כל כך עצוב שזה מצחיק

Blade Of Fire

New member
כל כך עצוב שזה מצחיק

קראתם את מלאבס השבוע? איזה כיף-התחילו לרצף את חיים עוזר! ריצוף לבן, נקי וחדש, מתקדם בקצב לא רע-ממש תקווה לרחוב הזה ולסוחרים שבו. רק מה? בגלל טעות חישוב, שכנראה הכניסה לכיס של המהנדס כמה אלפים, המרצפות הונחו בשיפוע, ושיפוע לא חיובי כלל וכלל. כידוע, שיפוע ומים לא מסתדרים טוב בכלל-המים נוטים לדבוק בשיפועים, ובמיוחד הרבה מים, ובעיקר כאלו מהשמיים. השיפוע היה נחמד ויפה אם הוא היה בשיפוע של הרחוב ומרחיק את המים מהחנויות והלאה, אבל למה שזה ייקרה? המרצפות הונחו בשיפוע שיכניס את המים לתוך החנויות מה שגרם לחנויות בגשם הגדול של שבוע שעבר להפוך לברכות מים מקומיות. כנראה שמוח לא קיים במילון של עיריית פ"ת.

מיכל שב

New member
אני חושבת שכדאי לשקול ברצינות

לשנות את שם העיר ל"חלם" (כמו העיר המפורסמת בפולין). פשוט לא יאמן
(ובאמת שזה מצחיק
)

liorhikri1991

New member
ממש עצוב ונורא...

שמבזבזים תכסף שהורים שלי משלמים מיסים על משהו שלא יצא בכלל טוב. מזה הצבע הלבן-זה כבר שחור לא לבן,מי שם בעיר כמו שלנו מרצפות במרכז העיר בצבע לבן מה הם חושבים שפה אירופה, ואיזה שיפוע-הם כאלה מטומטמים הקבלנים שאלוהים ישמור אותנו מצרות אחרות. זה ממש מצחיק ואני מאחל שלא יהיו כאלה תקריות יותר.

rotemika23

New member
../images/Emo207.gif ומה עם ריצוף ליד הגשר החדש..

הם לא חושבים על זה??? מאוד נחמד ללכת על הגשר עד הקטע שדורכים על החול בדרך לתחנות וכו'...... וזה לא נעים כבר חורף לידיעתם ועוד מעט יהיה בוץ שם.. לא נראה לי שזה יהיה כיף למישהו..

Blade Of Fire

New member
זה לא הולך להסתיים בקרוב

העבודות שם צפויות להמשך עוד משו כמו שנתיים (כן, שנתיים...) עד שהרכבת הקלה תושלם (יה.. רייט... ותהיה רכבת תחתית בת"א)

משבוע הבא סוגרים שם את הפניה

למי שבא מתל אביב על זבוטינסקי לא יהיה שמאלה לרב מלכה ולמי שבא מפ"ת לא יהיה שמאלה לקפלן מה כן יהיה? הרבה בלאגןןןןןןןןןןןןןן

בלסמיצר

New member
איזון פוליטי:ז'בוטינסקי ורבין בלאגן

איזון פוליטי:אחרי שהרסו את רבין הגיעו לז'בוטינסקי. מי הבא בתור ? מי בתור הבא וזה עולם יפה ממש וזה מזרח תיכון חדש וזוהי פתח תיקווה -עיר קטנה זה רק שבוע לא רגוע מסביב וזאת בועה מאוד קטנה וזה אני וזה אתה זה לא זהב זה סתם נוצץ וזאת בועה שאם תיגע היא תתפוצץ. ואלה הם חיינו בזמן האחרון יכול להיות יותר טוב יכול לבוא אסון ערב טוב יאוש ולילה טוב תקווה מי הבא בתור ומי בתור הבא וזה רובה זה מצלמה זה מצטלם כמו מלחמה וזה נשמע כמו יריות ואין כמו יפו בלילות זה לא האש זה הגפרור זה לא מקטרת זה ציור וזה אתה וזה אני חבל שיום ראשון זה לא שני ואלה הם חיינו בזמן האחרון... אם סופה היא שיר של רוח איזו מנגינה יש לתקווה איך קוראים לאהבה שלי לאהבה שלך ערב טוב ייאוש ולילה טוב תקווה מי הבא בתור ומי בתור הבא וזה הסתיו וזה עצוב וזה הבית זה הכלוב זה לא סיגריה ראשונה זה בטח לא סיגריה אחרונה זה מכונת המחשבות שלא הצלחתי לכבות וזה אני וזה אתה זה הביחד שהיה כלא היה ואלה הם חיינו בזמן האחרון... אם סופה היא שיר של רוח איזו מנגינה יש לפתח תיקווה איך קוראים לאהבה שלי לאהבה שלך ערב טוב ייאוש ולילה טוב תקווה מי הבא בתור ומי בתור הבא

למעלה