כל כך ל טוב לי

ADIDOSH311

New member
כל כך ל טוב לי

למה אני כ"כ מתגעגעת? הרי אני יודעת שהקשר הזה עשה לי רע אז למה הוא כ"כ חסר לי? אני יודעת שזה יעבור, שיבוא אחר, שפעם עוד אצחק על זה וכו' וכו' וכו' . אבל עכשיו פשוט רע לי והדבר שאני הכי רוצה כרגע זה לשמוע אותו קורא לי "מתוקה שלי" ולוחש לי שהוא אוהב אותי. אני שונאת את התחושה המרירה הזו שהכל היה שקר. פשוט שונאת

seeyou

New member
לפעמים האדם הוא האויב של עצמו.

..."הרי אני יודעת שהקשר הזה עשה לי רע ..." "...רוצה כרגע זה לשמוע אותו קורא לי "מתוקה שלי" ולוחש לי שהוא אוהב אותי.." אז תחליטי... את הורסת את ההווה על חשבון עבר מפוקפק? קחי לעצמך את הרגעים היפים שהיו במערכת היחסים שלך ותצאי לדרך חדשה. את צעירה, אבל תביני שלא תספיקי לעשות את כול הטעויות של אחרים. תלמדי מנסיונם. יוסי When one door closes another door opens; but we so often look so long and so regretfully upon the closed door, that we do not see the ones which open for us. Alexander Graham Bell

חשבי בהיגיון,

איך אפשר להתגעגע לקשר שעשה לך לא טוב? את מזוכיסטית? איך אפשר לשמוע מילים יפות מאיש מפוקפק? תעבדי עם שכל מותק. את הרגש תעניקי למי ששוה. בהצלחה לך והגיע הזמן להיגמל מהרע.

ADIDOSH311 את עוברת כרגע משבר

קשה, תנסי להעסיק את עצמך רוב הזמן. לצאת עם חברות, לא להיות לבד הרבה כי כשהראש פנוי המחשבות והגעגועים באים. ותמיד תזכרי שהוא לא עשה לך טוב, שאת צעירה וכל עתידך לפניך ומגיע לך מישהו שיהיה ראוי לך.

לעדידוש

לעדידוש .. מילים הן רק מילים וצריך מעשים ורגש אמיתי שיעמוד מאחוריהן, כשמישהו אומר לך מתוקה שלי ואחר כך חורט לך צלקות בלב אז המילים מאבדות משמעות..וכשמישהו אוהב באמת אז הוא לא עושה לך רע אלא נותן לך אנרגיות,את מתגעגעת כי עדיין אין לך את המישהו הזה שבאמת יאהב וכשהוא יגיד לך את זה תדעי שהוא באמת מתכוון. מילים לא עולות כסף ונכון שנחמד להיזכר במילים היפות שהוא אמר וזה מה שאנחנו נוטים לעשות אחרי קשר זה ניקרא אידאליזציה, זוכרים את כל הורוד ושוכחים את המריבות והפגיעות..לכן כל פעם שבא לך להרים את הטלפון ולחייג את המספר שלו, תיזכרי ברע שהוא עשה לך ותשאלי את עצמך אם זה מה שאת מאחלת גם לעתיד שלך. את תשמעי עוד הרבה מילות אהבה בחיים שלך מאנשים חיוביים שיגרמו לך לחייך ולא לסבול..אז שחררי את המטען שמפריע לך, קחי את הגב שלך (מי שתומך בך)ותתחילי לצעוד קדימה אל החלום.

למעלה