כל כך הרבה מילים...

moses300

New member
כל כך הרבה מילים...

כל כך הרבה מילים נשפכו כאן.... האם משהו יכול להגיד בכנות שהוא גילה איז תובנה מדהימה על החיים מהפורום הזה???
believe it or not

Turquoise

New member
לא רק שלא זוכים לתובנות...נעשים

יותר ויותר אידיוטים. שמישהו יחזיר לפילוסופיה את כבודה בפורום הזה!

אולי את זקוקה לכאפה שתצליל דעתך

ותעזור לך להפסיק לרחף...
אבל הפעם... שהמודעות שלך לא תלך לאיבוד, שהריכוז שלך יעזור לך להגן על עצמך מאותם אידיוטים, שאולי האידיוט הטמון בך יחזיר לפלוסופיית חייך את הכבוד שאת מחפשת.
כי בשביל "כבוד" צריך לעבוד! שיהיה לך אחלה של יום טוב, אור והמון אהבה.

Turquoise

New member
בדעתי המרחפת אבל המאוד צלולה

לכבוד העצמי אין משמעות ולאלימות פיסית או מילולית אין מקום( אלא אם כן היא מבוקרת בתנאי דוג´ו). קצת קשה לי להבין מה בדיוק ניסית להגיד. מה שאני חושבת הוא שהפילוסופיה בפורום הזה הפכה לשפחת הכביכול "הוכחת מציאות האמו ואחותו " והיא ראויה להרבה יותר כבוד . אגב, לא ידעתי שצריך לעבוד קשה בשביל כבוד, ואני על פילוסופיית חיי נטולת הכבוד חשבתי באידיוטיותי שבכבוד - רחמנא ליצלן, זוכים!!!( עבדוווווווו עליייי...). אאני מאחלת לך שהמודעות שלך תלך לאיבוד (קשה אבל אפשרי ונפלא כשזה קורה). אני מקווה שתבין שאין מה להגן על עצמך מהאידיוטיות אבל החכמה יקירי מאוד מסוכנת. מי יתן (מי באמת?!) ותגיע למצב שאתה כותב פיסקה שלמה בלי ליצור פרדוקסים ובלי להחליט עבור אנשים למה הם זקוקים ולמה לא (איך בדיוק אתה מאחל לי כאפה ואור והמון אהבה באותה נשימה ?!) והלוואי שתזכה אתה והפילוסופיה בכבוד...ובלי לעבוד קשה.

../images/Emo176.gifאת בוחרת!!!

קשקבל או גבינה צהובה... את אוהבת, זה הטעם שלך, בחירה אישית שלך... וכצפוי בטרנד החדש/מתחדש נשים "פגיעות" יותר או שאולי זה מן "נשק" הגנתי שנועד להגן עלייך מחוסר האונים של עצמך. הפחד שלך הוא נקודת התורפה שלך, את לומדת להשתמש באגרסיביות פיזית כדי להגן על עצמך "כביכול" מאותם "תוקפים" פוטנציאלים שאולי יתממשו בחזונך בלבד... ואולי... כמו שיודעת השפה המיצרית לומר: "הפוחד מהשדים! הם יגיעו!" יען לאמור, מי שמנבא שתבוא עליו הצרה, כאילו ביקש שהיא תיפול עליו. אבל לא על זה התחלתי לכתוב, אלא על קו המגננה שלך שתוקפנותו באה לידי ביטוי בזלזול שלך בכותבי הפורום, את יעני כזה מנסה להתעלות על ייתר הכותבים ומחלקת ביקורת. לו לא היית במצב שאת ריקה מתוכן ורדופת שדים, יכול היה להיות שהיו יוצאים ממקלדתך כמה דברים של טעם. אבל לא! את מעדיפה לעסוק בתפל, להתנזר מכתיבה... ולחשוב מחשבות שליליות, כי בסך הכל גברת... התלוצצתי כי קראתי את שכתבת בפורום "מכות רצח" ואם את מורגלת בחבטות, אז מה זה עוד כאפא... ועוד וירטואלית... יענו, ג´ברת... את בבעיה קשה וכואבת! קחי את החיים בקלות, תשתדלי לעשות טוב לאחרים. ואם בא-לך להקיא... אנא, עטפי זאת בשקית, שלפחות למראית העין... על הריח שיעלה... אני סולח לך מראש!

totony

New member
אף אחד לא מרחף חוץ ממך

בדוק את השירשור הזה..... אני מאמין שהפילוסופיה מסוגלת להתמקד בנושאים יותר רציניים מ- ~מהי הנפש~.

vllv

New member
כן לא שחור לבן

נראה כי הדבדבן של ויכוח פה הוא מכות.. מבחינת רבים זה או כן או לא.. מה אם כבוד האולי?

למעלה