כל השירים של ביתר ...!!

כל השירים של ביתר ...!!

בית"ר הדגל של המדינה בית"ר ירושלים קדימה לתהילה לא לוותר לעולם לנצח בשביל כולם לנצח בשביל כולם ירושלים, ירושלים, בית"ר עולה מהנשמה נשיר ביחד נמחא כפיים בית"ר הדגל של המדינה בית"ר הדגל של המדינה נמשיך לדהור לפסגה לא נעצור אפילו לדקה מקום ראשון ובגדול את בשבילי הכל את בשבילי הכל ירושלים, ירושלים, בית"ר עולה מהנשמה נשיר ביחד נמחא כפיים בית"ר הדגל של המדינה בית"ר הדגל של המדינה אואואואו... בית"ר הדגל של המדינה אואואואו... בית"ר הדגל של המדינה הכוכבים זוכים בשמיים ובית"ר ירושלים מאירה לנו בצהוב לנצח ולאהוב לנצח ולאהוב ירושלים, ירושלים, בית"ר עולה מהנשמה נשיר ביחד נמחא כפיים בית"ר הדגל של המדינה בית"ר הדגל של המדינה ירושלים, ירושלים, בית"ר עולה מהנשמה נשיר ביחד נמחא כפיים בית"ר הדגל של המדינה בית"ר הדגל של המדינה אואואואו... בית"ר הדגל של המדינה אואואואו... בית"ר הדגל של המדינה בית"ר ירושלים שלא יהיו פה ערבים אני שונא את אחי נצרת אני שונא את בני סכנין אני נשבע במנורה שלא יהיו פה ערבים אואואוא אואואו בית"ר ירושלים הבלדה לסלים מכל הצדדים אני שומע טועמה פה זה ארץ ישראל פה זה ארץ ישראל טועמה פה זה מדינת היהודים אני שונא אותך סלים טועמה אנ שונא את כל הערבים אח יא רב יא רב אח יא וול יא וול טועמה פה זה ארץ ישראל בית"ר ירושלים יוסי אבוקסיס - רציתי שתדע יוסי אבוקסיס (אחד אומר) - יוסי אבוקסיס (הקהל חוזר) רציתי שתדע - רציתי שתדע כמה שונאים את הפועל בבירה - כמה שונאים את הפועל בבירה אני שונא הפועל - אני שונא הפועל אני שונא הפועל ת"א - אני שונא הפועל ת"א הפועל - זונה הפועל - זונה הפועל - זונה הפועל זונה הפועל זונה הפועל זונה אואואואואואו הפועל זונה הפועל זונה הפועל זונה הפועל זונה היא זונה! בית"ר ירושלים יאללה יאללה יא בית"ר עדיף לחדול ולא למות אז יאללה יאללה יא בית"ר יאללה יאללה יא בית"ר יאללה יאללה יא בית"ר עדיף לחדול ולא למות אז יאללה יאללה יא בית"ר יאללה יאללה יא בית"ר יאללה יאללה יא בית"ר בית"ר ירושלים ראש בראש היום הילולה ודע היא רק מטה הדרך לפני היא מפותלת אהאהאה ראש בראש אני אלך איתך יד ביד אני אושיט רק לך בית"ר ירושלים אבי נמני בא לפה אבי נמני בא לפה אבי נמני בא לפה אבי נמני בא לפה אבי נמני בא לפה אבי נמני בא לפה אבי נמני בא לפה אנחנו אוהבים אותך אנחנו אוהבים אותך אנחנו אוהבים אותך אנחנו אוהבים אותך אנחנו אוהבים אותך אנחנו אוהבים אותך אבי נמני (כפיים) אבי נמני (כפיים) אבי נמני (כפיים) אבי נמני (כפיים) אבי נמני (כפיים) בית"ר ירושלים נשבענו לאהוד אואואואו נשבענו לאהוד את המנורה דוד טועמה הוא שהיד אני שורף אדום אואואואו נשבענו לאהוד את המנורה דוד טועמה הוא שהיד אני שורף אדום בית"ר ירושלים הפועל זונה אואואו הפועל זונה הפועל זונה הפועל זונה הפועל זונה היא זונה! אואואו הפועל זונה הפועל זונה הפועל זונה הפועל זונה היא זונה! אואואו הפועל זונה הפועל זונה הפועל זונה הפועל זונה בית"ר ירושלים אני אוהב אותך בית"ר אני אוהב אותך בית"ר אני אוהב אותך בית"ר אני אוהב אותך בית"ר נותן את הנשמה יאללה בית"ר יאללה אני אוהב אותך בית"ר אני אוהב אותך בית"ר אני אוהב אותך בית"ר נותן את הנשמה יאללה בית"ר יאללה אני אוהב אותך בית"ר אני אוהב אותך בית"ר אני אוהב אותך בית"ר נותן את הנשמה יאללה בית"ר יאללה אני אוהב אותך בית"ר אני אוהב אותך בית"ר אני אוהב אותך בית"ר נותן את הנשמה יאללה בית"ר יאללה בית"ר ירושלים המזרחי משוגעים המזרחי משוגעים מטדי לא יוצאים חיים ברוך הבא לגיהנום ומי שלא קופץ אדום המזרחי משוגעים מטדי לא יוצאים חיים ברוך הבא לגיהנום ומי שלא קופץ אדום בית"ר ירושלים בלב בית"ר ירושלים בלב בית"ר ירושלים אותך אני אוהב כל חיי למענייך חיי רק בשבילך לא אנטוש אותך אף פעם ברגעים קשים לך בית"ר ירושלים נשבענו אמונים אואואואואו אואואואואו בלב בית"ר ירושלים אותך אני אוהב כל חיי למענייך חיי רק בשבילך בית"ר ירושלים המשיח - אוחנה אני מאמין אני מאמין באמונה שלמה בביאת המשיח אני אני מאמין אוחנה אוחנה אוחנה אוי אוי אוי אוי אוי אוי אוחנה אוחנה אוחנה אוי אוי אוי אוי אוי אוי בית"ר ירושלים אני צהוב שחור בנשמה אני צהוב שחור בנשמה ירושלים מלחמה מלחמה מלחמה אני צהוב שחור בנשמה ירושלים מלחמה מלחמה מלחמה אני צהוב שחור בנשמה ירושלים מלחמה מלחמה מלחמה תגידו שאין לי את זה?!?! :)

למעלה