"כל כולו שכחנו.

eliela

New member
"כל כולו שכחנו.

אנחנו מתנצלים על הפאשלה". אז פרצתי בבכי קורע. מסתבר שהוא לא עלה על הנסיעה של 15:30 ולא על האוטובוס של 17:00 והתחנן שישאירו אותו. אבל אופס... לי אמר שהוא יוצא לתל אביב. ושגעתי חצי עולם ובעיקר את עצמי. כי לא ישנתי כל הלילה וחשבתי איפה כבר מסתובב, עם מי, מה יוכל (פולניה או לא?) ונקרעתי כל הלילה בבכי. הבוקר כשהתקשרתי לשאול אולי אמר לאן הולך, קיבלתי תשובה משמחת אבל מצמררת שהוא עדיין שם. מצמררת כי אני כבר לא אוכל לחיות בלי לדעת איפה הוא. ותאמינו לי: ההורים דואגים אפילו שאין הרבה מה לעשות מול ההחלטות שלכם. אז אם זה לא ברור: עודד במלכישוע. הסכים לקבל טיפול ולעלות על שינויי מצבי הרוח שלו. ואני חייבת לישון עכשיו כי הילדים שלי צריכים אותי על הרגליים אחרי הצהריים. אוהבת אותכם מכל הלב - כי תאמינו לי או לא - רק פה הצלחתי אתמול להוציא קצת ממה שיש לי נצור. תודה על התגובות, תודה על היחס החם שאני מקבלת כאן. יש לי פינה חמה בלב לכל אחד ואחת (קשכא היחידה!!!!!).
גלית

סוורוס

New member
מזל...לא לא מזל../images/Emo9.gif

הבן שלך משהוא.... אני מלא הערכה אלייך-על כול הכוחות שאת נותנת לילדים שך.. ומלא הערכה לבן שלך שרוצה להילחם על החים שלו

קשכפית

New member
ממש, אבל ממש שמחתי לקרוא את

הודעה הזו שלך, מחזיקה אצבעות, שעודד ישאר במלכישוע ויצא מזה!!! אינשאללה אמן ואמן. ואת תישארי חזקה, אין לך ברירה בעצם. לא? אני מקווה שיש לכם ברכה בקיבוץ או חוף ים אולי??? שאפשר ללכת לשם קצת לבד או עם הילדים שישתכשכו במים וגם את. שלא תעבדי כל הזמן, תקחי גם קצת זמן לנשמה שלך. לילה טוב נשמה אלילה. שיהיה רק טוב לך ולעודד
שלך קשכפית העולמית

למעלה