כל השיחות על סקס
E EROTOMANIA New member 16/2/03 #10 ............... אז מה אתם רוצים שיקרה? מצידי אני אפסיק לדבר על סקס, אם זה כל כך מפריע לכם.
E EROTOMANIA New member 17/2/03 #12 ...................... חח, לא נעלבתי. אבל אני לוקחת את זה ברצינות, אני לא רוצה סתם להיות פוסטמה ולא להקשיב ובסוף ירחיקו אותי... אז תגידו, זה מפריע לכם - אני אפסיק לדבר על סקס... זה לא בעיה... אם לא מפריע לכם, אז יופי..
...................... חח, לא נעלבתי. אבל אני לוקחת את זה ברצינות, אני לא רוצה סתם להיות פוסטמה ולא להקשיב ובסוף ירחיקו אותי... אז תגידו, זה מפריע לכם - אני אפסיק לדבר על סקס... זה לא בעיה... אם לא מפריע לכם, אז יופי..
ש שוטר82חזר New member 17/2/03 #13 תראי אני איית אמרתי את זה בתור הומור ויש פה מנהלת סיון היא תחליט מה לעשות ואיך לעשות .-אני אישית מצידי דברי על זה חופשי -אני לא קובע מה לעשות.
תראי אני איית אמרתי את זה בתור הומור ויש פה מנהלת סיון היא תחליט מה לעשות ואיך לעשות .-אני אישית מצידי דברי על זה חופשי -אני לא קובע מה לעשות.
ש שוטר82חזר New member 17/2/03 #14 תראי אני איית אמרתי את זה בתור הומור ויש פה מנהלת סיון היא תחליט מה לעשות ואיך לעשות .-אני אישית מצידי דברי על זה חופשי -אני לא קובע מה לעשות.
תראי אני איית אמרתי את זה בתור הומור ויש פה מנהלת סיון היא תחליט מה לעשות ואיך לעשות .-אני אישית מצידי דברי על זה חופשי -אני לא קובע מה לעשות.
E EROTOMANIA New member 17/2/03 #15 ....................... רק בגלל שיש כאן מנהלת לא אומר שאני לא חכמה מספיק כדי לדעת איפה הגבול ומה לא קשור לפורום שאני עושה בהגזמה.
....................... רק בגלל שיש כאן מנהלת לא אומר שאני לא חכמה מספיק כדי לדעת איפה הגבול ומה לא קשור לפורום שאני עושה בהגזמה.
ש שוטר82חזר New member 17/2/03 #16 חס וחלילה לא אמרתי שאת מפגרת או משו כזה-אמ רק אמרתי לך כידיע כללית
E EROTOMANIA New member 17/2/03 #17 ......... אני יודעת... לא צריך להזכיר לי שיש פה מנהלת... אפילו אם זה רק לידע כללי.