כל כך עצובה

m i c h a l i

New member
כל כך עצובה

חברה שלי שהיא ממש אחותי בנשמה שוב בבית חולים...רק בת 30... שוב המחלה הארורה הזאת שלא נותנת מנוח לגוף ולנפש... חלה התדרדרות רצינית במצבה,היא כרגע מורדמת ומונשמת ואני חולה. לא יכולה להתקרב אליה יותר מחמש דקות... ורוצה להיות לידה לחבק אותה לנשק אותה לצעוק עליה שתקום אבל אפילו קול אין לי כרגע... נושאת תפילה לאלוהים תארי לך, עולם מאבד עדינות. תארי לך, עולם נעשה קר ופשוט, אנשים בו נעשים אילמים וחרשים רק לצל של אנשים ואת ואני שהבטחנו כל כך הוותרי רק היי לי לנשימה את רואה הממתקים, הקרוסלות שנגענו, נמסים, והופכים לכיכר ריקה, לחלודה. תארי לך, חלומות הם כבר לא מציאות ועלים ירוקים שהיו אז חומות... הם יבשו ואת ואני שהבטחנו כל כך את יושבת מולי ובוכה אני לך הקרוסלות, החגים, הממתקים הוותרי רק היי לנשימה את רואה אישה קטנה גם החגים הפכו תלבושת אחידה היא אטומה, לא דומה גם הרוחות קרות יותר, וכשכואב... גם לשיר כבר לא עוזר ואת ואני... וראי, את יושבת מולי ובוכה ריטה לא יודעת מאיפה לקחת את הכוח...

בטיה

New member
ישנם דברים שהם חזקים מאיתנו

דברים קטנים, דברים פשוטים וקצת הפתעות באמצע הדרך זמנים חולפים ומשתנים אתמול אתה היית מלך לאן הלכו הציפיות ואיך נשארת בלי תשובה עוד לא התחלת לעשות ומה נשאר מכל האהבה הכל תלוי בך חבר היה חזק אל תישבר אל תיתן לעצבות בך לפגוע היה חזק ותתגבר קשה לראות אך לפעמים גלגל נשבר באמצע הסיפור ואין כח לגופך יותר למשוך להם מותר לוותר, לך אסור הכל תלוי בך חבר... המסקנה חבר אסוף את כל הכח קל יותר לדבר כשהפחד משתחרר למרות הכל אתה מבין שזו הדרך היה חזק חבר, היה חזק ותתגבר. הכל תלוי בך חבר... ביצוע: בועז שרעבי מילים: בועז שרעבי וחמוטל בן זאב לחן: בועז שרעבי © זכויות היוצרים שמורות למחברים ולאקו"ם

מיכלי כואב הלב../images/Emo24.gif

לצערי אני מכירה את התחושה את חוסר האונים את הכאב ושולחת לך ים של חיזוקים וחי

../images/Emo24.gif עוטף שולחת לך לנחמה.

לידה ומוות הם שני קצוות של אותו הדבר. בלידה אנחנו מלאי שמחה במוות אנחנו בוכים למה? החיים הללו שלנו, בעולם החומר יוצרים אצלנו אשליה ש... 'זה מה יש' אז לידה נתפסת אצלנו כיצירה, התחלה, דבר טוב ומוות נתפס אצלנו כסיום, כדבר רע, שלילי אם תקחי את החיים שלנו בעולם כחוויה אחת מתוך מכלול, אם תראי אותם כמקטע מוגדר על רצף הזמן, אין הבדל ביניהם. לידה היא מעבר ומוות גם. קשה לנו להיפרד מיקירינו לא כל כך בגלל שהם הולכים כמו שבגלל שהם משאירים אותנו בלעדיהם. אכן, רגש הנטישה שכולם כל כך מכירים מכה בנו שוב... אולי כדאי שתחשבי על זה כך: זכית להכירה ולהיות חברה טובה שלה בזמן ביקורה הקצר כאן. את מה שקיבלת ממנה - איש לא יכול לקחת ממך החלק הזה ימשיך לחיות - הרבה אחרי שחברתך תצא מחייך. היא, הנשמה שלה עשתה בחירה לפרוש מהעולם. את אוהבת אותה - אחותך בנשמה את אומרת האם את יכולה לאהוב אותה במחלתה? בסבלה? במותה? האם את יכולה לכבד את הבחירה העמוקה של הנשמה שלה? כשאת כואבת - זה מה שאת משדרת. השאירי עתה את הכאב בצד היי איתה - בשמחה, באהבה, בשובבות הביאי לתוך חייה מעט צחוק, זרימה וחיים. עיטפי אותה ברגעיה הקשים בכל אהבתך ושחררי אותה לדרכה. לשחרר לפני - עוזר לשני הצדדים לשחרר לפני - מאפשר לסגור עניינים אני שולחת לך
גדול גם אם זה מרגיש ככה - את לא לבד!!

m i c h a l i

New member
../images/Emo7.gif

זהו. היא כבר לא סובלת. עכשיו היא נחה. מירבי שלי אני אוהבת אותך ולא אשכח אותך לעולם אחותי היקרה. תודה לכם על הניחומים.

../images/Emo7.gif איתך - ../images/Emo24.gif

עכשיו הזמן לשחרר את הבכי, הכאב והגעגוע עכשיו הזמן לשחרר את העצב והיגון והאובדן. ואז... אז נשארת החוויה של ההכרות, הזכות להכירה ולהיותה חלק בחייך, אז הזמן לליבך להתרחב כשאת נזכרת אז הזמן לשמור אותה בחייך באמצעות אותו חלק ממנה שקיים בתוכך, עם צחוק ושמחה ותובנה ובכלל... עכשיו, לכי לך לדמעותייך, אני כאן לשמור על הפורום
אוהבת אותך
לזיכרה ולכבודה מירב - יהי זכרך ברוך נ.ב. לפני הרבה שנים עמדתי במקום דומה כשחברה טובה נפטרה מסרטן בשבת - 10 ימים לפני יומולדת 30 שלה. כשקברנו אותה - השמים בכו איתנו. השאירה 2 בנות (3,6)

מיכלי היקרה../images/Emo7.gif../images/Emo14.gif../images/Emo16.gif

משתתפת בצערך. גם אני הייתי באותו מקום לפני שש שנים עם חבר ילדות. ועד היום הפצע רק הולך וגדל וכל כך חסר בלעדיו. שולחת לך תנחומים ככל הניתן.

אוי מיכלי...

רק עכשיו נכנסתי וראיתי... כמה קשה... גם אני איבדתי חברה טובה לסרטן השד לפני כמה חודשים... אין מילים, שולחת לך הרבה עידוד במקום....

יהודה א

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

מיכלי יקרה משתתף בצערך מי יתן ולא תדעי עוד צער

DIEL

New member
כואבת את כאבך../images/Emo16.gif

לא מזמן איבדתי דודה במחלת הסרטן היא נאבקה שנים הייתה נסיגה של שבע שנים בסוף חזר הסרטן וקטף אותה מאיתנו תוך שנה, זה מה שכתבתי לה, אני מאמינה שחלק מהדברים ידברו אליך לדודה יהודית תמיד מאושרת , תמיד מחייכת מין חיוך ששבה את כולם בקסמו. תמיד רגועה כל כך עדינה המשרה על כולנו רוגע ושלווה. כל כך אופטימית לגבי החיים תמיד יד נתת לעזרה לכל הסובבים תמיד היית נכונה לעודד להרגיע, נתת כתף לבכות עליה, פתחת את לבך הרחב ותמיד היה בו מקום כה רב. כל זה מבלי להתלונן ולהפגין את כאבך אפילו לא פעם אחת. אישה אצילית , ממש מלאכית בן החיים היית,,,. כל כך מיוחדת , כל כך, כל כך מיוחדת היית,,,, ועוד דבר אחד אומר: תודה, תודה על הכבוד שהיה לנו להיות חלק מחייך להיות דם מדמך: להיות אח ואחות , להיות בן ובנותייך וגם כן נכדייך, תודה שהיית דודה יקרה ואהובה שלנו. עכשיו כבר הלכת כי ביקש אותך סבא, עכשיו את עם סבא , עם אבא שלך. עדיין אוהבת, עדיין אהובה עדיין שומרת ומשגיחה. תמיד תישארי בלבנו אותה המלאכית ,,,רק שעכשיו עם כנפיים, מלאכית משמיים,,. כל זה זו את ,, כל כך מיוחדת,, ממש מלאכית שעלינו שומרת. תודה רבה לך מעומק ליבנו. על כל אותם השנים היפות, כל השמחות על כל החורפים ,הסתווים על כל אותם הקיציים והאביבים תודה שלך על שהיית את ! ואת עדיין עמוק בלבנו ותמיד תמיד בזיכרוננו , תודה לך, ותהייה נשמתך בגן עדן – אמן שם תמצאי את השלווה שלה חיכית זמן כה רב ואנחנו אתך שם כשם שאת איתנו כאן. אישה אצילית ,ממש מלאכית בן החיים היית,,. כל כך מיוחדת ,,, כל כך, כל כך מיוחדת היית,,,, ועודך!

למעלה