כל השירים שעל כסף

kodman

New member
שכחתם גם

יהלומים - טבעות עם יהלומים - טנקים עם יהלומים

ken kaniff

New member
$ קצ´ינג $ ../images/Emo64.gif

eminem - if I had wyclef - low income missy & eve - ain´t got no dough puffy - all about the benjamins luniz - i got 5 on it beatnuts - let´s git doe bad boy family - mo money mo problems jamelia & beenie man - money ice cube - until we rich camron - what means the world 2 u ליאור

לא לא לא

אני מכיר את רוב השרירים האלה וכמעט בכולם מדברים על כסף אבל זה לא הנושא העיקרי שם אני גם יכולתי לשים את B.G - Bling Bling The Lox ft. Lil´ Kim, DMX - Money, Power, Respect Busta Rhymes - Gimme Some Mo 50 Cent & Madd Rapper - How To Rob אבל זה לא שווה אחי,אני רוצה שירים רק רק על מזומנים

P num C

New member
תודה רבה ואגב..

ואגב תגידו יש שירים של פובליק אנמי(public enemy) שגם מדברים על כסף אני זוכר ששמעתי פעם אחד ואין לי מושג מה שמו חוץ מזה אני לא בטוח אם IF I HAD של אמינם קשור כי אז אתה יכול לקשר גם את ROCK BUTTOM או את NO ONE ILLER THEN ME

2gt

New member
2pac - hit em up

יש שם קטע של take money take money סתם לא ממש קשור אבל שים אותו בדיסק אחר שתצרוב

הממ... ובטח אתה גם לא יודע מאיפה זה

בא... כמו כל הטופאקונים... טוב, אז ללהקה של ביגי, ה-junior M.A.F.I.A שבה הייתה למשל גם ליל´ קים היה שיר שקראו לו take money וטופאק השנון "ירד עליהם", כמו גם הפזמון המקורי מאוד שהוא מעין ירידה על pleyaz anthem של אותה להקה... "(NIGGAZ!) Grab your dicks if ya love Hip-Hop!"

עוNר

New member
סבבה... רק תיקון קטנטן

לשיר של ג´וניור מאפיה קוראים Get Money, המושג Take Money הוא פרי המצאתו השנונה (כתמיד) של טו-פאאאאאאאאאאק

חחחח.... וואלה, רשמתי take money

טעויות בטברנה מתרחשות אך לפעמים ידידי היווני...

HaWk34

New member
תראה... תשמע...

תבדוק אם זה מדבר על כסף זה סתם שירים שחשבתי שאולי הם קשורים: Cyprees Hill - Rap Superstar DMX - Money

למעלה