כל כך כועסת :(

hadari84

New member
כל כך כועסת :(

לא יודעת אפילו מאיפה להתחיל.... אני אספר את הסיפור שלי ואחזור לעבר רק בגלל שקרה היום משהו שהחזיר אותי אליו.
שמי הדר ואני נמצאת בזוגיות מדהימה כבר 3 שנים. מה שכן, הזוגיות לא החלה בצורה מדהימה.
לאחר חצי שנה של היכרות גיליתי שבן זוגי לאחר חודשיים שיצאנו, יצא עם מישהי נוספת במקביל ואף נכנס עימה למיטה במקביל אליי.(חד פעמי)
כיצד גיליתי זאת? עבדתי במקום עבודה והבחורה השנייה (נקרא לה חן) גם החלה לעבוד שם והיא סיפרה לי בדיעבד את המקרה. לאחר שהיה איתה, היא גילתה שאני עובדת איתה ושאלה אותו אם אנחנו יחד...ואז הוא התחנן שלא תספר ושהוא הבין שהוא כן מרגיש אליי משהו.
כמובן שזה עשה משבר מטורף ביחסים וכמעט ונפרדנו לאור הסיפור והשקר. מה שכן חשוב לומר שבן זוגי עוד לא הרגיש מחוייבות ועוד לא היו הצהרות רגשות לא שלי ולא שלו במהלך תקופה זו. מה גם שהקשר עצמו לא כ"כ זרם. רק לאחר 3 חודשים+- הקשר נהיה רציני וטוב! ולכן בסופו של דבר החלטתי לסלוח ולעבור הלאה...
כמובן שבאותה תקופה סיפרתי על המקרה לחברה שנקרא לה "יוליה" שאף היא עבדה איתי באותה עבודה ולכן הכירה את חן. כמו כן,סיפרתי גם לחברה מהלימודים ששמה דורין. שתיהן עזרו לי להתמודד עם הגילוי .
עבר זמן ועוד זמן...ואתם בטח שואלים - אם הכל כזה טוב עכשיו מדוע נזכרתי בסיפור?

עבר זמן ושתי חברותיי יוליה ודורין התחברו ביניהם (אני חיברתי). שתיהן רווקות הוללות ויוצאות יחדיו לפאבים.
לאחרונה, יוליה החלה לחזור להיות בקשר עם חבר'ה מהעבודה של אז...העבודה ששתינו עבדנו בה. והיום התברר לי כי יצאה לפאב עם חברה מאותה עבודה, עם דורי (מהלימודים שלי) ועם....נחשו מי? חן.
מתברר שאותה חברה מהעבודה שיוליה עכשיו בקשר טוב איתה היא חברה מאוד מאוד טובה של חן הזאת.

באותו רגע שראיתי את ה"טאג" בפייסבוק הרגשתי תחושה קשה של אכזבה ופגיעה. אכזבה מחברה (בעצם שתיים) מאוד טובות שלא ברור לי איך הם לא מבינות שכל זיכרון ב"חן" מחזיר אותי אחורה לתקופה הקשה ההיא שעברתי מזמן. מה, זה כ"כ מוזר לצפות מהן לא להיות איתה בשום קשר??
במיוחד אחרי שהם מודעות שתיהן לכל הסיפור???

האם זוהי חברות אמת???

אני פשוט לא מצליחה להירדם....זה כ"כ פוגע בי. וסתם החזיר אותי אחורה לחשוב שהם יושבות איתה כרגע בפאב ומקשקשות. בחורה שחבר שלי היה איתה במיטה במקביל אליי בתחילת הקשר שלנו. למרות שבסופו של דבר בחר בי, זה עדיין משפיל.

אשמח לתגובות ... (בנוגע להתנהגות החברות)
וגם לחיבוק :<

תזמיני את יוליה לקפה, תדברו, תלבנו את העניין

ותשימי לה רעל בקפה. או לפחות איזה משהו משלשל קטלני!

בעצם, לא משלשל, ככה הבתזונה רק תרד במשקל ותהיה יותר כוסית ממך, ואת זה אנחנו בטוח לא רוצים! רעל - רק רעל!

יסמין1983

New member

hadari84

New member
אני בשוק

שבפורום זוגיות במשבר, זאת התגובה.

אני שופכת את הלב על משהו שבאמת מעיק עליי וככה מגיבים לי?

chenby

New member
נשמה קודם כל זה פורום זוגיות במשבר

ומה שיש לך זה חברות במשבר נתחיל בזה.
דבר שני, כן, לגיל 28 זה נשמע קצת מוזר.
כי בשלב מסויים בחיים, נכון, אוגרים חברות, אבל המושג של חברה שלי לא יכולה להיות חברה שלה כי.. זה קצת חטיבה איך אומרים.
אתן לא באותה כיתה, את לא מכירה את ה"חן" הזו (אני אישית אוהבת את השם שלה) את רק יודעת עליה משהו שקשור אלייך - שייתכן מאוד והיא אפילו לא ידעה בהתחלה, ואולי היא בעצמה נפגעה באותה מידה ואפילו יותר, כי הוא לא בחר בה בסוף, אנחנו חיים לפני פרשנויות, מצפים שאחרים יתנהגו לפי הפרשנויות שלנו האישיות, ועודנעלבים כשהם בוחרים לחיות את החיים שלהם לפי רצונם. חברות שלך, בכלל חברות לאורך החיים באות והולכות. כל הזמן מגלים מי חבר ומי לא, וכל פעם גם מכירים חברה חדשה.. אבל חברות כמו חברות - אין התחשבנויות ולא חייבות לאף אחד כלום. בסופו של דבר. הפגיעה שלך ייתכן ולגיטימית בראייה הפרטית שלך. אבל את בוחרת בה. את בוחרת להיפגע, להרגיש נבגדת מחברה.. בעוד את יכולה לראות את הכל באור אחר ולדון גם את החן הזו וגם את החברות שלך לכף זכות. ואם הן לא חברות אמיתיות, תכירי חדשות בסופו של דבר. גם הכעס הזה והעלבון הזה - יכולים להשתחרר ממך. אבל זו רק החלטה שלך. האגו נורא נהנה להיות פגוע וצודק. אבל לרוב הוא מביא לנו הפסדים בחיים. לרוב, די תמיד.

הדר היקרה

אין לך באמת בעיה עם החברות שלך. הבעיה היא לא שם. משהו לא נוח לך בעצמך עם עצמך.

(מעבר לזה שכדאי לך מאד לבחון גישה נוספת לחיים, שאומרת שלא כל מה שאת חושבת שהוא "הדבר הנכון" הוא באמת הדבר הנכון בכלל, ובעיני מישהו אחר בפרט. אנשים חושבים ופועלים באופן עצמאי וחיים על פי עצמם, הם ממש לא חייבים לפעול על פי הדר)

nirity1

New member
בלבלת אותי

יותר מדי שמות , פחות מדי קפה על הבוקר אבל ננסה להבין...
זה היה לפני שלוש שנים , בתחילת הקשר לפני שהייתם מוצהרים. הוא שכב עם חן פעם אחת סיפת ליוליה ודורין , החלטת להתגבר וסלחת לבחור.
עברו 3 שנים והן העזו לצאת עם חן ....מצחיק שאת סלחת לבחור אבל לחברות שלך שיצאו לבילוי עם אחת שפעם לפני מליון שנה שכבה עם החסר שלך את לא מוכנה לסלוח
אולי את בכלל לא כועסת על זה. אולי את כועסת בכלל על זה שהחברות שלך ממשיכות בחיי רווקות הוללת ויוצאות ואת נשארת בבית....

סטנגה Joe

New member
אם הן לא זוממות

שלושתן על הטלת פצצה איראנית על מיטתך או על גניבת החבר שלך אני לא מבין כאן איפה הבעיה?

יש מין סט חוקים כזה שכולם אמורים להכיר ועל פיו להתנהל?
הגישה שלך היא ,סליחה ,טיפשית ילדותית ולוקה בקונטרול פריקיות.

Aski7

New member
תראי

זה באמת לא הגיוני וזה לא כדי להעליב אותך..
באמת שזה קצת מוגזם מדי.
את לא חייבת לאהוב אותה אבל לבקש שחברות שלך לא יהיו חברות שלה ועוד אחרי כל כך הרבה זמן נראה לי אבסורד.
כי כמה שקשה להודות חן אולי דווקא בחורה אחלה ומגניבה...
דוגמא יותר קיצונית אבל שישר עלתה לי בראש:
אבא בגד באמא זה אומר שהאמא תכעס כי הילד עדין מדבר עם אבא???
הוא יכול להבין את האמא אבל בטח לא לחיות לפי העלבונות שלה, בואי נגיד זה המלחמה של אמא לא הילד!
וההבנה של ההבדל הזה זה חלק גדול במה שנקרא:
התבגרות

אני חושבת שיש בך משהו שמאויים כאילו היא גונבת לך את החברות שלך עכשיו..
אבל תשחררי זה לא באמת מוצדק.
ולמה שביקשת אז קבלי

אייבורי

New member
איפה הגמד?

כי לסביות מצאתי, שלישיה הבנתי

צעירות וחרמניות 8 גם ראיתי

אבל גמד עם גדול לא מצאתי.

Another Girl

New member
כן, זה לא מאוד מגניב מצדן.

ומצד שני, הבעיה האמיתית פה היא הוא, לא הן. יגידו מה שיגידו, חודשיים של זוגיות הם לא מעט זמן. יותר מדי בשביל לנשנש מישהי (אחת לפחות, אולי יותר) מהצד. את כנראה גם יודעת את זה בעצמך עמוק בפנים.

בכל מקרה, לגביהן: אני נמצאת במצב די דומה ומתלבטת ביני ובין עצמי כיצד ליישם. מניחה שצריך לדבר ולשתף בכך שזה נוגע בנקודה רגישה במיוחד אצלך. אם לא עוזר, להסיק מסקנות - ולחתוך, או לקבל את זה שזה סוג החברות שהן וזהו. כך הייתי עושה (ואולי עוד אעשה), בתרחיש האידיאלי.

1Shir

New member
אז נראה לך שהחבר שלך

בעצם חושב שחן הרבה יותר סקסית ממך
והיא יותר מדליקה אותו
זה אכן מבאס להסתובב בתחושה כזאת

רק מה שלא הבנתי זה - למה החברות שלך אשמות בכך???

אם כבר מישהי כאן לא "חברה", זאת את, שחושבת שיש לך "זכות" למנוע מהן להסתובב עם בחורות נחמדות. אולי ממחר תחליטי שזה גם לא בסדר שהן אוכלות שוקולד?

לדעתי תעיפי את החבר ולכי להתחבר עם חן, נשמע יותר שווה מהמצב שבו את היום.

רפסודיה

New member
לא הבנתי מה את רוצה

ומה זה קשור לפורום זוגיות במשבר.
ריבים של חברות לא שייך לכאן, אולי תנסי בפורום מתבגרים.

האם חן ידעה שהיא שוכבת עם גבר תפוס? כי אם לא,

אז היא לא עשתה לך שום עוול. זו לא אשמתה, שבמקום לסלוח לבן זוגך, את העתקת את הכעס אליה.
יכול בכלל להיות, שבן זוגך בגד בחן בדיוק כשם שהוא בגד בך. הניחי לה.

למעלה