כל זה מחר! שימו לב!

A Lovato

New member
לא נורא..חחח ../images/Emo26.gif

אין לי מושג מי זאת ג'וליטה..מי זאת? חחח

33emily33

New member
את לירון לב?

אם התכוונת ללירון..... אז שתדעי פגשתי אותו פעמיים דיברתי אותו בקומונה 3 פעמים הכנתי לו אני ועוד כמה אנשים מהקומונה שלטים ענקים ביומהולדת שלו ושמנו בבניין שלו. מתי שראיתי אותו מאחורי הקלעים באסופית (שזאת הייתה הפעם השנייה) אז הוא אמר שהוא רצה להתקשר אליי אבל לא היה לו ת'טלפון שלי ואז נתתי לו מכתב והוא התקשר אליי ובקומונה בפעם האחרונה שהוא התארח אז שאלתי אותו אם הוא זוכר אותי הוא אמר.. "אמילי כן בטח שאני זוכר אותך, איך אפשר לשכוח:)" בקיצור בנאדם מושלם ואני חולע עליו! והצטלמתי איתו גם כבר כמה פעמים והוא חתם לי ביומן אההה...... וגם ניגנתי בגיטרה שלו!

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gif יאאאאא..איזה יום שולט../images/Emo47.gif

התוכינת שהייתה עם גוד, זה ריאלטי כזה, לא? איזה חמודיםםםםם
יווו..RockDay...שווההההה

A Lovato

New member
ראיתם???

איזה חמודים בנג'י וג'ואל כשהם היו לבד בחדר..בלילה.. איזה מצחיק זה! או..ראיתם את המקינג דה וידאו של פרידיקטיבל?? איזה מאמי בילי! למזלי הקלטתי!

33emily33

New member
כע ראיתי!

אבל איך מכינים את פרדיקטבל לא ראיתי
איזה חמודים בנג'י וג'ואל איך שהם היו מסטולים בלילה חחעחע וג'ואל צייר על הפוסטרים חעחעח זה היה קורע

A Lovato

New member
הקלטתי חצי ממקינג פרידיקטיבל..

בילי כל כך מוכשר וחתיך שם! בנג'י מאמי וג'ואל..ג'אול בלע..

GC Lego

New member
בילי בכל מקום מוכשר וחתיך!

" איי דונט נאו,אני ט'ינג איטס בלאד מאן" גררר שקסי שכמותו! כמה שקסיות יכולה להיות במישהו?!

RaNgLeR

New member
אממ..כן...די

(ההודעה הזאתי גם בשם אלינה...) ג'ואול די בלע בזמן האחרון כי הוא ניהיה מגעיל כזה (והוא כל הזמן יורד על כריס!) לא יודעת אם זה אשמתו או שסתם עובר עליו משו....אבל בכל מקרה אני אוהבת אותו ומקווה ,לא משנה מה יש לו אבל שזה יעבור לו בקרוב!

Lee G1

New member
בכלל לא הבנתי את הקטע

אם ההופעה שהם התארחו אצל המשפחה הזאת...זה היה ניראה כמו תוכנית ראלטי...
וגם חבל שהראו כל כך קצת מההופעה אצמה...=[ אבל אהבתי איך שהם עשו את פרודקטבול!!!!

למעלה