כל השירים שעל כסף

כל השירים שעל כסף

שימו פה את כל השירים שאתם מכירים שהנושא היחיד בהם הוא כסף: הנה מה שאני מכיר Sticky Fingaz - Money Talks Nas - Money Is My Bitch Wu Tang Clan - C.r.e.a.m זהו,אם אתם מכירים עוד אז תכתבו פה אני רוצה לצרוב דיסק עם 18 טראקים רק על כסף ושיר אחרון בונוס: השיר של 3 לראש ממיקרופון למקסימום2

עוNר

New member
חחח סבבה... רק ש...

אתה לא יכול ממש להשוות בין השירים האלו כשירים "על כסף" כמו לדוגמה השיר של 3 לראש (שאני לא ממש מכיר או מעוניין להכיר, אבל הבנתי שיש שם איזה בית שמתלהב מכסף או משהו בסגנון), כי השירים שציינת (Sticky, Nas, Wu) הם דווקא שירים כנגד הכסף, שמדברים בעיקר על כמה הכסף השתלט על כל חלקה טובה בעולם, או על כמה שהוא גורם לאנשים לעשות שטויות. (ע"ע Money Talks, שיר עם רעיון אדיר לדעתי!)

כן...

כן צודק אחי אלה שירים מהממים עם מסר כמו שנאז אמר ב"כסף היא הכלבה שלי" בסוף אחרי שהוא שיבח את הכסף והכל הוא אומר דבר כזה Said you´d give me luxuary, when I asked it Fucking me, I gave you back shots in ya ASSets Promised happiness, but really did nothing for me I guess bitches like you just grow on trees יפה! אז תנו לי שירים שמדברים על כסף כי היה לי חלום לעשות דיסק כזה,ועל העטיפה להדביק דולר (כן..כן..דולר שלם) ולתלות את זה בחדר שלי(שזה מוזיאון של ר.א.פ) אז תננננננווו לי שירים על מזומנים PLEASE

זה

זה יכול להיות גם "כסף זה הזונה שלי" אבל תלוי איך אתה מתסכל על זה.. טוב עזבו,תנו לי שמות של שירים~אבל יפים אה~

d_style

New member
מוזר אני חשבתי שהשיר על:

איומים... לא לא... מכות... לא לא... כסף... לא לא... מלחמה... לא לא... בקיצור אין מסר ברור, הכל מבולגן והפזמון לא קשור לשום דבר.

עצוב,

אם אתה לא מבין ועוד מנסה להראות שהבנת... תפעיל קצת ת´גלגלים של המוח אולי תבין בדיוק למה התכוון המשורר

d_style

New member
הנה ציטוט בשבילך...

"just because no one can understand what you speak don´t necessarily mean that what you be saying is deep" 3 נקודות אם תגיד מאיפה הציטוט... בעצם אין סיכוי. תשמע, הפעלתי את הגלגלים של המוח שלי בהילוך חמישי ועדיין לא הבנתי איך הפזמון של השיר מתקשר לנושא הכללי שהוא (כאמור) "כסף". וגם באיזשהוא שלב אחד ממכם מתחיל להתעצבן ולפלוט איומים על רצח, שאת זה גם כן קשה לי להבין היות ואני אידיוט. אז אולי תסביר לנו מאסטר 800 ?

עוNר

New member
good mourning, good afternoon.....

איזה אושר למצוא פה אנשים שמצוטטים משפטים של טאליב, בידיוק איפה שצריך לצטט אותם... Good Mourning אחי, שיר ע-נ-ק! - אני זוכר את הפעם הראשונה ששמעתי את הדיסק של ריפלקשן, הגעתי לטרק 19, ובסוף הטראק כ"כ נגנבתי מהיחודיות של ההפקה המהממת שלו, ששמעתי אותו שוב... אך... הטעם המשובח של ההפקה... היום אני סבא, ומה אתן לנכד הקטן שלי אם לא מאלבומי רווקוס אורגינל :) לדעתי אחד מהשירים הענקים שהיי-טק הפיק וטאליב כתב. גאוניות לשמה.

עוNר

New member
good mourning, good afternoon.....

איזה אושר למצוא פה אנשים שמצוטטים משפטים של טאליב, בידיוק איפה שצריך לצטט אותם... Good Mourning אחי, שיר ע-נ-ק! - אני זוכר את הפעם הראשונה ששמעתי את הדיסק של ריפלקשן, הגעתי לטרק 19, ובסוף הטראק כ"כ נגנבתי מהיחודיות של ההפקה המהממת שלו, ששמעתי אותו שוב... אך... הטעם המשובח של ההפקה... היום אני סבא, ומה אתן לנכד הקטן שלי אם לא מאלבומי רווקוס אורגינל :) לדעתי אחד מהשירים הענקים שהיי-טק הפיק וטאליב כתב. גאוניות לשמה.

2gt

New member
קוטג´ וצ´ולו - כסף

מתוך ישראלים עצבניים אחד אחד שיר נחמד בעיקר הבית של צ´ול

double M

New member
......

לבקש ת´קש-שב"ק ס. אני אישית מאוד אוהב את השיר הזה

וואי איך שכחתי

אבל חלאס עם ראפ עברי כי זה די חרא בוא נודה (חוץ משבקס) תביאו שירים כמו שאמרתי (נאז,וו טאנג)

TeeAnTee

New member
לא עולה לי משהו ספציפי

אבל שירים של להקות מקאש מאני... באד בויז וזה..

תגיד האלה מה.... איזורים שפעם היתה

בהם עבדות (אהם דרום...) ועכשיו יש שם כושים ששרים על כסף ויש להם דיסקים נוצצים שחצי מהאחורה של העטיפה מוקדש לסמל של החברת תקליטים והרבה אפקטי הדפה מיוחדים שכוללים נצנצים מפוזרים וזהב מלאכותי מודבק על הדיסקים....

עוNר

New member
רועי, בחייך! שכחת פריטים חיוניים!

מה עם שיני הזהב? הפרצופים שלהם שהאחד יותר מכוער מהשני, שרשראות הזהב, בקבוקי הוודקה, הדולרים שעפים כמו זבובים מעל המיזבלה? וכמות הפרסומות בחוברת של הדיסק ששוברת את השיא של כמות הפרסומות בערוץ 2? כל אלו מאפיינים חשובים ביותר של הדירטי סאות´! (ע"ע No Limit, Slip-N-Slide, Cash Money וכו´...)

למעלה