כל כך מוזר

מו שיקו

New member
כל כך מוזר

לקבל את העיר התוססת הזו ב 2 ימי הקריסמס, שהופכים אותה לשקטה כל כך, לשבת במשרד,והרעש היחיד שנשמע הוא תיקתוק האותיות המקלדת,אפילו הניאונים בלתי מורגשים היום, הטלפון לא מצלצל,וכל אלה שנשארו בעיר,מבלים במסעדות או בשמורות הטבע. ומחר הקטנטנה מגיע לביקור מארץ ישראל ... נו, אז אין סיכוי שישעמם כאן....

נשית~37

New member
אני אוהבת את הסממנים החיצוניים

של החג הזה, הוא מקסים בעיניי. יצא לי לפני שנים, עוד ברווקותי, לשהות באנגליה בתקופה הכריסטמס. היה לנו בבית עץ מקושט לתפארת....ועל אדן החלון חנוכיה מאירה ודולקת...

nightroll

New member
ואני חושבת

שמה שבאמת חסר בחגים היהודים זה השמחה והאחדות הזו שיש בחג המולד. החג השמח באמת היחיד שלנו הוא פורים. וגם הוא בנוי על הכלל היהודי של כל החגים: הם רצו להרוג אותנו. ניצחנו. בואו נאכל.

מו שיקו

New member
אבל אני

אין בי שום התרגשות מהחג הזה סיימתי לעבוד אתמול,הלכתי ברגל למסעדה,בדרך היה המון חוגג במיטב הביגוד ,כולם צוהלים ומחייכים,וזה לא עשה לי כלום אפילו לא נגע בי

הבוקר

הגעתי למקום עבודתי וסנטה קידם את פני בברכה... היה מצחיק בעיניי כי אני לא חוגגת את החג הזה

מו שיקו

New member
ועוד משהו...

הסנטות האלה שמתרוצצים ברחובות,ומברכים את כל מי שלא יהיה הזכירו לי מעט (וסליחה על ההשוואה) את החב"דניקים בשדה התעופה שמשדלים כל אחד להניח(תפילין).....

למעלה