כל כך חם לי לעזאזל!!!!

• פותח הנושא des1
  • פורסם בתאריך

des1

New member
כל כך חם לי לעזאזל!!!!

כל כך חם אוף אוף אוף אני יוצא החוצא נמס וחוזר למזגן יוצא וחוזר למים קפואים {שתיה , מקלחת הכל..} וחם חם חם לי פתאום נזכר באנשי המערות זכורים לטוב קצת חם?! יאללה סאמק כל הפרוות סאמק מכנסיים או אזוב בעצם יאללה עירומים ואוחח בטח היה להם קריר אחרי שזרקו את כל ה.. ואם כבר קריר ויש מערה אהמממ.. ובטח כמה "מלקטות".. אולי?.. { או שהתחלתי להזות מחום?} יאללה ביי..נתים

אופה3

New member
מי שמדבר, ואני בוערת מחוםםםםםםם

גם דלי עם קרח לא יעזור לי, אז מה עושיםםםםםם, עם הבעל למקלחת נכנסים, מים משפריצים כמו ילדים קטנים,וזהו ערב טוב אופניקה

חן (*_*)

New member
אופינקה, כשנכנסים עם הבעל למקלחת...

לא חושבת שנהיה קר יותר, אלא דווקא חםםםםם

חחחחחחחחחחח

צודקת קסםםםם. אופינקה כנסי בבקשה על הבוקר למשרדי ואני אסביר לך כמה דברי ימי עולם רק טוב!!!

יודע ש...

New member
מה זה?

משפירצים כמו ילדים? משפשף עיניים איפה הבעל הזה שלך ילדתי תביאי אותו לפה נלמד אותו כמה דברים

חן (*_*)

New member
רגע, היא אמרה -"משפריצים"? או......

משפריצים כמו ילדים? זו השאלה
נו, טוב- אקיים איתם שיחת הדרכה
מבטיחה לא להדפיס שעון נוכחות לא כשעות נוספות-זה בהתנדבות

אופה3

New member
הלווווו, תרגעו, נראה לכם שאספר לכם

בפרטי פרטים מה עושים במקלחתתתתתתת, זה שמור לי ולו, חוץ מזה כן משפריצים כמו ילדים, כדי שנוכל לשחק ולהשתוללללללל, זה הכי כייף כל טוב אופניקה

חן (*_*)

New member
חחחחח...........לא תגלי לי????????

בסוד???? באוזן???????? חחחחחחחחחח............ סתאםםםםםםםם הכל בצחוק ואהבה אבל, אם תרצו, באמת יש לי כזו סדנא

Hold ittttttt

מה זאת אומרת רק לחנילה אגלה בסוד ואני מה??? כרזנטמה צהובת גבעול? הא????? מי בעד סדנת השפרצות מים לאופינקה???. רק טוב!!!

חן (*_*)

New member
גחליליתוש, לא להתרגז../images/Emo6.gif

מה שבטוח, את לא כריזנטמה צהובת גבעול, מה תעשי עם המשושים? והכנפיים-מה יהיה איתן? ובכלל, שורשייך יהיו נטועים באדמה, ללא תזוזה? לא בא בחשבון, אפילו לא כבדיחה
אני עם כריזנטמות לא מדברת, עם גחליליות דווקא כן

אמממממממ מתמתחת בפינוק../images/Emo3.gif

אמממממ נרגעתי חנילהההה!!! ועכשיו לנושא ההוא, סגרנו על שלושה ימים במקום שלושה שבועות?? רק טוב!!!

חן (*_*)

New member
לא בדיוק, אבל....../images/Emo6.gif

סגרנו על קיצור השהייה בשלושה ימים- אהיה בבית ערב שבועות. אולי אתחבר משם, כדי לשלוח ד"ש, ומי שמתגעגע, מוזמן לבקר. למסור ד"ש לקונאן?????????

אופה3

New member
סדנאת השפרצות, בשבועות גחלילית

מזמינה את כולכם ללמד אותי איך משפריצים מים, ואני מבטיחה לך להשפריץ רק עם הצינור של כיבוי האש, אז יאללללללללה, חוץ מזה אגלה לך בלילה שתבואי להעיר את חלומותי, טופפפפפפפפ כלטוב אופניקה

למעלה