כל כך עצוב לי

luli74

New member
כל כך עצוב לי

הייתי בטוחה שהמחלה קצת..נבלמה. הפסקתי את הטיפולים, אחרי ההפרייה ה16 שנכשלה. ירדתי 20 ק"ג. חזרתי לשמוח. חזרתי לעצמי. נכנסתי להיריון. ככה סתם. הוא התחיל מושלם. בטא גבוהה, הכפלות פי 2.5! כבר תיכננתי מה לכתוב כאן. שקורים ניסים. שאולי אפשר לנצח את המחלה, למרות כל מה שאנחנו יודעות. שיש תקווה. ואז..ביום שלישי האחרון, בעבודה, פתאום הרגשתי רטיבות. תוך דקות הירכיים שלי התמלאו דם..הרצפה, הבגדים, רצתי לרכב, וגם הוא נראה אח"כ כאילו נשחטה בו כבשה. זה היה נורא. בתל השומר כבר לא ראו את השק. ביליתי שם לילה להשגחה. חזרתי הביתה ריקה. לא לגמרי ריקה. ציסטה מוזרה וחריגה התנחלה לי בשחלה הימנית. "מעורבת". חלקה צלולה וחלקה עכורה. מה זה בכלל? כל הרופאים באו למיון לראות את הפלא. עכשו צריך לטפל גם בזה. ועכשו. אני כאן. עם האנדו' הארור. בלי התינוק שלי. הפלה רביעית. ציסטה ענקית וכואבת. ולב אחד מנופץ לרסיסים. לא רוצה יותר! לא רוצה!

זואילי

New member
אוי אוי מתוקה ../images/Emo7.gif

אין מילים. מחבקת אותך

מעיין153

New member
../images/Emo7.gifמצטערת לשמוע איזה כאב../images/Emo7.gif

אין הרבה מה לומר חוץ מזה שתקחי את כל הזמן שבעולם בשביל עצמךךךךךךךךךךךךךךךךך תרגישי טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבב אני מאחלת לך שהפעם הבאה תמשך ל9 חודשים שקטים וקלים

galim29

New member
אוי לולינקה

כל כך מצטערת על הסבל שאת עוברת. מאחלת לך החלמה מהירה ושהחלום יתגשם. כל כך מגיע לך יקירה

אוי לולי ../images/Emo201.gif

כל כך עצוב לי לשמוע את זה
מחכה איתך לבשורות טובות בקרוב
שולחת לך אלף

פז08

New member
אין מילים...... רק ../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

יקירתי.... כל כך כואב לשמוע את הסבל שלך..... באמת שאין לי מילים......... רק שאלה קטנה - האם עברת בירור לאחר ההפלות? מקווה בשבילך שזו הפעם האחרונה בהחלט שאת עוברת מסכת ייסורים.......כולי תקווה שתקבלי בקרוב את מה שבהחלט מגיע לך, ותזכי לאושר המיוחל.....

פיצ 50

New member
אני שולחת לך ים של ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

ואהבה ומאחלת לך הריון נוסף תקין ושתחזרי עם ידיים מלאות!!! ואל תתייאשי מתוקה, אדם הוא נחום תקום אפילו 1000 פעמים נופל בטבע שלו הוא קם!! תרגשי טוב נשיקות פיצ

luli74

New member
אני לא מוותרת!

החלטתי שלמרות כאבי הלב אני בוחרת בחיים. כן..באו לי מחשבות איומות. כאלה שמושכות אותי למטה, אל האופל. יומיים לא יצאתי מהמיטה. בכיתי. לא אכלתי. תיכננתי איך גומרים על הסבל הזה. ואז יצאתי מהמיטה. עמדתי שעה מתחת למים הזורמים. לבשתי שמלה חדשה. ועכשו אנחנו אנחנו בדרך לשדה התעופה. ובעוד שבוע, כשאחזור, אני אחזור להיות זו שהייתי לפני ההפלה. לולי שרזתה, ושבחרה להיות מאושרת. למרות ההפלות. למרות המחלה. למרות כל הצלקות על הבטן, אלה שאני לא מתביישת בהן יותר, ולובשת ביקיני שכולם יראו מה עברתי. שאני לא עוד אחת. אוהבת אתכן. באמת.

ליבי איתך אישה חזקה...

וואוו, כמה עצוב לי לשמוע.. מקווה שתהני בחופשה שלך ואכן את מאוד חזקה שהחלטת להרים ראש ולהסתכל קדימה.. גאה בך אל אורך הרוח והכוחות שמצאת בעצמך...זה באמת ראוי להערצה... שולחת לך חיבוקים גדולים וקטנים..

../images/Emo201.gif

כל כך עצוב לשמוע
אין לי מילים מנחמות. תרגישי טוב, ממה שנשמע שווה התייעצות עם סוריאנו.

למעלה