חופשי והבת שלי בכלל קיבלה אלפי חצאים
S speedywomen New member 8/2/06 #55 כן וגם בגדים ע"ס 2000 ש"ח וגם צעצועים וגם אלפי נשיקות מאמא (טוב נו את זה היא מקבלת כל יום) וגם את העוגה שהיא רצתה ויש עוד כמה הפתעות עד יום שבת
כן וגם בגדים ע"ס 2000 ש"ח וגם צעצועים וגם אלפי נשיקות מאמא (טוב נו את זה היא מקבלת כל יום) וגם את העוגה שהיא רצתה ויש עוד כמה הפתעות עד יום שבת
3 3שרונית New member 8/2/06 #53 ....ועל זה נאמר ..וועליה וועליה כמה מורות הרגת......... תגידי כמה חצאיים יש בשלם לדעתך??????
S speedywomen New member 8/2/06 #58 טוב אני אומר את האמת בעלי חצי פולני חצי רומני חצי רוסי וחצי מונגולי ואני גם ......
3 3שרונית New member 8/2/06 #60 ספידי מאמי ...כנסי שניה... אני מבינה את הרצון העז שלך לחתוך את בעלך לחתיכות קטנות ולפזר את גופתו בתאילנד .......אבללללללללללללללללל תשתמשי גם ברבע, שליש, שמינית ......חלקים קטנים יותר, קל להכניס למזוודה..........
ספידי מאמי ...כנסי שניה... אני מבינה את הרצון העז שלך לחתוך את בעלך לחתיכות קטנות ולפזר את גופתו בתאילנד .......אבללללללללללללללללל תשתמשי גם ברבע, שליש, שמינית ......חלקים קטנים יותר, קל להכניס למזוודה..........
S speedywomen New member 8/2/06 #15 כמעט שלושה שבועות אנחנו יוצאים נהנים באותו ראש הכל טוב ויפה אבל הוא הוא הוא לא יודעת מה יש לו ואולי זה לא הוא זאת אני
כמעט שלושה שבועות אנחנו יוצאים נהנים באותו ראש הכל טוב ויפה אבל הוא הוא הוא לא יודעת מה יש לו ואולי זה לא הוא זאת אני
A a girl named tal New member 8/2/06 #25 שרונית ../images/Emo124.gif מה היא רוצה? תרגמי לי, למה בקצב הזה אני אחשוב שלא רק המורה שלי להבנת הנקרא מתה בכיתה ג' אלא שגם המורה לעברית חטפה זיהום בשחלה ולא שבה..
שרונית ../images/Emo124.gif מה היא רוצה? תרגמי לי, למה בקצב הזה אני אחשוב שלא רק המורה שלי להבנת הנקרא מתה בכיתה ג' אלא שגם המורה לעברית חטפה זיהום בשחלה ולא שבה..
3 3שרונית New member 8/2/06 #28 לא בטוח שאת רוצה אבל ווקשה הילדה אומרת........סבבה אחותי נקרעת עלי מצחוק...... עכשיו תורי.......
A a girl named tal New member 8/2/06 #29 אה היא כאילו צחקה עליי? חחחחחחחחחח אוקיי עכשיו תסבירי לי את הבדיחה? נשבעת שלא הבנתי
3 3שרונית New member 8/2/06 #31 ../images/Emo6.gif כאילו אם היא צריכה חוברת הסברה....אז היא תלווה ממך... יענו אם אותך מבינים...........
../images/Emo6.gif כאילו אם היא צריכה חוברת הסברה....אז היא תלווה ממך... יענו אם אותך מבינים...........