיד עבד לי, אבל עכשיו משומה זה לא עובד...) שאני אקום בשעה הזאתי וזאתי... למישהו יש עצה לגבי זה? שבז

shabaz

New member
טוב...חלק ממה שכתבי נעלם איכשהו אז.

אז החלטתי לעשות את הדבר הבא. ספרתי מ-1 עד 100 וכל עשיריה אמרתי לעצמי שכשאני אגיע ל-0 אני אעשה הקרנה חוץ גופנית ואני אצא מתוך הגוף ואז ספרתי מ-100 עד 0 וכל עשיריה אמרתי שאני אצא מתולך הגוף כשאני אגיע ל-0 ואז שהגעתי ל-0 התחילו ויברציות חזקות להשתלט עליי והרגשתי שאני אשכרה מתנתק מהגוף שלי בתחושה מגניבה כזאת, (דרך אגב, הצלילות הייתה שם ממש ממש כמו בחלום צלול) ואני בורב טיפשותי המאסיבית, ניסיתי להזיז את היד שלי לראות אם היא קלה. ואז נהרס הכל קמתי ובאתי לפה לכתוב את זה.... כמה מדהים נכון? <<את זה אני הוספתי עכשיו!!!>> שבז

shabaz

New member
אה...ודרך אגב צ´יטה....

הקשבתי לעצה שלך... לא התרכזתי יותר מדי בדברים האחרים כמו שיתוק והרגעה... עשיתי אותם, ואם זה לא הצליח אז פשוט המשכתי הלאה ואז התרכזתי רק בלצאת מתוך הגוף...כנראה שזה מה שעשה את הטריק.

shabaz

New member
זה לא ממש חח"ג נכון?

היה לך חלום, או שזה היה חוויה חוץ גופנית שאיכשהו התפתחה לחלום? לא ממש הבנתי מה קרה. אם היית בחלום או בהקרנה.

דנה^^

New member
שאלה

איך זה היה להיכנס למראה (אם הצלחת)? כשהסתכלת במראה- מה ראית?

Cheetah

New member
מראות זה מדע בפני עצמו.. :)

בחוויה המדוברת (הממם.. שבז ד"א אני לא יודע מה זה היה.. זה התחיל בניסיון יציאה מהגוף שהצליח בסופו של דבר, אבל בוראיציה די מוזרה שאני לא זוכר כל כך) בחוויה המדוברת הדמות שלי במראה הייתה די דומה לי.. ניסיתי לעובר דרכה היא הייתה מוצקה.. זה לא מה שקורה בדרך כלל כשמתעסקים עם מראות. אז איך זה להיכנס למראה? מה רואים בה? יש הרבה יותר תשובות אפשריות ממה שאת חושבת, אין ממש טעם לפרט את מה שאני יודע... כי מסתבר שהמראה היא בכל זאת חלק דינאמי מהעולם של החלום, ותושפע מהתת-מודע של החולם מהמחשבות שלו מהמצב הספיצפי.. ובטח עוד המון דברים. המראה היא חלק דינאמי מהחלום.. אבל... יש לה תפקיד מיוחד במינו במציאות ואנשים מצפים למשמעות מיוחדת מהמראה בחלום... אולי זה מסביר למה הרבה פעמים יש למראה משמעות מיוחדת כזאת בחלום. רק אל תצפי שהמשמעות תיהיה קבועה

Variety

New member
תגובה

היי, מה נשמע? לדעתי, מה שנראה במראה זה מה שנצפה לראות. אם לפני שניגשים למראה תצפו לראות נניח את עצמכם עם עיניים סגולות עם נקודות אדומות, אז לדעתי זה מה שתראו. זה גם תלוי בבן אדם כמה הוא רגיל ויכול לדמיין דברים לא מציאותיים. אני מתכוון שאם כל החייים רגילים לראות את עצמך במראה, יש סיכוי שיהיה קשה לדמיין משהו אחר, אבל אין דבר העומד בפני הרצון, ובסופו של דבר מצליחים. חלומות פז, Variety-

Cheetah

New member
זה בערך נכון

אני ייתן לדוגמא מקרים שאנשים רואים את עצמם בתור מפלצת, רואים מישהו עומד מאחוריהם במראה, לא רואים את עצמם במראה... אי אפשר להגיד שהם מצפים לזה, אולי רק ברמה תת-מודעת.(כלומר זה כמו כל דבר אחר בחלום.. יקרה מה שאתה בעצם כנראה מצפה לו, רק לאו דווקא ברמה מודעת) אני הרבה פעמים אוהב להאתמן על טרנספורמציות מול המראה בחלום.. ובעצם המרכיב הכי חשוב להצלחה בזה לדעתי.. הוא שאתה צריך לצפות שזה יעבוד, אם תפקפק בעצמך, זה לא יעבוד או שזה יעבוד לא נכון.

Variety

New member
המראה כחלון לנפש!

היי, רציתי להגיד, שבאמת, אם אנחנו לא חושבים על כלום לפני שניגשים למראה, ולא מצפים לכלום. מה שנראה במראה יכול לספר לנו הרבה על עצמנו. בנוסף, המראה יכולה לשמש לנו כמכשיר מעולה! אם אתם ניגשים למראה, ורואים בן אדם עייף, שלדעתכם נראה חסר בטחון, או שאתם רואים מפלצת, או שאתם רואים את עצמכם בצורה שאתם לא הכי אוהבים, לדעתי זה סימן חלום (בחלום צלול). אם אתם רואים את עצמכם בצורה שאתם לא אוהבים, זה באמת הקצנה של חוסר בטחון. דרך ויזואלית להראות אותו. אם אתם רואים בן אדם, שנראה שחצן, עם המון אגו במראה - אולי זה מסמל משהו בכם בעל בטחון עצמי אגואיסטי. בנוסף, לדעתי אם נדבר עם הדמות במראה - שהיא בעצם הייצוג החלומי שלנו - נוכל ללמוד הרבה על עצמנו. מעניין מה היא (הדמות) הייתה עונה לשנו אם היינו שואלים אותה שאלות כמו: "מה מציק לך?" "איך אני יכול להצליח יותר טוב בלימודים?" "למה ______?" או כל מיני שאלות! כל מה שמציק לכם, השאלות הכי אינטימיות! חלומות פז, Variety-

להיכנס לתוך מראה בחלום צלול

כניסה לתוך מראה בזמן חלום צלול זה אחד הדברים המשעשעים והנחמדים ביותר שאפשר לעשות בחלום צלול, מה שכל כך מיוחד בכניסה לתוך מראה הוא שזה דבר מאד לא מוזר, לא מוגדר, לכן התוצאה תלויה באיך בדיוק המוח שלך יפרש פעולה מוזרה שכזאת, זה לא "סתם" לעבור דרך קיר שאז אתה מצפה למצוא את עצמך מעברו השני של הקיר כלומר בחדר הצמוד לו, לא, כשאתה נכנס לתוך מראה זה כאילו שאתה ניכנס לתוך איזו בבואה, לתוך השתקפות, הצורה שבה המוח יפרש זאת יכולה ליצור מצבים מאד מאד מוזרים ומשעשעים, לעיתים אפילו מפחידים. הרבה פעמים תמצא את עצמך במקום שונה לגמרי מזה שהתחלת בו, אולי מרחף בחלל בין הכוכבים... במידה והמוח שלך יתקשה להתמודד עם הדבר הזה ולא ידע איך בדיוק "לאכול את זה", אז סביר להניח שפשוט תתעורר, או תמצא את עצמך בחוויה חוץ גופית
המומחה לענייני מראות.

Variety

New member
תגובה

אתה לדעתי ממש מתקדם. אתה צריך רק להתמיד. אני פעם הייתי מנסה ווילד המון, והגעתי ממש רחוק, הייתי כל-הזמן בטעות מתחיל לצאת מהגוף, אני באמת אתחיל לחזור לזה שוב עד שאני אצליח הפעם. זה לא הכי קשה אם מתמידים, פשוט צריך כל-פעם לנסות הרבה זמן, אבל זה משפר. בסוף אתה תצליח. חלומות פז, Variety-

דנה^^

New member
שעון..

טוב אתה מתקדם ממש טוב, בהצלחה! בקשר לוויד- איך בד"כ אתה קם כשצריך ללכת לבית ספר? אתה יכול לקום באותה דרך. דרך אגב- אולי נסה לכוון את השעון במערכת סטריאו (אם יש לך בה שעון) שתשמיע דיסק\רדיו ממש חזק ואז אתה תקום, או שתשים כמה שעונים בכל מיני מקומות בחדר על נודניק, אחד מהם חייב לעבוד...

shabaz

New member
זה השעון שיש לי!!!! מערכת הסטריאו

שלי...אני שם אותה ממש ממש חזק וקצת יותר חזק זה היה מעיר את כל בני הבית שלי. ואז שזאני קם בבוקר ואני מפעיל את המערכת, זה נשאר באותו וויליום שכיוונתי אותו כדי להעיר אותי. אני גם יושן עם מוזיקה אז אני תמיד מכוון את הוויליום לממש נמוך. איך אני קם? יש לי שעון מעורר נודניק נייד... אבא שלי

דנה^^

New member
לא הבנתי...

אתה מכוון את המערכת על ווליום חזק, ואז שאתה קם בבוקר היא כבר העירה אותך.. לא? ואז אם אתה ער אתה יכול לנסות ווילד...

shabaz

New member
לא....ככה זה הולך.

אני הולך לישון ב-11 בלילה ומכוון את השעוןמ שיעיר אותי ב-4 (אחרי 5 שעות שינה) אני מכוון את זה על ווליום חזק, ואז שאני מתעורר בוקר (אבא שלי או אמא שלי מעירים אותי ללכת לבית ספר, והשעה היא כבר 7 או 8 בבוקר) אני מדליק את הסטריאו ואני רואה שהמערכת פעלה, כי הווליום היה כמו שרציתי שהיא תהיה בכדי שתעיר אותי. אבל לא התעוררתי ב-4. הבנת?

דנה^^

New member
המממ....

יכול להיות שאולי המערכת לא פעלה? אנשים בבית שלך שמעו את המוזיקה בלילה והתעוררו מזה או משהו? נ.ב- כמה קרובה המערכת שלך למיטה?

למעלה