כל השמאל הזה...

• פותח הנושא eviv
  • פורסם בתאריך

eviv

New member
כל השמאל הזה...

כדי לא לחרוג מההודעות אני ירד על השמאל השמאל הזה איזה טיפש הוא לא מאמין בדברים שלא לפי החוק הוא כזה מוזר הוא נגד לעבבור על החוק הוא לא מאמין שזה בסדר לרצוח אנשים השמאל הזה איזה בוגד הוא נגדנו הוא נגד הימנים איזה בושה הוא ממש אומר נו שאנחנו לא צודקים והוא גם אומר שאנחנו טועים - הוא בטח ערבי השמאל הזה איזה מסוכן הוא- הוא רוצה לתת לרשות את הכסף ששיך לה איזה בוגד Eviv

SAtAnic Soul

New member
יופי, טמבל!

2 אפשרויות: 1. או שזה שמאלני שמנסה להכפיש את הימין ולגרום לנו לחשוב שאלה פני הימין 2. או שזה ימני ממש, אבל ממש מטומטם בכל מקרה הודעה שלא שווה התייחסות, אנא לא להתייחס אני בכל מקרה מהמר על האפשרות הראשונה, אז למי שכתב את זה- יופי לך. עכשיו לך מכאן.

Ouri_s

New member
אני חושב..

שהוא ניסה להראות לך את מה שהרוב כותבים כאן.. כאילו בציניות.. על כמה שהשמאל רע ובלה בלה..

SAtAnic Soul

New member
כן, שמתי לב

אבל זה ממש לא ככה, וזה גורם לאנשים לחשוב שהימין זה חבורה של אינפנטילים שמקללים- זה לא נכון ואתם יודעים את זה. אני נגד התופעה לחלוטין (של קללות על שמאלנים- אלא אם מישהו רומז לגידופים נגדי קודם לכן..אהמ*ענבר*אהמ...
) וכהוכחה- ראו את ההודעה שכתבתי בפורום תנועת מולדת.

SAtAnic Soul

New member
כן, שמתי לב

אבל זה ממש לא ככה, וזה גורם לאנשים לחשוב שהימין זה חבורה של אינפנטילים שמקללים- זה לא נכון ואתם יודעים את זה. אני נגד התופעה לחלוטין (של קללות על שמאלנים- אלא אם מישהו רומז לגידופים נגדי קודם לכן..אהמ*ענבר*אהמ...
) וכהוכחה- ראו את ההודעה שכתבתי בפורום תנועת מולדת.

shay or eli

New member
נראה לי שזו הייתה ציניות

שמבוססת על "השמאל הקיצוני - הגרוע באויבינו" מהפורום הזה.

SAtAnic Soul

New member
ולמה לא להאשים את השמאל?

האגף השמאלי של הפורום אף פעם לא יאשים את הפלסטינים בטרור- אלא את הכיבוש. המצב הכלכלי על הפנים- בגלל ששרון אידיוט. המצב החברתי על הפנים- כי שרון מטומטם יש טרור- בגלל המתנחלים אז למה שהם יאשימו כל כך הרבה ואנחנו נשב בצד ונשתוק? לא. לא נשתוק. לא נשתוק כנגד רצח האופי שעושים לימין במדינה בכלל ובפורום הזה בפרט.

Ouri_s

New member
האמת.....

תקרא לי לא אובייקטיבי.. אבל אני חש שעושים רצח אופי לשמאל.. בדיוק כמו שאתה חש לגבי הימין.. תכנס לפורום מולדת למשל ותבין..

SAtAnic Soul

New member
ואני נגד זה גם כן!

וכבר הוכחתי את זה עם ההודעה שרשמתי שם- כדאי להציץ.. מה שהולך שם זה פשוט בושה, ועוד יותר חבל שהמנהלים לא עושים כלום אני אישית הייתי חוסם את כל המתלהמים הקטנים למיניהם ונותן במה רק לאנשים עם ראש על הכתפיים.. וכאלה יש הרבה במולדת, תאמין לי.

EverMan

New member
וכן ..

המצב הכלכלי - מי שאשם זה זה שאחראי עליו - שר האוצר וראש הממשלה. המצב החברתי על הפנים - שוב , מי שאחראי על זה זה האשם , שר הפנים וראש הממשלה שמינה אותו. כנ"ל הביטחון וכו´. "אז למה שהם יאשימו כל כך הרבה ואנחנו נשב בצד ונשתוק? לא. לא נשתוק. לא נשתוק כנגד רצח האופי שעושים לימין במדינה בכלל ובפורום הזה בפרט." עכשיו בוא אני אגלה לך סוד : שרון הוא לא המדינה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא לא קדוש , והוא לא חסין מביקורת ! הוא ראש ממשלה גרוע והוא יקבל על זה על הראש ! אין פה שום קשר לימין או שמאל. הוא פשוט גרוע. ולא , לא נעשה שום "רצח אופי" כנגד הימין המסכן והתמים. רוב הימנים שאני מכיר , באמת לא חושבים צעד אחד אחרי ה:"מוות לערבים". מה לעשות. רוב מי שהיום מגדיר את עצמי ימני זה אדם ששונא ערבים , לא אדם בעל תפיסות כלכליות ליברליות ואשר מאמין בארץ ישראל השלמה. ודר"א , והשמאל לא מאשים את הכיבוש בלבד ! הוא מאשים את שני הצדדים , אבל הוא חושב שברגע שאנחנו נהיה נקיים , יש לנו זכות לצאת בתלונות. כי כל עוד אנחנו לא צודקים , אבל אי אפשר לצפות לצדק. אי אפשר לבוא בתלונות שגם אתה אשם.

SAtAnic Soul

New member
חחח איזה יופי של הטעיה

רוב הימנים שאני מכיר. כמה אחוזים מהימין אתה מכיר בארץ? אפילו לא אחוז אחד, ולא קרוב לכך. ואני אפילו לא מדבר על אלה שבעלי זכות בחירה. רוב המתלהמים, הם נערים משולהבים וחסרי שכל, שחוץ מלהרוס הם לא עושים כלום. אתה יודע טוב מאוד שאלו לא פני הימין האמיתיות, ואתה מנסה בכל אפשרות להציג את הימין כשונא אדם, מתלהם וקיצוני. אתה א-פלורליסט, א-דמוקרט, ובעיקר בנאדם ממש ממש חד-צדדי.

EverMan

New member
נכון... רוב הימנים שאני מכיר

אני מדבר על מה שאני מכיר , לא מה שאני לא מכיר... אתה לא נער ? נער ! אתה לא מתלהם ? מתלהם ! אתה לא הורס יותר מאשר בונה ? הורס ! ואני יודע שאלו לא פני הימין , אילו פני הימין האמיתי היו נראות פה , הימין היה ב30 מנדטים בסה"כ ולא ב60 כמו היום... וכן , מה שמכונה היום "ימין" הם רובם אנשים שונאי-ערבים. ואני קיצוני ?
אני א-פלורוליסט ?
אני א-דמוקרט ?
הצחקת לי את האצבע הקטנה ברגל. אני לא שמעתי עליך מגן על הדמוקרטיה ... אני לא ראיתי אותך דורש להוריד לאלתר הודעות שדורשות פגיעה בדמוקרטיה כמו : פושעי אוסלו לדין ! אני לא ראיתי אותך מצדיק דעות אחרות. בקיצור , שאתה תהיה בסדר , תעז לבוא בתלונות.

EverMan

New member
ברור שאני מדבר על מה שאני מכיר

אני מדבר על מה שאני מכיר , לא מה שאני לא מכיר... אתה לא נער ? נער ! אתה לא מתלהם ? מתלהם ! אתה לא הורס יותר מאשר בונה ? הורס ! ואני יודע שאלו לא פני הימין , אילו פני הימין האמיתי היו נראות פה , הימין היה ב30 מנדטים בסה"כ ולא ב60 כמו היום... וכן , מה שמכונה היום "ימין" הם רובם אנשים שונאי-ערבים. אני לא שמעתי עליך מגן על הדמוקרטיה ... אני לא ראיתי אותך דורש להוריד לאלתר הודעות שדורשות פגיעה בדמוקרטיה כמו : פושעי אוסלו לדין ! אני לא ראיתי אותך מצדיק דעות אחרות. בקיצור , שאתה תהיה בסדר , תעז לבוא בתלונות.

למעלה