כל זה מחר! שימו לב!

A Lovato

New member
כל זה מחר! שימו לב!

14:00איך עושים וידאוקליפ - בלינק 182 14:30 התרסקות - גוד שרלוט 15:00 איך עושים וידאוקליפ - גרין דיי 15:30 New Found Glory בהופעה חיה 16:00 ספונג` בוב 16:30 מופע ב-2 דולר - לינקין פארק 17:00 TRL - להיטים לפי בקשת הצופים 18:00 איך עושים וידאוקליפ - לינקין פארק 18:30 ביקור בית - ספיישל רוק 19:00 איך עושים וידאוקליפ - סאם 41 19:30 איך עושים וידאוקליפ - Good Charlotte

brody armstrong

New member
אני כ"כ תקועה מחר מול הטלווזיה =|

אוףף..איך שמחתי מחר יום קצר אני יספיק לראות הכל..אבל לאאאאא חייב להיות לי ריכוז מחר,ואני יגיע רק ב3 וחצי-4!!! אממ ובלי קשר סתם זה עיצבן אותי... http://news.walla.co.il/?w=//647119 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3024841,00.html

A Lovato

New member
התוכנית שהתכוונו בהתרסקות..

שולטת! בנג'י וג'אל מזה מצחיקים..אני לא יספר למה אבל ממליצה בחום רב!

יווו, אני מכירה את זה שבתמונה ....

כאילו לא מכירה מכירה אבל אני רואה אותו ועד כמה כמעט כל יום ליד הבית שלי...

וואי איזה יום שולט!

חיחחיחיחיח וגם מארון
5 בTRL מחר! יאי!

gcnet

New member
יאי

חחחחח מזל שאין לי מבחן בחמישי ואפר להתנחל מול הטיוי ===]]]

EleVaTioN

New member
ואי כלייייייייייייייי../images/Emo129.gif

והיום אני מסיימת מוקדם!!!!! *מי יתן ויהיה טוב במבחן בהיסטוריה!*

33emily33

New member
../images/Emo7.gif

פאק יש לי מחר מבחן ענק באנגלית!!! שאני כל כך רוצה להצליח בו!! ושיעור באנגלית ובוחן בג"ג (אבל לזה אני לא היתכונן) מקווה שיהיה לי קלטת להקליט בה אם לא אני מתה!!

GC Lego

New member
נממ.. אמילי..

הרגע שמתי לב לחתימה שלך.. חה חה נאי פגשתי אותו!!!

33emily33

New member
את לירון לב?

אם התכוונת ללירון..... אז שתדעי פגשתי אותו פעמיים דיברתי אותו בקומונה 3 פעמים הכנתי לו אני ועוד כמה אנשים מהקומונה שלטים ענקים ביומהולדת שלו ושמנו בבניין שלו. מתי שראיתי אותו מאחורי הקלעים באסופית (שזאת הייתה הפעם השנייה) אז הוא אמר שהוא רצה להתקשר אליי אבל לא היה לו ת'טלפון שלי ואז נתתי לו מכתב והוא התקשר אליי ובקומונה בפעם האחרונה שהוא התארח אז שאלתי אותו אם הוא זוכר אותי הוא אמר.. "אמילי כן בטח שאני זוכר אותך, איך אפשר לשכוח:)" בקיצור בנאדם מושלם ואני חולע עליו! והצטלמתי איתו גם כבר כמה פעמים והוא חתם לי ביומן אההה...... וגם ניגנתי בגיטרה שלו!

thebaby

New member
מיזה../images/Emo35.gif:-X../images/Emo101.gif

*נסקל*. מה לעשות שאני לא מחובר לעולם.

למעלה