כל התמונות...

didi14

New member
אני...

מת על התמונה לפני האחרונה עם הנחש, היא כל כך סקסית בתמונה הזאת. בריטני את פשוט שווה. וכל מי שאומר שבריטני הולכת בדרך של כריסטינה טועה. כריסטינה הצטלמה בעירום, בריטני לעומתה לא מצטלמת בעירום היא מצטלמת בצורה סקסית ונוטפת סקס אבל יש לה גבולות.

TetiBETTY

New member
הנה-------->>

../images/Emo41.gifראיתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תודהההההההההההההההההההה
(ואני לא מתחיל איתך..
)

omerdo

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo3.gif../images/Emo175.gifכנסו כולם../images/Emo175.gif../images/Emo3.gif

קודם כל, התמונות לדעתי יפות נורא. ושנית כל, בריטני ממש, אבל ממש לא נהיית כמו כריסטינה. התמונות של כריסטינה הם פרובוקטיביות בלבד. התמונות האלה של בריטני הן תמונות אומנותיות.נקודה. יש המון הבדל בין תמונות פרובוקטיביות לבין תמונות אומנותיות. כמו שיש תמונות בעירום, שהן אומנותיות. הנה דוגמא לתמונות פרובוקטיביות שהן לא אומנותיות מבית היוצר של כריסטינה
וכפי שאתם רואים, התמונות של בריטני לר מזכירות את אלו. בתמונות של בריטני יש עירום, נכון, אבל הוא עירום בצורה שונה לגמרי.

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifאמנם אני לא נדב

אבל נדב הוא מושא הערצתי.. ומי ברך אותי

omerdo

New member
../images/Emo77.gif4ר5א6ט7ו

למה? הסוף לא היה טוב? אם אתם לא מבינים ואומרים שהסתבכתי ואני סותר את עצמי, אז הנה אותה הודעה, קצרה ותמציתית: התמונות של כריסטינה הן עירום פרובוקטיבי. בתמונות של בריטני אין עירום. התמונות של בריטני הן תמונות אומנותיות.

omerdo

New member
../images/Emo77.gif1/2'3ק4ר

אם כבר שאלת, אז כן, העירום של בריטני כן לבוש יותר. כריסטינה מראה את התחת שלה והיא לא לובשת שום דבר חוץ מתחתונים זעירים שגם הם לא בדיוק במקום... ואני לא סתרתי את עצמי אפילו פעם אחת! אם אתה רוצה הסבר קצר יותר ופשוט יותר כי אתה לא מבין, אז הנה: התמונות של כריסטינה הן עירום פרובוקטיבי. בתמונות של בריטני זה לא עירום בכלל. התמונות של בריטני הן אומנותיות.

אני מבין טוב מאוד,

עושה רושם שאתה הוא זה שלא מבין שפרובוקציה לא חייבת להיות כרוכה בעירום! אמנם בריטני לא מצטלמת בעירום כמו כריסטינה, אבל התמונות שלה פרובוקטיביות באותה מידה ונועדו לשרת את אותם האינטרסים- תדמית חדשה, דרישות הקהל ועוד. להסברים נוספים- תשיג שכל, כי לי אין כוח להתווכח איתך יותר.

omerdo

New member
../images/Emo77.gify6u7i8o9

תאמין לי שאני מבין טוב מאוד. פרובוקציה לא חייבת להיות כרוכה בעירום, אבל במקרה של כריסטינה יש עירום. ואולי מה שאתה לא מבין זה שהתמונות של בריטני הן אומנותיות. זה שהן נועדו בשביל תדמית חדשה זה נכון, אבל איך זה מראה שהתמונות פרובוקטיביות? תדמית חדשה חייבת להיות פרובוקטיבית? ולמקרה שלא ידעת, אז יש לי שכל, וקרוב לוודאי שהוא יותר אינטילגנט משלך. את הוויכוח אני גמרתי. אתה יכול לחשוב מה שבא לך על התמונות, רק שתדע שזה לא מזיז לי.

לוגיקה פשוטה אינה הצד החזק שלך,

כך אני לפחות מתרשם. תראה, לא כל תדמית חדשה חייבת להיות פרובוקטיבית. מעולם לא אמרתי את זה, כך שאת הלוגיקה הפגומה שלך תשאיר אצלך, ואל תכניס לי מילים לפה. במקרה הספציפי הזה- כן. התדמית החדשה של בריטני פרובוקטיבית בהחלט, ולזה אפילו המעריצים כאן בפורום לא מתכחשים, אז למה אתה עושה מעצמך מטומטם? הרי אתה טוען שאתה לא כזה...
אני לא רואה כל אומנות יוצאת דופן אצל בריטני. אם אתה מגדיר תמונות כאלה- אומנות, אז מצטער להודיע לך, כל נערות הליווי בארץ הפכו לאומניות. ובהחלט רואים את האינטלגנציה שלך על כותרות ההודעות שלך. מה אגיד לך ומה אומר- אינטלגנציה כזו לא ראיתי מאז שנדב עזב...
אתה מסיים ת'ויכוח איתי אחרי שאני כבר הודעתי לך שאני מסיים אותו. אינטלגנט בהחלט.
בטחשלא יזיז לך מה אני חושב על התמונות, הרי אתה תעדיף לעצום עיניים ולחיות בבועה שלך...שיהיה. אם להעריץ "אומנית" שצריכה להתפשט ולחשוף איברים כדי למכור מוזיקה זה הקטע שלך- תהנה. עם כל הודעה וכל הבעת דיעה שלך- אנו מקבלים עוד מושג על האינטלגנציה-בשקל שלך.
יום טוב.

omerdo

New member
../images/Emo77.gif4R5T6Y7U

רמת האינטילגנציה לא נמדדת בכותרות. כשאני אומר שאני מסיים את הויכוח אני מסיים אותו. יש לי המון מה לענות לך על ההודעה הזאת, אבל רק דבר אחד אני חייב להגיד: בריטני לא צריכה להתפשט ולחשוף איברים כדי למכור מוזיקה, היא רוצה. ועובדה שבתחילת דרכה כשהיתה ילדה קטנה היא לא התפשטה כדי להצליח, וגם לא בסינגל הבכורה שלה. היא הצליחה בזכות המוזיקה שלה.

בהחלט לא רק בכותרות.

גם התוכן שלך לא משהו.
אכן, היא הצליחה בתחילת דרכה בלי מוטיבים פרובוקטיביים שכאלה, כי ההצלחה שלה בתחילת דרכה נבעה מכך שסיפקה את רצונות הקהל וצרכיו בזמן הנתון. בוא נעיף מבט אחורה, לימיה הראשונים של בריטני כמפורסמת, ונגלה שאף אחת עוד לא שידרה בזמנו מסרים שהיא שידרה. המסר הכללי שלה בהתחלה היה של נערה צעירה ואמביציוזית, ולאחר מכן עברה למסרים מעט יותר בוגרים (stronger למשל), אך באיזשהו שלב כל התדמית של המעבר מנערה לבוגרת (הרי היא בעצמה שרה את זה- "Im not a girl, not yet a woman") נמאסה על הקהל, ועכשיו הוא מחפש משהו אחר. בריטני, בערמומיות וגאונות שיווקית, מוכנה לספק את זה עם תדמית הילדה הגדולה שלא שואלת אף אחד מה לעשות. כחלק מבניית התדמית היא תחשוף את עצמה, תתחיל לעשן וכו'. הקו ברור. שים לב שלכל אורך הקריירה, ההצלחה שלה נעשתה על ידי בניית תדמית מסויימת ובחינת התפתחותה של התדמית לאורך ציר הזמן. המוזיקה הייתה רק הליווי, ה"בדרך אגב" של התדמית הזו. הרי ברור שלא מדובר כאן בנערה שעוברת כאלה תהפוכות בחייה, עד שהיא מוכרחה לצעוק אותן לכל העולם. היא פשוט רוצה לעשות קצת כסף, ובמקרה יש לה את הדרך לעשות את זה. בגלל זה אני טוען שהפופ הוא מוזיקה ממוחזרת ומזוייפת, וכראיה- אתמול, בעיתון ידיעות אחרונות, התפרסמה ידיעה בה נאמר שמפיק בריטי מפורסם טען שאפשר להפוך את הנסיך וויליאם לכוכב פופ, וזה בכלל לא משנה אם הוא יודע לשיר או לא. כלומר, רק ע"י בניית תדמית (שכבר דיי יש לו) וקצת מראה טוב...מוזיקה מזוייפת כבר אמרנו?

omerdo

New member
../images/Emo77.gifא5ט6ו7ן8

אל תכתוב על דברים שאתה לא יודע עליהם מספיק. וכמו שאמרתי, אני לא הולך להגיב על זה. כשאני אומר שאני מפסיק, אני מפסיק. ושוב, אף אחד לא הכריח אותך להיות בפורום.

למעלה