כל כך בודדה

RUTYAN

New member
כל כך בודדה

גיל גיל מבטיח שקימת התיחסות לכל אחד ואכן נראה שהקבוצה מאוד סגורה אבל אנסה. מה עושים עם הבדידות הזו .... לכאורה יש לי הכל אבל אין לי עם מי לחלוק את השמחה-אם יש, את ההתלהבות-אם יש, את עצבות-אם יש וכו´ כי כל אחד ממשפחתי "מאוד מוצלח" אבל עסוק בלהמשיך להיות מוצלח ואין לאף אחד זמן "סתם לדבר" לא חשוב על מה ,אילו על ההצלחות שלהם. חברים? שכנים? נראה לכם שאני אסגיר את הרגשות שלי ? הרי אנחנו נחשבים למשפחה מאוד מוצלחת עשירה ומאושרת הדבר היחיד שאולי נהנתי ממנו עד היום זה הקינאה מסביב אבל די נמאס לי מתחיל להגעיל אותי המשחק הזה אני מתה לצעוק בקול רם "לא כל הנוצץ זהב הוא" בכלל אף אחד לא יקח אותי ברצינות ישר יגידו י :"רע לך? תסתכלי מסביב....."ואכן אני שותקת לובשת היוך הדבילי ונשרפת... אשמח לפתח את הנושא רוי

~דויד~

New member
גיל גיל לא מבטיח דברים סתם...

דרך אגב, איפה אתה, גיל גיל, אולי תקפוץ לבקר... רותי היקרה, עשי מה שבא לך!!!!!!!!!!!!! דברי עם מי שבא לך אמרי למי שאת רוצה את מה שאת רוצה אל תשמרי בפנים ספרי לנו עוד יותר, מה את מרגישה, ואיך את חושבת שניתן לפתור את הבעיה שלך.... הגעת למקום הנכון. ברוכה הבאה
דויד

מיקוד?

יפה איך שהצלחת במספר שורות בודד לעבור על סקאלת הנושאים של בדידות ואושר ורגשות ויושר ותדמית.. כי אני לא הבנתי כלום.. רק אם להיות כנה. אז.. דבר ראשון, אם תוכלי למקד את מה שבאמת מפריע לך, ואולי זאת מטרה ראויה לשמה? מיקוד ? איך המיקוד שלך בחיים? המיקוד לדברים שאת רוצה לעבוד עליהם ולשפר? מה שמזכיר לי סיפור זן קצרצר.. המורה הגיע לשיעור של היום לתת את דברי החכמה. לקח חץ וקשת, כיסה את העיניים בבד, כיוון.. ירה... ופספס .. החץ עף לשדות. אז התלמידים אמרו לו .. מה?.. פספסת ! אז הוא אמר, כן, נו.. אי אפשר לפגוע במה שלא רואים. מיקוד :) זה אחד. דבר שני.. שאלה שאשמח אם תחשבי עם עצמך עליה, וגם תעני. מהו החזון שלך על עצמך? איך היית רוצה לראות את עצמך? עם איזה אנשים? באיזה מערכות יחסים? שמה יש בהם? .. מהו החזון שלך? לאן את הולכת? לאן את רוצה להגיע? מה את רוצה להשיג? שזה גם חלק.. ממיקוד.

RUTYAN

New member
המומה מכמות התגובות ומהאיכפתיות

היות ואני חדשה באינטרנט אני לא יודעת היכן תופיע תגובה זו. בגדול - קיבלתי הרבה מאוד תגובות לא האמנתי שיהיו ברמת עומק ובגרות כאלה אני עדיין המומה מהאיכפתיות של המגיבים ומהזמן שהקדישו לי הייתי רוצה לענות ולהודות לכל אחד בנפרד ,אני לא יודעת איך. ברגע זה אני מנסה לענות לך החכם שכתב והדגיש מיקוד. אם הגעתי אליך בבקשה צור קשר אם הגעתי לפורם , תודה לכולם אני עדיין מתרגשת מההיענות נשמע לא אמיתי? אני יודעת אני מרגישה כאילו יצאתי מה"בויידם"

אננדה

New member
כל העושר שבעולם

לא יכול לקנות אושר... אני חושבת שבזה את הכי מתחבטת, כי במקום מסוים נראה כי אין לך "זכות" להתלונן ושאין לך "זכות" שיהיה לך רע כי שוב, למראית עין (אך רק למראית עין) יש לך הכל וכל מה שהרבה אנשים היו רוצים. אני חושבת שבעצם הודעתך את יודעת יותר טוב מזה. את מכירה את הצורך בחברים, את מכירה את הצורך בחיבוק כשכואב, את מכירה את הצורך באהבה, לעומת כל האנשים שסביבך שאין לי מושג למה ומה הביא אותם לחשוב ככה אך מסתבר שאם זה מה שהם אומרים לך אז כנראה שהם באמת מאמינים בזה. חמודה, אם את צריכה אוזן קשבת - את תמצאי אותה פה, אך זה בהחלט לא אומר שזהו המקור היחידי שיכול לספק לך את זה. נסי בכל זאת לשוחח עם מישהו קרוב אלייך, יכול להיות שהוא נמצא שם, ממש לידך, ואת פשוט לא רואה אותו אולי אמא, אולי אח, אולי חברה טובה, שוב, שלא ראית לפני כן. תני להם צ´אנס, צריך גם לדעת מתי לבקש עזרה, וצריך לדעת גם ממי.אבל בשום אופן- אל תיסגרי... אנחנו פה
בין אם זה לחלוק בשמחה או התלהבות או עצבות אך הכל מקרה - את אף פעם לא לבד
יש לך את עצמך
ברוכה הבאה לפורום

זהות

New member
למה את ממשיכה../images/Emo24.gif

לשחק את המשחק , אם לא טוב לך ? אף אחד לא יכול לשאול אותך או לאמר לך "מה רע לך ..." ...עשירה ...לא כל הנוצץ ...כל זה לא שווה כקליפת השום אם את מרגישה בודדה . אנחנו כאן על זמן שאול , חבל על הזמן , אל תוותרי על זכותך להיות מאושרת. חפשי לך אנשים שתוכלי לחלוק איתם את כאבך , בדידותך והשתדלי להמעיט ביחסים עקרים עם "אנשי אווירה" . וותרי על החיוך הדבילי , הביטי לעצמך במראה ושאלי את עצמך כיצד תוכלי לשנות את הרגשתך , קחי אחריות על חייך ... לי יש סיפור עצוב ,, סביבי סיפורים עצובים , לא דברים שבשליטתינו אך אצלך... זה בהחלט בשליטתך !

סתר

New member
רותי, את יכולה לספר הכל,

אנחנו כאן, תרגישי חופשי ובטוח להיות מי שאת בפנים, אוהבת, סתר

הצורך לשמור על התדמית...

יכול להרוג בני אדם. האמת משחררתתתתת!!!!!!!!!!!!! רק האמת. להוציא את האמת שלך החוצה. אפילו אם היא קשה ומגעילה.

למעלה