כל יום, כל היום

בת מלכה

New member
כל יום, כל היום

אני לא יודעת מה קרה לי בימים האחרונים. אולי אני מבייצת. אין לי מושג. כל הזמן אני מגורה. מחפשת על מי לפרוק את תאוותי. יש לי חלומות רטובים ואני מתעוררת ומגלה שהויברטור שלי כבר בתוכי. אני פשוט מחדירה לי אותו תוך כדי שינה... אני חוזרת הביתה ועטה לקרוא סיפורים מגרים, אתרי זימה, תמונות סרטים, מביאה סרטים מהספריה... מה לא?! אין לי מושג מה קורה לי. אני מאוננת כל היום. אפילו במשרד אני לא מפסיקה. אני הולכת לשירותים, או לחדר של הבוס כשהוא איננו ומאוננת שם. הויברטור שלי הולך איתי לכל מקום! אני מחדירה אותו בלי להסס. אני כל היום רטובה... לפני יומיים הכרתי בחור בבאר. בלי לבזבז זמן הלכנו לשירותים ביחד. נכנסנו לתא, הוא ישר הרים לי את החולצה, הזיז את החזיה הצידה (אפילו לפתוח אותה הוא לא טרח) והתחיל למצוץ לי את הפטמות. פתחתי לו את הרוכסן, הכנסתי את היד פנימה ושלפתי זין ענק ורוד, עומד לתפארת. מוכן רק בשבילי... הרמתי את החצאית ושפשפתי לו את הזין בתחתונים שלי, הספוגים. הוא כמעט וגמר מהמגע הזה! הוא הזיז לי את התחתונים הצידה וחדר אלי. בבת אחת! בכח! גמרתי שלוש פעמים עד שהוא גמר. הוא גמר לי בפנים. התלבשנו, יצאנו החוצה ואני הלכתי. החלפתי באר... הלכתי אל הבאר הבא, במורד הרחוב. ישבתי ליד זוג. הם היו כל כך חמודים... התחלנו לקשקש. היא סטודנטית להיסטוריה והוא עורך דין מתחיל. הרצנו הרבה צחוקים, שתינו כאילו אין מחר... הם שאלו אותי אם בא לי להמשיך לשתות איתם בבית, הם גרים שני בלוקים משם. הסכמתי בשמחה. הלכנו אליהם הביתה. בית נקי, נח כזה. ספות ששוקעים בהן... הבחור הכין לנו משקאות והבחורה ואני ישבנו בסלון. הדלקנו טלוויזיה וסתם צחקנו על כל תכניות הלילה המשעממות. פתאום הגענו לסרט כחול. היא השאירה אותו. הבחור בא והתיישב לידה. כולנו הסתכלנו בסרט. הוא היה מטריףףף. לא מהזולים האלה. משהו טוב! בשלב כל שהוא הסתכלתי עליהם וראיתי שהיד שלו נמצאת בתוך החזיה שלה והיד שלה משפשפת לו את הזין, שהיה כבר בחוץ... החלקתי מהספה לרצפה וזחלתי אליהם על ארבע. הגעתי אל בין רגליו של הבחור והתחלתי ללקק לו את הזין ולבחורה את היד. הם אהבו את השילוב. היא ירדה מהספה ונעמדה על ארבע מאחורי. היא הרימה לי את החצאית, הורידה לי את התחתונים והתחילה ללקק את שאריות הזרע של הבחור מהבאר השני. יש לי הרגשה שהיא הרגישה את זה וזה שיגע אותה עוד יותר. היא ראתה כמה הכוס שלי היה אדום. אי אפשר היה לטעות מכזה מרחק מה כבר הספקתי לעשות הלילה. אני המשכתי למצוץ לבחור ביתר מרץ והוא גנח ונאנח בלי סוף... הבחורה הביאה ויברטור מהחדר השני והחדירה לי אותו עמוק יותר ויותר. הוא היה מעולה! את האצבע שלה היא החדירה לי לחור של התחת. גמרתי בצעקה. היא התיישבה על הספה ורמזה לי לבוא לשבת בין רגליה. עליתי אליה. היא המשיכה לשגע אותי עם הויברטור, שלבינתיים עבר לי לכוס והבחור התחיל לזיין אותי בתחת. היא מעכה לי את השדיים, צבטה לי בפטמות, נשכה לי את האוזן ולחשה לי מילות זימה. ראיתי שמשגע אותה לקרוא לי "זונה". נתתי לה. זה גירה גם אותי... הבחור המשיך לזיין אותי יותר ויותר בכח עד שהוא גמר בקול תרועה אדיר! הוא נשלף ממני לאט, יורד אל בין רגלי ומלקק את זרעו עצמו. שמתי לב שהוא לא בולע אותו... הוא אסף את כולו בפה והלך לחלוק אותו עם חברתו. היא ואני המשכנו להזדיין עוד שעה ארוכה, בזמן שהוא הלך להתקלח. אחרי ארבע שעות הלכתי הביתה, לאונן... אני לא יודעת מה קרה לי בימים האחרונים. אולי אני מבייצת. אין לי מושג. כל הזמן אני מגורה. מחפשת על מי לפרוק את תאוותי.

אך... את טובה

"כל יום כל יום אני עוזב חלום נפרד משפתותייך עוזב את שתי עיניך כל יום אני כמעט מרגיש אותך כמעט כמעט אוחז בך ושנינו צוחקים רציתי לשיר לך שיר חדש אבל לא היתה לי אף שורה..." אני לא יודע מה בדיוק קרה לך אבל הלוואי על כולנו ימים כאלה.

bugbuster

New member
מישו ראה את הסלסלה?

עם הבייציות המבויצות שכבר נאספות כולן? אז שלא יעיז להחזיר אותן. שהביוץ הזה ימשיךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

למעלה