כל כך כואב לי

shrikico

New member
כל כך כואב לי

אתן לא מכירות אותי. אני פסיבית פה, קוראת, נדהמת מהכוחות שלכן ומתה כבר לעזוב את הפורום הזה. הייתי כל כך קרובה לזה. כבר שלוש פעמים. שני הריונות שתמו עוד לפני שבכלל צצה הבטן. ארבע שנים של טיפולים כואבים ומעייפים. ועכשיו ממש עכשיו, בעודי פה בעבודה, ההריון השלישי מסתיים. כמויות של דם שאינן מותירות מקום לספק. שבוע 7 עם תאומים והחלום שוב נגוז. אין לי כוחות יותר להתמודד.

מם 1971

New member
אין מילים../images/Emo24.gif

הכאב הוא כל כך מוחשי ומובן ואני רק רוצה להגיד שאני מצטערת. יחד עם זאת לפחות נוכחת שהגוף שלך יודע לייצר הריונות עכשיו נותר רק לשמר אותם ואני בהחלט מתפללת עבורך שבפעם הבאה הגוף אכן יחזיק את ההריון למשך תשעה חודשים מלאים ותקינים.

מרגישה את הכאב שלך

אין מילים לנחם.

tutiki

New member
../images/Emo7.gif כל כך עצוב

אני יושבת בעבודה והדמעות זולגות
... עצובה איתך ושולחת לך חיבוק גדול
מקווה שתמצאי את הכוחות להמשיך הלאה. אולי צריך לעבור לבירור מקיף מדוע ההריונות לא מחזיקים מעמד ? מקריאה פה בפורום הבנתי שאחרי 3 הפלות יש סידרת בדיקות יקרה שעורכים (שלא נותנים לבצע לפני שעוברים 3 הפלות) ועוד שאלת תם: אולי הדימום הוא סימן להפסקת הריון של עובר אחד ולא של שניהם? יש סיכוי כזה? נראה לי שאם היו 2 שקי הריון זה אפשרי, לא? בכל מקרה - אין לי מילים לנחם אותך. תהיי חזקה.

Galit29

New member
שולחת אלייך ../images/Emo24.gifים וירטואליים

והמון כוחות להמשך טוב יותר . בשורות טובות בקרוב. אמן

blessed

New member
אוי ../images/Emo7.gif

לא יודעת מה להגיד ואיך לנחם אבל שולחת המון חיבוקים, שתדעי שאת לא לבד. ומקווה בשבילך שבמהרה יתגשם החלום ותזכי לתשעה חודשים עגולים ובריאים.

mavim

New member
../images/Emo24.gif עם ../images/Emo7.gif

לצערי אני יודעת מה את מרגישה, גם אני במעגל הזה הרבה זמן ולא ברור מאיפה יש עוד כוחות. אם זה כבר 3 פעמים ועדין לא בוצע לך בירור מקיף לסיבה להפלות (קרישיות יתר,גנטיקה) את חייבת לדרוש זאת מהרופא שלך. שולחת לך חיבוק חזק ומקווה שלא יכאב לך יותר כי בפעם הבאה זה יצליח.

limordc

New member
כואבת את כאבך

אבל יש סיפורים מעודדים- ברגע שיגלו למה ההפלות הכל יכול להיות פשוט. בינתים קבלי חיבוק חם חם
שמרי על עצמך לא להיכנס לייאוש ומתפללת עבורך שההריון הבא יבוא בקלות יהיה מושלם!

chompi1

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo7.gif

כל כך מצטערת לשמוע. אין לי מילים לנחם. כל כך קשה לראות את האור בקצה המנהרה, ואז הכל מתנפץ בפרצוף, ועוד בפעם השלישית
. שולחת לך
חזק חזק וכתף לבכות עליה, כדי שלאט לאט תוכלי לצבור כוחות מחודשים ולחזור לחתור.

../images/Emo10.gif

אני ממש מצטערת , אבל את חייבת לבקש מהרופא שלך הפניה לבדיקת קרישה , אני אחרי 2 הפלות ביצעתי את הבדיקה באופן פרטי ואכן התברר שישנה בעיה של קרשיות יתר , את חייבת להיבדק , ההריונות האלו כל כך יקרים שאי אפשר לאבד אותם בכזו קלות

k o k o p e l i

New member
יקרה. אין מילים.

מתארת לעצמי שאת תשושה, בוכה , מפוחדת. גם בתוך החושך שאת נמצאת בו כרגע, תנסי להאחז במה שטוב, בעובדה שהצלחת להרות, ויותר מפעם אחת. בעובדה שיש בך כוחות עצומים , ואת בלי לאות עוברת וחוזרת את הטיפול הזה, למרות האכזבות והכשלונות שהיו. מקווה מכל הלב שהפעם הבאה תסתיים בהצלחה.

ginger5

New member
אוי

מקווה שכבר יצאת מהעבודה והלכת לנוח בבית. מציעה לך לעדכן מהר את הרופא בהתפתחות ולשמוע מה הוא אומר. הבנתי שלפעמים למרות הדימום אפשר לשמור על ההריון באמצעות מנוחה (למרות שדימום כבד הוא באמת לא סימן טוב). כמו שכתבו לך חשוב חשוב לבצע את כל הבדיקות לאבחון הסיבה להפלות החוזרות. מקווה שתמצא הבעיה ושההריון הבא יחזיק מעמד. אין לי מילים לנחם רק

ססוני

New member
|חי../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif מקווה לטוב

אני כל כך מקווה שהספקת כבר לראות רופא ושבפיו יש חדשות טובות. לא הייתי אף פעם במצבך (ואני מקווה שהכל יסתדר) אבל אני בטוחה שיש בך את הכוחות להמשיך אפילו אם הכל נראה עכשיו בלתי אפשרי. בינתיים קבלי חיבוקים וירטואלים מכולנו.

רומי 007

New member
צר לי לשמוע ובכל זאת משהו חשוב

האם עשית אולטרסאונד? היתכן שרק שק אחד נפל והשני ממשיך? אנא ממך בדקי, אצלי נפלו שני עוברים והשלישי הצליח. כמויות הדם היו היסטריות בדיוק כפי שאת מתארת, הנפש רעדה מפחד אבל היתה גם תקוה והיה מזל. מחבקת אותך מכאן, מקווה לנס.

שווערצה

New member
../images/Emo24.gif

מציעה לך למהר ולגשת לרופא. אולי הדימום אינו קשור לסיום ההריון? מחזיקה אצבעות שאכן כך...

בבוצי

New member
קבלי חיבוק ענקי../images/Emo24.gif

מצטערת לשמוע ,אני מצטרפת לקודמות ומציעה שבכל זאת תעשי בדיקת הריון אולי אחד מהשניים שרד. מאחלת לך שלא תדעי יותר צער, וההריון הבא יסתיים כעבור 9 חודשים. בינתיים כל מה שאני יכולה להציע לך הוא הרבה הרבה חיבוקים

נועם@בת

New member
אני מקוה שבכל זאת ההריון לא הסתיים

כל כך הרבה פחד וכאב בכל כך מעט מילים. מחבקת חזק ומקוה שיהיה לזה סוף טוב למרות הכל.
נועם

למעלה