כל יום אנחנו נפגשים בכניסה לגן....

כל יום אנחנו נפגשים בכניסה לגן....

הוא - גבוה, בנוי הייטב, חיוך כובש, מבט מעריך וחמים. אני - חיוך מבוייש ומבט מושפל שמים את הגוזלים בגן וכל אחד אץ לדרכו. הוא - בשברולט המפוארת שלו. אני - ברגליי הקלות כאיילה, מדלגת בין השבילים. מהרהרת עד כמה ש.... ומה יקרה אם יום אחד לא נמהר, ויהיה לנו זמן לשוחח ? אני יודעת, כהרגלי עם כל ההורים, אדבר על הנושאים הרגילים, הפעילות בגן, חוגים... רק תזהרי שלא תתמוססי תחת המבט שלו.... אוף.. הפרי אסור !!!! יש לו אישה ! סורי ! גבר רצוי ומצוי - נשוי !

"מים גנובים ימתקו"

והוא נשוי ואת איילה והוא תפוס ואת מרחפת והניחי לזה זה מיותר ואל תשכחי שהורה בגן זה בדיוק כמו העובד במשרד ליד..

מלחמה

מציאות, מצפון, יושר, הגינות - נגד הזרם שמאיים לסחוף? מעצבן אותי, איך זה לא עולה לי עכשיו שפעם לימדוני - "לא תחמוד" ? אוף...

היית מעדיפה

שלא להיות הגונה ויודעת לשלוט בדפחעם האלה? זה מפריע לך כי זאת לא את שיודעת שזה בסדר לכן את נלחמת עם מצפונך וזה בסדר גמור אל תעשי משהו שיפריע לך להרגיש טוב גם אחר כך, הרי הוא נשוי ורק באגדות הוא יסתכל עליך יחפוץ בך והופ ירקם סיפור אהבה שיוביל אותו להתגרש לכן השאירי את הניצוץ הגנוב הזה בליבך והוא יחלוף.

זה לא תלוי ברצונו

אלא ברצונך את מחליטה היכן את קוברת את עצמך ואת יודעת שזה באופציה לכן עיזרי לעצמך לא ליפול ולבטל את הרצון שלך.

../images/Emo140.gifלא שופטת אותך חלילה

ההפך קוראת את המלחמה שלך עם עצמך ואם היית שלמה לא היית כותבת נכון? כולנו איפה שהוא היינו בטח שהיינו במקום שלך העולם מלא פיתוים ומלא נשואים יפים ועסיסים השאלה איך כל אחד מתמודד עם זה .. מאחלת לך החלטה בריאה לעצמך

התמודדות

עם מצבים שכאלה. צצים להם פתאום. בלי התראה מוקדמת או רמז לפחות ? מנסה להתמודד, למגר ולכלות, ולו אף עניין פעוט. מי אמר שזה קל ???

גם חווה התמודדה עם התפוח

למזלה יצא לה נעים מזה
שום דבר לא קל ואם היה היה משעמם לא? כל החיים זה מבחן אחד גדול התוצאה היא החשובה כי אנו בוחרים אותה לכן הכל תלוי בך (כבר אמרתי לא?)

את יודעת

כמה תלוי בי? פלא שלא קרסתי. ומי שומר עלי? מחזק ? אולי לשחף יש יד בדבר. כל החיים זה בית-ספר. ולבסוף מתים טיפשים, כך אמר..

גם החכמים מתים את יודעת..

אבל יותר נעים למות (טוב מוות זה כבר נושא אחר שאני רואה אותו אחרת) ואם נלך עם מצפון נקי ובהרגשה נעימה מה טוב יותר מזה.. תראי אין ספק שכל דבר שקורה לנו הוא לא רק יד עליונה אלא תלוי בנו אנו רואים מכשול אז מה יותר נכון מלעבור למדרכה השניה?

מוטב להיות חכמה

כי חכם לא מכניס את עצמו למצבים שפיקח צריך להתמודד איתם. מעניין מה קורה אם המצב כבר קיים. ואני לא יצרתי אותו. אז גם אפשר להתרחק, אבל אז ההתמודדות היא כבר אחרת. אני לא אמות במצפון נקי ANYWAY , עם או בלי זה, כל חטאי כולם שלי בספר זכרונות המלך נרשמים, רק חסר לי שיום אחד הוא יקרא בספר הזכרונות ו.... הלך עליי, יתלו אותי על העץ !!!

../images/Emo6.gif תרגעי

קודם כל מה שטוב עבורך לא תמיד טוב לאחר ומה שלא טוב עבור האחר אולי הכי נכון עבורך. מצפון הוא כל דבר שמשחק לך שם ואם לא סימן שאת כשרה .. עכשו המצפון שלך נשמע כמו פחד לא? מה ההוא למעלה רואה מה הוא חושב ועל מה ידון אותך סימן שיש בך אמונה והמון הבנה מה נכון ומה לא, בכונה לא השתמשתי במושג "טוב" או "רע" כי אין דבר כזה. כשאת עושה משהו בכל מקרה ודבר השתמשי רק במחשבה אחת "שלמות" כל עוד את עושה משהו ואת שלמה זה בסדר אבל אם את חושבת שזה אינו הדבר הנכון אל תשתמשי בו. שוב אומר אין דבר כזה קבעו עבורך נכון שיש גורל אבל לא חכם לחשוב שהוא נקבע בלעדייך גם ההיא בקפה אמרה לדוגמא תפגשי אותו ..אז? את בוחרת אם להמשיך לפגוש אותו או לצייר לך גורל אחר טוב יותר..

אבל

נניח - בא לי עליו, ואני שלמה עם זה מבחינתי האישית (נניח).... ללכת על זה ? לא נראה לי. יש דברים נוספים שנותנים כאן את הטון. זה כלל לא פחד.

antigone

New member
ולפעמים המראית עין הזו כ"כ מטעה

נוטים לעשות אידאליזציה מאדם ועל סמך מה?? חיוך , מבט שובה לב ובסה"כ מי מסתתר מאחורי זה .. גבר נשוי קודם כל ו..... זה מספיק לדעתי בכדי ליצור חומה.. עופי לך איילה למרחקים אחרים שמחכים לך , לקסם שלך... בהצלחה !!!

את צודקת

בנוגע לחיוצוניות. אבל תודי שזה מה שמושך בהתחלה. לא יודעת דבר על הפנימיות המסתתרת מאחורי החיוך, לא אמורה לדעת.

antigone

New member
זה העיניין מרגריט, להתאהב ...

באשליה ולא באדם באשר הוא , האיש הזה אפוף מיסתוריות , שבוקע מתוך הרכות של שעות הבוקר ונעלם לו לתוך ההמון הסוער, מעורר בך את כל החושים וזה קיים וזה קורה... אבל , אחותי , החיים לפעמים.... מה זה לא הגיוניים ולא הוגנים... שיהיה לך בוקר נפלא!!

רצוי

למראית עין את לא באמת יודעת מי ומה מולך נכון? כן, מכירה את המלחמה הזאת היו לי כמה כאלה נראה כאילו יש להם איזה קסם מיוחד ואולי באמת יש... המים הגנובים אבל את , עזבי רק כאב לב סיפור כזה יביא מגיע לך יותר משאריות של אישה אחרת לא?

למעלה