כל כך בודד

momy0

New member
כל כך בודד

תקופת החגים עכשיו. מעולם אימי לא היתה לי לאם. והתקופה הזו כל כך מדגישה לי, עד כמה אף פעם לא הייתי רצויה. יש לי בעיות ביחסים הזוגיים כרגע, ואני מוצאת את עצמי שאין לי על מה להשען. לצד השני יש הורים אחים ואחיות... ואני. למי אפנה? אני מרגישה לבד בעולם. לא משנה עד כמה אקיף את עצמי בחברים ובמשפחה מנישואין. ברגעי משבר אשאר לבד. והאמא הזו שלא קיימת, לא מחכה לי מהצד השני של האפרכסת. "לפעמים חיבוק של אם כילדים יכול למלא את הלב. והלב זוכר אפילו כשגדלים" כך חברה אמרה לי. ואני שמעולם לא היה לי חיבוק שכזה, כ"גדולה" מרגישה עד כמה הוא תלוש ממני.

הסיפור שלך..

כל כך עצוב ויפה גם יחד.. יש לך שפה שמאוד כיף ליקרוא ואני מיצטערת שאת צריכה להוציא אותה ככה.. אני לא יודעת מה הסיפור שלך ומתי אימך ניפתרה.. אבל אני יודעת וזה במלוא הרצינות ולא משהו קיצ'י רק בשביל לספק אותך.. אני עברתי את זה.. ועוברת.. ואמשיך לעבור בדיוק כמוך.. וכל פעם שתיצטרכי במלוא הרצינות.. אני פה מתי שתירצי

באמת שאני מבינה אותך

לי אישית אין אם - היא נפטרה ואבא שלי - עזבו... באמת עדיף שעליו לא אדבר הוא חי אבל הוא מנסה להתיש אותי לראות מי ימות קודם אני או הוא... - ובאמת שאני אומרת את זה בכאב רב אני יכולה לספר לך שכשאמי נפטרה שיניתי הכל ואת כל אורח חיי מנערה / ילדה שתמיד הייתה מסמרים האירועים והדומיננטית השתתקתי אני יכולה להבין, לנחם ולהקשיב ולקוות שתדעי רק שמחה אך אינני יכולה להוות לך תחליף של אחר אלא רק אותי לשירותך :) שלך רעות

eieee

New member
הי שלום לך!!

אני מבינה שאמך כאן אך לא איתך נכון? את יכולה לפרט קצת על היחסים שלכם ולמה מבחינתך הם במצב כזה? אשמח לשמוע ואז להגיב ולעזור לך לרכך טיפה את הלב. תרגישי בכיף בשביל זה אנחנו כאן eieee

batya14

New member
מסתבר שאת לא לבד../images/Emo23.gif

שולחת לך חיבוק חזק ואהבה גדולה. גם אני איבדתי את אימי לפני שישה חודשים בדיוק, ביום רביעי ראש חודש עברי, וגם אני מתגרשת , והתחושה שאין על מי להישען....אני חייבת לאמר לך שאת תגלי בסופו של דבר שלא צריך להישען על אף אחד...יש לך את עצמך ואת תגלי ברגע מסוים ,כמה שאת מושלמת וחזקה כדי לעמוד בזכות עצמך ,בתוך המסע הנפשי שאת עוברת . אומרים שאנחנו לא מקבלים קשיים בחיים שאיננו מסוגלים לעבור חג שמח יקירה

בתוך המשפחה....ממה שנותר../images/Emo182.gif

מרגישה חסרת כל-כמוך...... אין משענת.... אין עם מי לדבר.... בדידות...

eieee

New member
זה מדהים כמה ההרגשה הזו...

דומה אצל אחת ואחת שכותבת כאן. אני כבר כל היום הזה בוכה באוטובוס ברחוב. פתאום אחרי חמש שנים נפל לי האסימון ויש לי כזה כעס על החיים פשוט בליתי מוסבר לפעמים כמו ילדה קטנה. האמת שמות אימי היה רק טריגר לכל ה..,(החרא) שהיה אחר כך. אל תכעסו עלי כן? עם המילה שהכנסתי בסוגריים אבל זוהי לפעמים ההרגשה חללא קשר לרחמים עצמיים. אוהבת אותכן.

A GIFT OF LOVE

New member
ללא נושא

אני רואה אותך בוכה בכל פעם ליבי נקרע. בלב שלך יש דאגות ולך אבדו כל התקוות. מתוך הבית את מביטה גם לך יש לב ונשמה. כולם מכרו לך אשליות ולך נותרו רק זכרונות. את בודדה כל החיים, גם ההורים לא דואגים. את הכאב לא מבינים ורק אותך מאשימים. את צועדת ללא תקווה, מחפשת חום ואהבה. אין לך אור באפלה גם השמש אותך נטשה. המזל הרע שוב בך פגע ואת עצמך לא מבינה. כולם ממך מתרחקים ואת נותרת חסרת אונים. את בודדה כל החיים. לכל החיים
.........(מילים: ירמי קדוש. לחן: עממי). כמו יונה בודדה את נראת אבל טמון בך כוח. .(זכרי!) אהבה גם לך נועדה את זה אסור לשכוח. .(עיצה): אם סוגרים הקירות תנסי חלון לפתוח. (מתוך כמו יונה בודדה. מילים: רחל שפירא. לחן: יאיר קלינגר.) איתך.....

שולחת לך ../images/Emo24.gifמכל ה-../images/Emo23.gif

כל כך מבינה אותך ולליבך וכמה החיבוק הזה חסר רק אנחנו יודעות אף אחד לא יכול לסתום את ה"חור" השחור הזה שפעור בנשמה את הרגת האין הזאת כשיש רגעי שבירה... שיהיה לך חג שמח

Darkmatter

New member
שולחת לך ../images/Emo24.gif גדול!

מצטערת לשמוע שאת מרגישה כ"כ לבד... יהיה יותר טוב... יהיה טוב... אנחנו איתך... שיהיה בכל זאת חג שמח! אוהבת.

שלום לך

וברוכה הבאה. כל כך הרבה פעמים אמרו לי את זה, אבל קשה לי ליישם: את צריכה להיות ה"גב" של עצמך, את צריכה לחבק את עצמך, כמעט כמו להיות האמא שלך עצמך. לי כאמור קשה לישם, אבל אולי לך זה יפתח פתח למחשבה ולהתמודדות ... בכל מקרה, אם באמת כל כך חסרה לך תמיכה בסביבה הקרובה, למה שלא תשיגי לך תמיכה כזו? וכשאני אומרת 'תשיגי' אני מתכוונת תמיכה בכסף - כן, אצל יועץ או פסיכולוג או תרפיסט. אני עושה את זה לפעמים כשאני צריכה, לא לצורך הטיפול אלא לצורך זה שלפעמים אני מרגישה שאני צריכה את התמיכה הזו, ומפרגנת את זה לעצמי.

למעלה