ואיך אפשר בכלל לנחם?? בתור אחת שעברה "רק" שתי הפלות, כדאי לדעתי שתפני למרפאה להפלות חוזרות (בבתי החולים), קיימות בדיקות וטיפולים שנותנים במקרים הללו,(אני עברתי את הבירור בתל השומר, אם את צריכה אינפורמציה - כתבי לי). מקווה שההריון הבא יגיע מהר ויהיה תקין!!
מצטרפת לכל מילות העידוד שנכתבו. לאור איבוד ההריונות שעברת, האם אחד הרופאים שלח אותך לבדוק את נושא קרישיות הדם? אם לא, זה הזמן לדרוש!!! יתכן שמפה נובעת הבעיה וכ"כ קל לפתור אותה.
אין מילים... כל מילה מיותרת... כואב לי לקרוא את זה מחזקת את ידייך מכל כיוון.... אם לומר שאני מאמינה שהכל בסוף יסתדר זה ישמע באנלי אבל תקראי את ההודעה של קינמוני על ההריון שלה ותגלי שאפילו הסיפורים הקשים ביותר נגמרים ואני פשוט בטוחה שזכי לאושר גדול בזמן הכי קרוב שאפשר כי נשמע לי שזה באמת: }"אחת יותר מדייי" מחזקת את ידייך מכל הלב והנשמה.
עובר אחד שרד בינתיים. אמנם הוא עכשיו בסכנה (הפלה מאיימת), אבל הוא שם וזה שווה את כל העולם. מודה לכולם מעומק ליבי על כל המילים החמות, החיבוקים והאהבה הוירטואלית הזו שמאד מאד חיזקה אותי ביום שהרגשתי שהכל מתמוטט. תודה תודה תודה חוזרת לי אל החלל הוירטואלי
שלך. אגב, גם אני בשבוע 7. ממליצה לך מאד (גם אם עשית בדיקות קרישיות ולא גילו כלום) להתיעץ עם הרופא בקשר לנטילת אספירין למניעת קרישיות יתר. אני התחלתי לקחת כבר בהחזרת העוברים (אחרי כמה הריונות שהסתימו) אבל שמעתי שאפשר להתחיל גם בשבוע 6-8. סביון