כל כך כל כך מתגעגעת

כל כך כל כך מתגעגעת

אתמול זה נפל עליי... כאילו בבום ... כאילו פתאום. ועכשיו כבר מבינה שלא תחזור. ומרגישה כל כך הרבה . וכל כך לא ברור מה. המון המון כאב. אפילו כאב כזה... איך להסביר... פיזי? מן לחץ בחזה. איך אפשר? איך הגיוני ששנה וחצי עברו . המון המון זמן. ופתאום מבינה? ככה? בלי שום סיבה? והשמיים... הם נופלים עלי... וזה כואב לי... הרבה הרבה כואב. ולא מצליחה לבכות. כל כך רוצה. מן צריבה בעיניים ... שהופכת פתאום לדמעה . זה מתחיל בפנים-בתוך העין- בלבן של העיניים...וזולג לאט לאט מלטף את הריסים ובלי ששמה לב זה מרטיב את הדף . נעצרת ... לא מצליחה לכתוב יותר . פתאום כל מה שנצא אצלי עמוק כבר המון המון זמן יוצא לעולם . כאילו בריאה של משהו שכבר מזמן נברא... מרגישה יותר טוב. זה הגיוני? זה הגיוני שאתה לא איתי ואני מצליחה להרגיש יותר טוב?... מנסה להיות הרבה עם אנשים... אבל אני לא מצליחה. מפחדת להזכר אבל כל כך כל כך מתגעגעת לזכרונות. כל כך כל כך מתגעגעת אליך. מרגישה כמו קלטת שבורה . חוזרת על עצמי המון פעמים. אבל רוצה להיות לגמרי ברורה. ואני פוחדת כל כך... אם הצלחתתי להתגבר? זה אומר שאני אשכח? זה אומר שהזכרונות האלה שכל כך מתגעגעת אלהם יעלמו? לתמיד? לא! לא מוכנה לקבל את זה! אוהבת כל כך... רוצה כל כך... מתגעגעת... תחזור! אור שלי... נשמה שלי... מלאך שלי... כוכב שלי... תחזור. אוהבת. לא אשכח בחיים. אני

אל האור

זה יופי לכתוב אל האור יש בזה המון מן התיקווה המשך. לפעמים נורא קשה להגיב כי מתחברים כל כך חזק שפשוט אין מה לומר. אז פשוט אשלח לך חיבוק חם ומבין. אני מתגעגעת אל שניהם.
ורד ע.

BooBee

New member
להתגבר זה לא לשכוח

להתגבר זה להמשיך לזכור ולאהוב ולהתגעגע ולהמשיך לחיות במקביל, עם כל התחושות הלא נעימות שכרוכות באובדן, ככה לפחות אני רואה את זה. הנה, לפעמים אני מרגישה שהתגברתי. אני כבר מזמן לא הולכת לישון עם בכי, אני כבר הרבה זמן לא נקרעת מבכי חצי יום במהלך העבודה כשאני נזכרת. בפגישה שהיתה לנו אצל נור, אמרתי ש"אני מעבר לזה", ואני זוכרת שבתיה שאלה מה זאת אומרת. אז הנה, בתיה, זו התשובה הכי טובה שאני יכולה לתת. כן, התגברתי ברמות מסוימות של התנהלות החיים שלי. אני לומדת לחיות עם זה. כל יום עוד קצת. שבוע שעבר דיברתי על אחותי עם חברה ונורא בכיתי, ואני יודעת שאני בדרך "הנכונה", כי זה בכי מסוג של השלמה מסוימת. שאין יותר אחות שלי, היקרה והיפה הזו. שכבר כמעט שנתיים לא חיבקתי. לא נשכח לעולם, לא נפסיק לאהוב לעולם. לא נחדול לעולם להתגעגע. רויטל.

nypx

New member
גם בחושך יש אור.....

להתגבר ? כמה פעמים חשבנו שהתגברנו , ששכחנו ,שלא יכולים להיזכר , שהנה הכל נעלם ,ופתאום בום , לא לא שוכחים וזה לא נעלם ,זה פשוט מפנה מקום לדברים אחרים שנקבל כוח לפעם הבאה שזה בא ,שנוכל להתמודד עם זה , עם כל המחשבות של : הלמה והאיך והיה יכול להיות אחרת ,ואם היינו עושים ככה אז הכל היה שונה ,אבל הכל זה רק מחשבות ורצונות ורצון שהכל יהיה כמו שהיה , אבל החיים ממשיכים ואנחנו איתם לטוב ולרע ,כלום לא נעצר והעולם לא נעצר דום,לגבינו הכל שונה ולא מוכר וזר ןמנוכר ,אבל הם לא היו רוצים שנפסיק אנחנו ממשיכי דרכם ואנחנו מזכירים לעולם מי הם היו וכמה הם חשובים לנו, ונאהב לעולם .........................

למעלה