כל השורדים להתפקד! זה מיועד לזקנים שבנינו אז תנו לנו כבוד שם: מחוז: צוות:
מ משצית ירושלמית New member 15/8/05 #1 כל השורדים להתפקד! זה מיועד לזקנים שבנינו אז תנו לנו כבוד שם: מחוז: צוות:
L Lablabla New member 15/8/05 #4 אני אוסיף גם כן אני כרמל ממחוז צפון, צוות 1!! אין עלינו! (קלעת א(ל) סביבה )
O ophirein New member 16/8/05 #6 צוות 4 כבוד!!! אבל רק צוות 4 ממחלקה 4 בגדנע שלי בכיתה י"א כמובן שהגוייבות שולטות!! חוליה 3 כבוד!!! ונאמר - אופס!
צוות 4 כבוד!!! אבל רק צוות 4 ממחלקה 4 בגדנע שלי בכיתה י"א כמובן שהגוייבות שולטות!! חוליה 3 כבוד!!! ונאמר - אופס!
ד דורמון New member 16/8/05 #5 גם אני!!!!! אני אמיר (חדגי) ממחוז צפון והייתי בצוות 3 הגויאבות השולטות!!!!!! (או הכפירים השואגים לבקשתו של יפתח... חחחחחחחחח.....) ונ.ב - אממ... אופיר, אתה לא חושב שהתבלבלת?
גם אני!!!!! אני אמיר (חדגי) ממחוז צפון והייתי בצוות 3 הגויאבות השולטות!!!!!! (או הכפירים השואגים לבקשתו של יפתח... חחחחחחחחח.....) ונ.ב - אממ... אופיר, אתה לא חושב שהתבלבלת?
נ ניצניזם New member 16/8/05 #7 אההההההההלן! אז ככה- ניצן יצחקי מחוז ירושלים (כבוד!!!!) צוות 2- כי זה תמיד ביחד א-י-כ-ו-ת-!! אוהבת נ.ב- מה עם התמונות?!@?$?$??%?&?&?
אההההההההלן! אז ככה- ניצן יצחקי מחוז ירושלים (כבוד!!!!) צוות 2- כי זה תמיד ביחד א-י-כ-ו-ת-!! אוהבת נ.ב- מה עם התמונות?!@?$?$??%?&?&?