כל כך בא לי

speedywomen

New member
כל כך בא לי

לנשק אותו אבל הוא זהיר לא מתקדם מהר ואני חשבתי שרק אני כזאת זהירה ופחדנית אבל אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף ושוב אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף

חחחחחחחחחחחחחח

הרי בסוף יתבהר שמדובר בצב שהבת שלה הביאה בייביסיטר מהשיעור טבע.. די, אני קורעת אותי שאני לא יכולה
**סליחה ספידי, קשה לי להתאפק**

shelly1975

New member
אמנם נטולת מידע אבל דבר אחד ברור

מפחדנות וזהירות יתר לא יצא כלום, אני אומרת נשקי אותו.

השתגעת? ../images/Emo12.gif

היא עוד לא נתנה פרטים הוא עלול להיות משהו ארסי..

speedywomen

New member
חחחח אתן גדולות ומצחיקות../images/Emo151.gif

אבל לא זה לא שבלול ולא צב ולא פיל זה ................. ................. .................... ................. ................... .................... ..................... ....................... ........................ ......................... ........................... .......................... ............................ ..................... ............................. ......................... ........................... ............................ ........................ ............................. ............................ .......................... ........................... ............................ ........................ הבחור שאני יוצאת איתו

אין עלייך את

את בפורום הכרויות 30 פלוס את יוצאת עם מישהו אבל עוד לא נישקת אותו תגידי ההיא שילמה לך את הצ'ק? והחברה שלך התקשרה? ואת מבטיחה לנשק אותו מתישהו ולא להכיר אותו לאף חברה שלך ??

speedywomen

New member
כן מבטיחה לא להכיר אותו

אפילו לא לאחותו וכן ההיא שילמה ואל איזו חברה את מדברת היא כבר לא קיימת אולי רק כאשר אני בשירותים

speedywomen

New member
למה נשמה כזה פרצוף???

את יודעת איזו הקלה זו?????!!!!!!!!!! לפחות במשהו הפרצוף שלה עוזר לי

speedywomen

New member
לא

זה יותר טוב מתה טיבטי בם בם שתתי אותו אחרי ההריון עוזר עוזר אבל אם הייתי מכירה את פרצופה האמיתי באותה תקופה אז הייתי מורידה את ה53 ק"ג לא תוך חודש וחצי אלא תוך שבוע

speedywomen

New member
לא אני פשוט קטנה ורזה בגוף

ככה שה53 קילו לא היו שלי אלא שומני עודף

3שרונית

New member
../images/Emo2.gifהרבה עודף הייתי אומרת

מה קרה כפרה? סחבת את כל ההריונות של השכונה???? 53 ק"ג בהריון????

למעלה