כל כך מוזר....

כל כך מוזר....

כששמעתי שאכן אני משתחררת היום...ובכן, כמעט ולא ישנתי הלילה מרוב ציפיה. וכשהגיעה הבשורה...כל כך שמחתי... היתה לי כזו הקלה... אבל היא עברה כבר. כשעברתי בדרך ליד הבית של אלן...הכל חזר אלי בבום. כל כך מוזר היה סתם לחלוף שם, מבלי לראות אותו... עברתי איפה שהייתה התאונה. במקום בו נלקח ממני חלק כל כך משמעותי מליבי... היה לי נורא לעבור שם ולחשוב שהנה - אני ממשיכה בדרך לכנרת שלי...הביתה. והוא...כנראה שגם הוא היה בדרך לכאן. אבל הוא לא הגיע. אכלתי עם אבא צהריים ליד הים...במקום בו תמיד ישבנו. כל כך מוזר לחזור ללעוס...הלסת שלי כואבת, כאילו היא כבר לא רגילה. והנה - אני כאן..בבית...במקום בו כל כך רציתי להיות בימים האחרונים. אבל משהו חסר. משהו מוזר. תחושה לא ברורה... כאילו זה לא ממש הבית שלי...שאני מכירה. אולי זה רק עניין של זמן... אולי זה כי אני מבולבלת פתאום...לא יודע בדיוק למה. אבל אני מרגישה כאילו איזו יד ניסתרת תופסת לי את הלב...חזק חזק...ולוחצת. סוחטת את מה שנשאר מליבי עד הסוף...עד שלא ישאר כלום. כואב לי כל כך. ואני לא ממש יודעת מה לעשות עם הכאב הזה. אני אנסה ללכת לנוח קצת...לעשות סדר בראש המבולגן שלי. באיזשהו מקום אני מרגישה דומה למה שהיה ממש אחרי...הטשטוש הזה, הלא ברור. מקווה שזה יעבור מהר. סליחה אם יצא לי הכל כל כך מבולגן...אני לא ממש מוצאת איפה הרגליים ואיפה הידיים...ובעיקר איפה הלב. הוא ברח לו...נעלם למקום לא ידוע. ואני צריכה אותו כאן, איתי...אחרת לא אוכל להמשיך. אלן שלי...אוהבת אותך כל כך. ומתגעגעת...מתגעגעת להיות אדם שלם...ולא חצי מאיה כמו שאני עכשיו. בלעדייך... אני חצי בן-אדם בלעדייך...אני בעצם כלום.

karen_karen

New member
מאיוש

גם החצי שבך או הכלום איך שתבחרי הוא כל כך הרבה שזה פשוט מדהים. אולי את לא מרגישה שלמה אבל את כל כך מלאה בטוב שזה עצום כל כך. את מקרינה כל כך הרבה כוחניות שזה לא יתואר אני יודעת שאת לא חשה בכך אבל אני כן מאוד ואת מחזקת את כולנו עם כל הפרץ שדל הרגשות האילו זה פשוט מדהים! אני אוהבת כל כך את הכנות שבך ואת הפתיחות את מדהימה!!! מתגעגעת אלייך וכיף לי נורא לראות אותך כותבת כאן גם אם אני לא מגיבה עצם הנוכחות שלך שוב איתנו עושה לי מצב רוח טוב. אני שמחה שאת אוכלת זה ממש שימח אותי ואני מקווה שתמשיכי כי את חשובה לי מאוד ואני רוצה שיהיה לך טוב. אז השתדלי לא לתת לדברים הרעים שקרו להפיל אותך להיפך נסי להילחם ולעלות שוב למעלה ואני מבטיחה לך שכשתעלי למעלה שוב לעולם לא תיפלי כי אנחנו מתחזקים מכל דבר רע שקורה לנו. ואת חזקה את תצליחי מאיוש אני מאמינה בך וכן כולם כאן. שלך אוהבת קארן

irka

New member
מאיקה, חיבוק מאירה ויולי.

שלום מאיקה, אני מאוד שמחה שאת בבית, באמת. מזמן רציתי לספר לך ספור, ואחרי שדברתי אתמול עם אבא שלך על אלוהים נזכרתי שוב. עקבות. לילה אחד חלם אדם חלום. הוא חלם שהוא הולך לאורך החוף עם אלוהים. על-פני השמיים חלפו במהירות סצנות מחייו. בכל סצנה הוא שם לב לשני זוגות של עקבות רגליים בחול. זוג אחד, שייך לו, והזוג השני, לאלוהים. בחלוף הסצנה האחרונה לחייו הוא הסתכל אחורה, על עקבות שבחול. הוא שם לב שפעמים רבות לאורך דרך חייו היה רק זוג עקבות אחד. כמו-כן הוא שם לב שזה קרה בתקופות השפופות ביותר בחייו. דבר זה הטרידו, והוא שאל את אלוהים בנוגע לכך ``אלוהים, אתה אמרתה שביום שאלך אחר חוקיך, אתה תלך עמדי לאורך כל הדרך.והנה, שמתי לב שבתקופות הקשות ביותר בחיי, יש רק זוג עקבות אחד. אינני מבין מדוע כאשר הצתרכתי אותך יותר מכול -- עזבתני``. ענה אלוהים. ``ילדי היקר עד מאוד. אני אוהב אותך, ולעולם לא אעזובך. בתקופות של ניסיונות וסבל, בהם אתה רואה רק זוג עקבות אחד -- נשאתיך בזרועותיי``. ספור מאוד יפה. אפילו איפושהו אני מסקימה איתו. מאיקה, תמשיכי לחיות עם הראש, אם הלב נשאר שבור , כואב ונעלם למקום לא ידוע. אוהבים אותך, אירה ויולי.

אירה שלי...

אוהבת אותך כל כך.... סיפור יפה. לא יודעת מה בדיוק המסקנה אבל...אני מקווה שאלן לפחות לא לבד. ואני פה...איתכם. ד``ש חם ליולי...אוהבת את שתיכן. מקווה להתראות בקרוב... עכשיו נישאנו רק אני והלנה...אלן כנראה לקח את דפני איתו. אוהבות אנחנו.

תרנגולת

New member
..ממ..

איזה סיפור מדהים.. אני אדפיס אותו מחר.. זה כ``כ יפה. זה הרעיד אותי.. קצת. :) תרנגולת .

למעלה