כל יום גור אחר פצוע

1ysrat

New member
כל יום גור אחר פצוע

יש לי זוג דלמטים ו5 גורים כל גורים בני 3 שבועות כל יום גור אחר פצוע באזור בפה לא מבינה למה ומה אני יעשה אם זאות

gaia20

New member
וגם לעקר\לסרס בדרך../images/Emo107.gif

לילך666

New member
למה אתם כופים עיקורים וסירוסים????

אתם מקבלים על זה אחוזים מהוטרינר??? כל אחד מחליט לגבי חיית המחמד שלו!! אם לעקר/לסרס או לא. לפני כחודש נכנסה לפה בחורה בקשר לשאלה על ייחום, ובמקום לענות לה על השאלה התנפלתם צוכפיתם את הרעיונות שלכם. כמו כן, הגורים המדוברים הם רק בני שלושה שבועות, איך אתם יכולים להעלות בדעתכם להציע לה לעקר/לסרס חיות קטנות שכאלו????!!!!???? היא שאלה מה לעשות בקשר לפצעים סביב הפה לא אם את ממליצים לעקר.....

כ כ

New member
אני איתך../images/Emo45.gif

הגורים בני שלושה שבועות אתם נורמלים?

be_roo

New member
אף אחד לא אמר שיש לעקר אותם כעת

וכמובן שיש גם את ההורים שאותם כן אפשר.

lilithmm

New member
את מקבלת אחוזים מדר' מוות??

את יודעת שכל כלב שנולד גוזל בית של כלב שמחכה לבית בהסגרים? בגלל דעות של אנשים ואנשים כמוך מומתים 100000 כלבים בריאים בשנה.

Keila

New member
אנו בני אדם מעל כולם

בני האדם נבחרו כחיה הקובעת את גורלם של כל שאר החיות אין מה לעשות אנחנו נענשנו!! אנו אחראיים על הכחדות של חיות שונות, חיסול חיות לפני שיהיה פיצוץ אוכלוסין!! האדם מנסה לשמור על הומניות כלשהי אבל יש כאלה כמוך למשל שלא מבינים זאת. האדם בנה לכלבים מכלאות, עמותות, נתן להם בית חם אבל הכלבים מתרבים יותר מהר ממה שאפשר לספוג בעולם. יש המון המון כלבים שאין מה לעשות איתם. כל הכלביות מפוצצות, כל העמותות מלאות וכל מי שרצה להחזיק כלב בבית כבר מחזיק לפחות אחד. די!!! אין יותר מקום אז לכן התחילו עם כל ההרדמות של אלפי כלבים שבני יום ומעלה. למה לתת לגורים החסרי אונים האלה חיים? כדי שבגיל בוגר יותר הם יעמדו לפני וטרינר שמחוייב להרדים בגלל שאין כבר מה לעשות עם כל המאות כלבים שמגיעים אליו כל יום. מה וטרינר אומלל יכול לעשות?? טוב אז הוא יחזיק אצלו 5 כלבים ועוד כמה שממתינים לבית ואז??? מה הלאה??? עכשיו גם אצלו אין כבר מקום. אז מה עכשיו???עושה לך טוב שמרדימים כ"כ הרבה כלבים שאת כ"כ רוצה עוד??? תעזרו לבע"ח כי הם לא מסוגלים לעזור לעצמם. תעקרו ותסרסו אותם כי גורלם המר כבר נקבע.

gaia20

New member
אוי, גמרת אותי עכשיו מצחוק!../images/Emo6.gif

כופה?? האם כפיתי על מישהו?? ואז מה אם הם בני שלושה שבועות, הזמן עובד מהר, בלי לשים לב יהיו לה גורים בני חצי שנה... מממ.....בטח שאני מקבלת אחוזים,......חחחחחחחחחחחחחחחח שיהיה ברור- אני אציע לכל אחד שיכנס בשאלות על יחום או בשאלות על גורים, לעקר ולסרס, ואם יש לך בעיה עם זה, אז תתמודד איתה. ואם יש לך גם בעיה בהבנת הנקרא, אז בוא נלך למילון ונבדוק את ההבדל בין להציע, שזה מה שעשיתי, לבין לכפות שזה להכריח (עכשיו אתה מבין את ההבדל?) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה