כל כך פגועה

GALI02

New member
אני בעד(המפגש והצייד)

והיי מלכה. נעים להכיר ומחזקת את ידך.
גילי

golem

New member
כן..כל הגברים.....

עם כל הכבוד לכן, לא כל הגברים הם ככה - ויש גםנשים שמתנהגות בצורה פוגעת ומגעילה - אז כל הכללה שהיא -> היא אפ-פעם אבל אפ-פעם לא נכונה - ואני רק מאחל לכולכן שתצליחו לתפוס את הגבר הנכון - ואני יודע שתצליחו

Queen Of Love

New member
אתה צודק!!

היינו שמחות לצרף אותך לקבוצה...אבל אני בטוחה שתוותר על הרעיון
אולי תקים לנו קבוצת עידוד?

@@

New member
עזרא, חולההההההה עלייךךךךך

התכוונתי לכל הגברים פרט אליך, אתה זה משהו מיוחד ואתה יודע את זה. אוהבת

mariana

New member
כמו שריקי אמרה לי

הבנים והבנות הם מכוכבים אחרים לגמרי. הם מיוחדים כמו שאנחנו מיוחדות, אנחנו רוצים שהם יבינו את הראש שלנו והם רוצים שאנחנו ניהיה כמוהם, פה אין מה לעשות אלא רק להגיע לעמק השווה. פשוט צריך להכיר את הגבר שאת נמצאת איתו, ואם את ואה שזה וזה פוגע בו אז פשוט לא עושים את זה כדי לחסוך ריב, וכמובן גם ההפך, לכן זוגיות לא בונים תוך יום, אם הזוגיות צריכה להצליח היא צריכה לעבור המון משברים ולעמוד בפניהם ורק ככה נוכל לדעת שזה מתאים לנו. אני מכירה זוגות רבים שלא מתמודדים עם בעיות ופשוט מחליטים לפרק את החבילה ואז הם מבינים שהם עשו טעות ושלא יצליחו למצוא מישהי או מישהוא יותר טוב. כמו שאנחנו שונים מהם גם הם שונים מאיתנו אז אנחנו פשוט צריכים להבין אותם והם אותנו ולא לאכול אותם על כל מה שהם יאמרו לנו. אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתת

mariana

New member
כל כך מכירה את זה../images/Emo10.gif

אני מבינה את מצבך, כי הייתי שם, הבטיחו לי הבטחות ולא קיימו, הבטיח לי שהוא יהיה איתי לעד ואז אחרי חודש פירק הכל אחרי שהיינו ביחד שנה וחצי, אבל מה שאני יכולה להגיד שזה טוב שזה קרה עכשיו, אני בטוחה שתתגברי עליו הכל עיניין של זמן, ואם את רוצה לעבור זאת יותר מהר פשוט לא צריך לחפור ולנבור בעבר, אלה לכסות את זה ולהמשיך הלאה, ועכשיו את פגועה כשאת אומרת שאת לא תיצאי יותר עם אחד, את תראי שזה יפתיע אותך בלי שתרצי. ובשבילו אני אומרת שזה בעייה שלו, זה רק מראה שהוא לא יכול להיתמודד עם הקשיים שמציבים לו החיים, כי הוא בא אלייך בדרך ההפוכה. ואם הוא הלך למישהי אחרת סימן שהוא רוצה לשכוח אותה ולא בגלל שהוא אוהב אותה כי הוא לא יכול לאהוב מישהי תוך יום או יומיים. ואם הוא היה איתך חצי שנה סימן שהוא רצה להעיות איתך והיה לו ו שעדיין יש לו משהו אלייך. אני בטוחה שמאחורי הסיפור מסתתר משהו אחר. ואת לא צריכה לחקור ולשאול. פשוט בפעם הבאה תיהי יותר חכמה ותוכלי להיתמודד עם הדרים האלה טוב יותר, ואף אחד לא מפתיע לך שלא יהיו כאלה עוד את פשוט תיהי חזקה להיתמודד ושום דבר לא ישבור אותך. אני נותנת לך המון המון כוח ו
אוהבת

shiraz2

New member
מרין,

את עדיין פה? אם כן, בואי לצ´אט. אני מחכה לך.. תודה רבה על התמיכה, מקווה שנדבר על זה עוד, שירז

@@

New member
ואני כל כך מבינה את הכאב שלך

יקירה שלי, אני בדיוק יודעת מה עובר עלייך, אומרים "שהזמן יעשה את שלו", מצטערת אצלי זה לא עזר, אצלי החור בלב רק הולך וגדל, אבל..... זה רק תלוי בך, ברגע שתחליטי שאת מתנתקת ממנו בראש, רק שם זה נמצא , בראש ולא בלב, אז הדרך תהיה לך קלה יותר, אבל אם תמשיכי לבכות כמה מר גורלך "עתיד מזהיר" לא צפוי לך. אני יודעת שמאוד קשה לך ומילים שנאמרות לך מעודדות אבל עדין לא משכיחות את הכאב העז שיש בליבך, אבל רק את יכולה לעשות זאת. אני מאחלת לך את כל הכוח שבעולם להסתכל קדימה ולהמשיך הלאה!!! כי זה מה שאת צריכה לעשות. המון הצלחה ובאה
הההההה

shiraz2

New member
חמודה,

חחחח אנחנו באותו מצב... ככל שעובר יותר זמן (יותר נכון- יותר שעות), אני רק אוהבת אותו יותר ויותר והחור גדל... אני יודעת שאני צריכה להתנתק ממנו... אבל אני ל א יכולה. אני כל כך אוהבת אותו. אני לא מוכנה עדיין לעזוב. אני רוצה להילחם עליו.. תודה על התמיכה, מקווה שגם לך יהיה טוב יותר, (עם הזמן...
) שלך באהבה, שירז

@@

New member
שירזי מתוקה

את כל מה שכתבת, אבל הכל, את זה אני בדיוק עוברת, זה לא ייאומן! מסרבת להאמין, מסרבת להתנתק, מסרבת להרים ידיים, ולכן אני מבקשת ממך אל תלכי בדרכי!!! המשיכי הלאה, כי ככל שהזמן יעבור ואת תמשיכי בדרך הזאת, המצב רק יחמיר, הדרך החוצה תהיה קשה מאוד. חמודה, אני שקועה בחרא הזה שנה ו- 8 חוד´! את מבינה איזה כמות של זמן? ובשביל מה ובשביל מי? איזה בזבוז זמן (יכולתי כבר להתחתן +ילד) לא שווה יקירה שלי, כל הדמעות והכאב שבלב, זה לא שווה את זה וכל זה נאמר מהלב, כאשה שכואבת לאשה שכואבת, תעשי משהו למען עצמך. ותמיד תזכרי שיש בן אדם אחד בחיים שהוא הכי חשוב בעולם וזאת את.

golem

New member
קראתי את כל השרשור...

וקודם כל קבלי ממני חיבוק וחיזוק עד כמה שאני יכול
עכשיו, רשמת באיזה מקום שהוא לא שווה אותך - ובדיוק עם ההרגשה הזאת לכי הלאה - הוא לא שווה אותי ואני ימצא מישהו אחר שכן יהיה שווה אותי - אבל אם למצוא או לא -> זה תלוי רק ורק בך!! ומנסיון - ככל שמחכים יותר - זה יותר קשה למצוא אהבה - ואני בהחלט מציע לך לנסות לפחות עוד פעם אחת (ואני מאחל לך שהפעם הזאת תהיה הפעם המושלמת ולתמיד) אבל זו הרגשה שאי אפשר להתווכח איתה... אז תשאירי את זה מאחורייך, תפיקי לקחים מזה אם יש לך - ותזרמי הלאה, פשוט תזרמי!!

mariana

New member
איזה כייף לראות אותך חוזר לפעילות

כייף לראות אותך בשעות הללו פה, איזה יופי איזה מאושרת אני טוב התלהבתי. אז מה חדש אצלך? עזרא פעם שאלתי אותך האם אתה מתראה עם לבבית כל יום? האם אתם מאותו אזור?

golem

New member
חמודה ../images/Emo13.gif

סליחה שלא עניתי
אני נפגש עם לבבית כל יום בערב - ואנחנו נשארים ביחד מאז. היא במקור מהדרום אבל כרגע שוכרת דירה לא רחוק ממני (רבע שעה הליכה..) - אז אנחנו נפגשים הרבה

shiraz2

New member
היי חמוד,

תודה קבל המון המון חיבוקים בחזרה
. הלוואי ויכלתי להגיד שהוא לא שווה אותי, ושאני ימצא מישהו יותר טוב אבל אני יודעת שזה לא כך. הוא הבנאדם הכי מושלם שקיים, ואני יאהב אותו תמיד. את הלקחים אני בהחלט יפיק... אני לעולם לא יתן לעצמי להתאהב באותה העוצמה...! תודה על העידוד, שלך תמיד תמיד, שירז

golem

New member
אם תרשי לי רגע....

תזכרי את זה - אין כזה גבר הכי מושלם שקיים, ויש סיכוי שמחר או עו ד חודש או עוד שנה תפגשי מישהו שתגידי לעצמך - הוא הרבה יותר טוב מהקודם... גם לי זה קרה ככה - כשנפרדתי מחברה שלי (מזמן..) ראיתי אותה תמיד בתור המושלמת, קיויתי שהיא תחזור אליי - בערך מה שאת מתארת -> עד שהתאהבתי במישהי אחרת - ואז הקודמת נראתה לי האור הרבה יותר הגיוני ואנושי - והגעתי למסקנה שהחדשה אולי יותר מתאימה לי ממנה. עוד נקודה - יכול להיות שהבןאדם מושלם - אבל לא מתאים לך - את צריכה לפגוש מישהו שיתאים לך קודם כל - ושיהיה לכם טוב וכיף ביחד ושהוא לא יפגע בך - זה בעיני סימן שקרוב לשלמות במערכת יחסים.. וגבי מה שאמרת על ההתאבות באותה העוצמה - קשה לשלוט בזה - ואניחושב שזה לא נכון - אם כי אני איתך - ואני חוסם את עצמי התהאבות בעוצמה חזקה מדי... וכמו שאני אומר - תרמי עם החיים, ותשמרי על החיוך

shiraz2

New member
אוף.. אתם מכירים את ההרגשה

הזאת שפשוט כל דבר מזכיר לכם את מי שאתם אוהבים? כל חיבוק שאני מקבלת אני נזכרת בחיבוקים שלו, כל שיר שאני שומעת פשוט מדבר על מה שקרה בינינו, כל אוטו בצבע האוטו שלו מזכיר אותו, כ-ל דבר שאני עושה פשוט מזכיר לי אותו....... זה משגע אותי. איך אני יכולה לנסות אפילו לשכוח אותו אם כל דבר מזכיר לי אותו? ומה הכי נורא- לפני 5 דקות בערך, חברה שלי מתקשרת (שלא יודעת שנגמר בינינו) ואומרת לי שהיא בדיוק ראתה אותו הולך באיזה חנות. אני חושבת ש... אני לא יוותר עליו. אני לא יודעת אם הוא עדיין מרגיש אליי משהו, אבל אני לא יכולה לוותר עליו עדיין. אתם חושבים שזה הצעד הנכון? אני לא יודעת יותר כלום בקשר אליו, רק שאני אוהבת אותו. בכל אופן, אנשים מקסימים שכמוכם... תודה רבה רבה על הקבלת פנים, על העידוד והתמיכה. מקווה להיות פה הרבה, לנסות לעזור ככל שאוכל... שלכם תמיד, בהרבה אהבה, שירז

mariana

New member
שירז מה שאת עוברת עכשיו הוא טבעי

אני מכירה את המצבים האלו שכל דבר מזכיר אותו, פתאום את מתרגשת לראות אותו ויש לך פרפרים, וכל בושם או צבע של מכונית כל דבר מזירה אותו, אני רק רוצה לאמר לך שאין דבר כזה מושלם. אני אחרי שניפרדתי מחבר שלי שיצאנו 3 שנים לא יכלתי לוותר עליו כי חשבתי שהוא הכי מושלם בעיני יותר טוב מימנו אני לא אמצא, כל הזמן האשמתי את עצמי, הייתי מחפשת קרובים שלו או חברים שלו שיספרו לי מה איתו? מה הוא עושה עכשיו? וכך הייתי מכאיבה לעצמי והייתי בא ורק בוכה, הייתי בטוחה שיות ר בחיים שלי אני לא אתאהב. ואז אחרי שנה בערך קרה שהכרתי בחור מדהים שתוך יום התאהבתי בו, וזה אחרי שהייתי בטוחה שאני לא אתאהב בחיים. וברוך השם עד היום אנחנו ביחד אחרי פרידות וחזרות. אז אני באמת ממליצה לך לא להכאיב לעצמך פשוט תסמני לעצמך את הדברים שמגעילים אותך ואת לא אוהבת אותם אצלו, אני בטוחה שיש. אם תשבי ותחשבי. אוהבת

שירזושששששש!!!!../images/Emo25.gif

שירז מתוקתי.. את כל מה שיש לי להגיד שמעת כבר ממני... אז שוב.. בהצלחה בכל מה שתבחרי לעשות!! אוהבת המון.... חברתך הטובה ביותר
|

למעלה