כל חברי הפורום!!!

N i c o l e

New member
כל חברי הפורום!!!

התקבלתי ללהקה צבאית! אין שמחה ממני! אין!!!!! וואי! זה היה החלום שלי מאז שאני יודעת מה זה המושג "צבא".... לפני שבוע וחצי הייתי באודישנים האחרונים, והיתה לנו גם סדנה עם רמי קליינשטיין!!! רמי קליינשטיין! הגדול מכולם! איך נהנתי!!! אני צריכה לקבל תשובה רשמית בעוד כמה שבועות וגם רק אז אני אדע לאיזו להקה אני מגיעה אבל אני מניחה שהתקבלתי לפי מה שראיתי!! היה כל כך כיף!!!! אז לפחות זה! אני חושבת שכוכב נולד אולי היה מוקדם מידי בשבילי...כמו שאומרים- כל עקבה לטובה!!! וכל מי שגם רצה להתקבל לכוכב נולד- שימו לב שתמיד יש הזדמנויות חדשות- ואל תפסיקו לוותר!!! (ראיתם בתוכנית אפילו היה אחד בן 64 שניסה...אז יש לכם עוד כמה עשרות שנים לנסות :) ) ו...זהו...נראה, אולי היום כן יראו אותי באודישנים...(ולא כאחת שחיבקה את נינט, אלא כאחת הנבחנות...) אבל לא נראה לי, כי אני חושבת שהם מראים רק את אלה שהתקבלו סופית ואת אלה הגרועים שיכולים להצחיק את הקהל...וגם את הטובים שיכולים להצחיק את הקהל...ואני לא הייתי כל כך מצחיקה כך ש... נקווה לטוב :)

perrinat

New member
../images/Emo41.gifמ../images/Emo41.gifז../images/Emo41.gifל../images/Emo41.gifט../images/Emo41.gifו../images/Emo41.gifב../images/Emo41.gif../images/Emo103.gif

ידעתי שתתקבלי
תהני
ושיהיה הרבה בהצלחה

rozalinda22

New member
ואיייייייייי../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo108.gif

כל הכבודדד
והמון המון מזל טובבבבב
בהצלחה

../images/Emo49.gif../images/Emo70.gifאיזה יופי../images/Emo9.gif../images/Emo95.gif

תמיד אמרתי שמי שטוב יצליח בלי שום קשר..מגיע לך
אגב, צביקה אמר שם לאיזה מתמודדת שהיא תמיד תוכל לנסות להתקבל לכוכב נולד הבא..מה שאומר שאם העונה הזאת תצליח יעשו עוד עונה. יאיי

מזל טוב!!!../images/Emo20.gif../images/Emo79.gif../images/Emo20.gif../images/Emo79.gif../images/Emo20.gif../images/Emo79.gif

איזה כיף לך!!!

יאאאאאאאאאא ../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

איזה יופייייייייייייייייייייייי
קודם כל הרבה רבה רבה
! ידעתי שתתקבלי...
את ענקית...
שיהיה לך המון המון המון בהצלחההההההה
את עוד תגיעי רחוק....*גאה בך*

k a b o o k

New member
איזה יופי../images/Emo70.gif

המוןןןןןןןןןןןן