כל כך מתסכל

סנונית 1

New member
כל כך מתסכל ../images/Emo122.gif

אז הרופא אמר שהביוץ יהיה בימים ה12,13,14 ועשיתי בדיקת ביוץ כנראה מאוחר מדיי והבדיקה מראה שאין ביוץ לדעתי בגלל העיתוי. ונסענו לחופשה עם כללללללל המשפחה של הבעלול וזה היה סיוט ומילאנו את המצווה פעם אחת ובגלל נושא המשפחה שוב ברוגז, וזה החודש האחרון שלנו לפני התחלת הטיפולים, כל כך מבאס.

סנונית 1

New member
מצרפת גם שאלה

אני לא מודדת חום השחר אם המחזור היה ב 21/9 ואורכו 29 ימים מתי צריך להיות הביוץ? אם תוכלו לענות לי לפני כניסת יום כיפור אודה לכן. גמר חתימה טובה לכולן.

tich

New member
סנונית ../images/Emo24.gif

את חייבת לאסוף כוח ולהתעודד.
למה אתם יוצאים לחופשה עם המשפחה של הבעלול אם קשה לך איתם ולא נעים?
ועוד תחת לחץ כזה להשתדל לעשות אהבה, לא פלא שרבתם. אבל את יודעת איך זה, דווקא שהכי פחות מצפים פתאום קורים ניסים. (אופס יצא לי חרוז). אולי יש סיכוי גם אם שזה יהיה החודש שלך.
על השאלות לא יודעת לענות.

יולי 154

New member
ביוץ

הביוץ צריך להיות ביום ה-15 של המחזור, כלומר: ב-5.10.03 מחר, יום ראשון, ערב יום כיפור אז יש עוד תקווה... בהצלחה!

blue4u2

New member
אוייש חמודה ../images/Emo10.gif

זה נשמע מרגיז, אבל אתם צריכים להחליט שאתם מתפייסים (בדיוק היום לפני יום כיפור) ומתחילים לחשוב בגישה חיובית - לא רבים יותר בגלל ה"מישפוחה" שלך/שלו. אני יודעת שזה לא תמיד כ"כ פשוט אבל זה אפשרי, או אפשרי להמעיט במריבות, זה לא שווה את זה....חבל שתפספסו דברים ובעיקר את ה
שיש בכם זה כלפי זו בגלל האחרים הכה מרגיזים
תנו לדברים לעבור וכמו שכתבו כאן - לעתים גם פעם 1 מספיקה להצלחה
אז שיהיה רק טוב ותשתדלו לקחת את הדברים באיזי ולא להתייחס לכל "פיפסון" שהחמה/גיסה וכיו"ב מעירים (מכירה את זה מניסיוני האישי....כמו הרבה נשים נשואות אחרות
). גמר חתימה טובה ויאללה להתפייס. שולחת לכם
ות ו
ים

גליגו

New member
../images/Emo39.gifלא צריך לכעוס

אף אחד לא שווה מריבה עם הבעל אלא אם הוא בעצמו (ורק הוא) הכעיס. הדבר שאני שמחה עליו הוא שמתחילת הקשר עם בעלי החלטתי שאני לא מתעצבנת בגלל המשפחה (טוב על שלי אני מרגישה קצת יותר בנוח לכעוס - הם שלי). לכעוס זה להחליט ששמים לב למה שכל אחד אומר, תאמיני לי שהיו לי מספיק סיבות לכעוס - אבל החלטתי שלא ותאמיני לי שרק אני מרוויחה. אתם עומדים לעשות את הדבר הכי נפלא שזוג יכול לעשות ביחד - ילד, באמת נראה לך שכדי להעכיר בגלל משפחה (שלו/שלך - זה לא משנה). קחי בחשבון שאנחנו בערב כיפור , תפתחי דף חדש. בהצלחה, ומאחלת לך ולכולנו הריון מהיר, בריא ונפלא.

למעלה