כל כך מאכזב... ):

rotem611

New member
כל כך מאכזב... ):

אני לא מאמינה! חבר שלי במקסיקו עכשיו- בביקור בבית (חייל בודד)... והוא טס כבר לפני כמעט שלושה שבועות והיה אמור לחזור בשבוע הבא. והיום והוא יתקשר אלי ואמר לי שהוא חוזר רק עוד שבועיים וחצי!!! כי אין מקום בטיסות יותר מוקדם.... וכל כך אין לי כוח. אני לא מאמינה שהוא חוזר רק עוד שבועיים. מחופשה של שלושה שבועות זה הפך להיות חודש וחצי.. וגם אני בקושי מצליחה לדבר איתו בגלל ההפרשי שעות בנינו, פעם בשבוע בקושי. וזה כל כך קשה שהוא שם, מבלה, עושה חיים עם המשפחה והחברים ואני לא יכולה להיות איתו. אני רק מתבאסת ומחכה שהוא יחזור כבר, ובאמת שאם הוא היה בצבא כל הזמן הזה זה היה אחרת לגמרי. באמת שאין לי כוח. כבר אין לי כוח לריב איתו, לכעוס עליו, לדבר איתו.... אני ממש מאוכזבת כל כך ציפיתי כבר לראות אותו עוד כמה ימים ועכשיו.......

GrowingMadness

New member
שאלה, ../images/Emo135.gif

למה את צריכה להגיע למצב שאת כועסת עליו ורבה איתו בגלל זה? זאת לא אשמתו. הבחור כולה רצה לנסוע לבקר את המשפחה שלו, ועכשיו אין לו מקום בטיסות המוקדמות.. לא קרה שום אסון. ועוד משהו. כמו שהוא מבלה ועושה חיים ונהנה... למה שאת לא תעשי את זה? את לא צריכה לשבת בבית ולחכות לו ובנתיים להתבאס על עצמך. לדעתי את גם צריכה לצאת עם חברות ומשפחה וכאלה. זה גם ישכיח ממך את הבאסה וגם תעשי חיים. תראי, באמת שאני מבינה אותך.. חבר שלי גם טס להרבה זמן [לאמסטרדם לפני הגיוס] וגם בקושי דיברנו וכל זה... אבל כמו שאמרתי לך, יצאתי עם חברות ועשיתי חיים וככה לא חשבתי על זה בכלל. כל הזמן התעסקתי בדברים ולא ישבתי בבאסה שלי וחשבתי כמה שרע לי ואני סובלת. זה גם יחזק אותו לשמוע שאת שמחה ונהנית כי אני בטוחה שגם הוא רוצה כבר לחזור ולראות אותך... יהיה בסדר!

rotem611

New member
שלא תביני לא נכון,

אני לא כועסת עליו בגלל שאין טיסות ושהוא חוזר יותר מאוחר. קשה לי עם כל "ההתנהלות" שלו כשהוא שם. שהוא בקושי מתקשר ואני לא יכולה להתקשר עליו, וגם שהוא כן מתקשר אז זה אין לנו הרבה זמן לדבר כי הוא צריך ללכת או משהו.... ואני כן יוצאת ומבלה עם החברות כל הזמן אבל כל החברות שלי והחברים שלו (שאני גם מבלה איתם כשהם יוצאים) לא מפסיקים לשאול אותי עליו, איך הוא, מה שלומו, מתי הוא חוזר.. ואני באמת משתדלת לא להתעסק בזה יותר מידיי ולא לחשוב על זה אבל זה קשה שכל הזמן זה מה שמדברים איתי עליו כי מה לעשות, אנחנו גרים באותו קיבוץ וכולם מסביבו מכירים אותו. וחוץ מזה עד כמה ימים לפני הטיסה שלו הוא לא ידע אם הוא בכלל חוזר לארץ או לא... והוא יודע שאני לא לגמרי מאמינה לו שהוא אומר שהוא חוזר ואמרתי לו שאני יאמין לו שהוא יהיה פה וככול שהתאריך חזרה שלו נדחה יותר אני יותר מפחדת שהוא אולי לא יחזור וישנה את דעתו כמו שהיה לפני הטיסה שלו....

GrowingMadness

New member
אז לא הבנתי

למה את כן כועסת עליו. בגלל שיש מצב שהוא ירצה להישאר שם עוד וכאלה? תראי.. אפשר להבין אותו. זאת המשפחה שלו שם והחברים שלו.. לגיטימי שהוא ירצה להישאר שם עוד קצת..

Mellyloo

New member
מבינה אותך..

חבר שלי לא חייל בודד חס וחלילה, אבל אני מבינה את זה שאת כאילו "כועסת עליו", זה טיבעי, הוא רחוק מימך, אתם בקושי מדברים, ומתוך תיסכול את כועסת. אני לא מכירה אותו, אבל אם הוא מספיק בוגר הוא צריך להבין. תישתדלי לא להיתבאס יותר מידי, תיצאי תהני עם חברים שלך והזמן יעבור יותר ממהר ממה שתחשבי :)

למעלה