כל כך עצובה

shirna

New member
כל כך עצובה../images/Emo7.gif

כמו שכבר כתבתי לכן פה, היום אני צריכה ללכת לעשות בדיקת דם כללית וגם בדיקת הריון. אתמול בערב הופיעה הפרשה חומה ( אך רק בניגוב - סליחה!!!). כמובן שהתחלתי לבכות, התקשרתי למישהי שמבינה והיא אמרה לי שאם זו רק הפרשה חומה עוד אין לי מה לדאוג ( בהתחשב שיש איחור של שבוע ) ואם אני אקום בבוקר ( היום ) אם דימום רציני אז כנראה שזאת המכשפה אך אם אני אקום בלי כלום אז כדאי בכל זאת לעשות בדיקה כי ייתכן שזה דימום בעקבות הריון,רופאים אומרים ש 40% מהנשים מדממות בזמן הריון ( לפחות בהתחלה). אז הבוקר קמתי והתחתונית נקייה לחלוטין אך בניגוב כן יש הפרשה לכן החלטתי לעשות את הבדיקה למרות שאני מאוד בטוחה בתוצאות המאכזבות. אוף...אוף...אוף
תודה שקראתן עד לכאן.

mikasphika

New member
שירנה! הנה באתי להגיב ../images/Emo2.gif

אני בעד שמירה טוטאלית על אופטימיות. מה את דואגת, הרי בהחלט קיים סיכוי סביר שיש הריון, אז למה לצפות רק לבשורות שליליות. חכי כמה שעות עם הפסימיות. אני אומרת שלדברים גרועים לא צריך לחכות, הם באים לבד. בינתיים תטפחי את מעט הפנטזיות שהכל בסדר. ותחזרי לספר מה קרה

נו, עשית בדיקה?

גם אני שמעתי שהפרשות לא אומרות שאין מחזור, ואני הייתי בטוחה שאני עומדת לקבל כי הבטן כבר התחילה להתנפח, והתחילו הכאבים ועשיתי בדיקה ויצא חיובי, אז את באמת לא יכולה לדעת.

ori27

New member
לא עשית בדיקה ביתית ../images/Emo35.gif

אני במקומך הייתי עושה בדיקה ביתית, ובדית דם? תעדכני אותנו אני מחזיקה לך אצבעות.

shirna

New member
תודה לכולן...

עכשיו חזרתי מבדיקת הדם, והחלטתי להמתין עד 13:30 לתשובה במעבדה ולא לעשות בדיקה בייתית, אני מתארת לעצמי שאם הייתי צריכה להמתין עוד יום כבר לא הייתי מחכה והייתי בודקת בבית. כרגע אני מעדיפה להמתין לבדיקת הדם. תחזיקו לי אצבעות, בבקשה... בבקשה...בבקשה

פּוֹנְג

New member
עשית נכון. סימנים חומים אינם מעידים

על כלום בהכרח... יש הרבה בנות שהיו להם כתמים חומים ובכל זאת יש הריון. אנימקווה שאפשר יהיה להוסיף את הכתמים החומים שלך למאמר הסימנים שלנו. נשמח לשמוע עידכון חיובי

קובולט

New member
../images/Emo124.gif שרינה??? מה קורה???

עשית בדיקת דם ו.... יש מכשפה??? או שאכן תהיה תשובה חיובית???? מחכות לעידכון, מחזיקה אצבעות ושולחת לך משלוח מנות מיוחד של אבקה..

shirna

New member
כמו שחשבתי...

חזרתי עכשיו מהמעבדה והתשובה שלילית
אך בכל זאת תודה לכולכן

מ ט ר נ ה

New member
לא להתייאש!!!../images/Emo24.gif

אני מאוד מבינה אותך, זה מבעס, מאכזב וכואב... אבל בסוף את תצליחי, את תראי!

mikasphika

New member
אל יאוש!

יש עוד חודש, ואם צריך יש עוד אחד אחריו. ואני אומרת את זה בתור אחת שפרצה בבכי לפני כמה ימים כי קיבלתי מחזור, והופה, הנה עברו שבועיים והיה ביוץ. ועכשיו רק נשאר לחכות שהופה יעברו עוד שבועיים שלושה. בסוף יהיה בסדר

blue4u2

New member
חמודה קבלי ../images/Emo24.gif ועידוד ענק../images/Emo23.gif

יהיה טוב, אל תתייאשי - חודש הבא את על הגל

u z a

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

שירנה המחזור שלך סדיר? כי אם כן אז זה נורא מוזר, ולדעתי לא סופי (אלא אם תקבלי בימים הקרובים). בכל מקרה, גם אם זה "לא" אמיתי, אז יש לך חודש חדש של נסיונות, מאחלת לך בהצלחה ענקית!

למעלה