כל כך חרא בישראייר??!!??

DILEMA קשה

New member
כל כך חרא בישראייר??!!??

בואי נאמר שנשארה לי רק הועדה המסכמת בשביל להתקבל. ומאוד שמחתי שאני הולך אולי להתקבל. אתמול פתאום כמה אנשים שעבדו בישראייר וחלק באל על אמרו לי שממש לא כדאי שאתחיל לעבוד כדייל אויר בישראייר כי התנאים ממש רעים, שהשכר הוא ממש נמוך לעומת דייל של אל על וכשטסים לניו יורק אז אין מנוחה וכשמגיעים אז המלון בכלל ליד שדה התעופה, וכשטסים לבנגקוק אז חוזרים אחרי 10 שעות ובקיצור רק לכלכו. אז האם הכל באמת כזה נורא??
כי אני כן רוצה לעבוד ופתאום הם קצת הפתיעו אותי אז מה אתם אומרים..??? תודה מראש

קטי23

New member
תראה....

אנחנו באותו מצב, גם אני הגעתי לשלב הוועדה המסכמת, וגם אני שמעתי חרא דברים..... מה שאני יכולה להציע לך זה, להתחיל את הקורס, ולבדוק את הדברים מבפנים. קצת לגשש קצת לשאול את החבר'ה הוותיקים פנים מול פנים על העבודה ולקוות לטוב. בכל מקרה חותמים על החוזה רק בסוף הקורס לדעתי, אז תוכל לגבש לך דעה במהלך הקורס. אני חושבת שרצינות של כל חברה שמכבדת את עצמה מתבטאת בהכשרה שלה, ובאיך שהיא מכבדת את עובדיה. לך תדע, אולי ממש תתאהב בתנאים, ואולי תהיה בקורס עם אנשים מתוקים כמוני ...
בכל אופן אני מאחלת לך בהצלחה, ושתדע שתמיד עדיף לנסות ולא ישר לוותר ולהרים ידיים ואז כל החיים לתהות: "מה היה אילו..." בכל תחום בחיים.

היי שוב קטי ושלום לדילמה קשה :)

כן, כן - כולנו פה באותו מצב :) בקשר למשכורת הם אמרו לנו מאוד ברור ביום הדרכה הראשון... לי זה דווקא נשמע בסדר אבל אם זה נמוך לדעתכם אז אתם כבר יודעים את זה. בקשר לתנאים ולשהיות אני גם ממש רוצה לברר - כי אם בסוף רק טסים וחוזרים אז למה כבר להיות דיילת אוויר... אין פה אף אחד מישראייר?? ושאלה: קיבלתם תשובה מהסיווג? התקשרו אליכם לוודא שאתם באים מחר? משהו? לא הודיעו לי כלום, והרי את הועדה מחר קבעו לי לפני שבועיים בערך ולפני שהיה לי את הסיווג... אם לא הודיעו כלום זה אומר שהכל בסדר ואני עדיין בתהליך?

DILEMA קשה

New member
אז מה יהיה?

היום בכלל יצאה כתבה שמאשרת שבאמת חרא
אבל אולי אחרי כל הבלאגן הזה התנאים ישתפרו ואז כן כדאי לנו להתקבל... לא יודע כבר, אני בכל אופן מגיע מחר לועדה ונראה מה קורה שם כבר. אבל שכולם יאמרו שהם ראו את הכתבה ושהם רוצים לדעת מראש אם כל כך חרא!

לפי הכתבה הבאה כן...

הדיילים פתחו בסכסוך עבודה עם הההנהלה, במחאה על התנאים שלהם בגיבויה של ההסתדרות.

למעלה