כל השבוע לך...(סכמ"ש)

Mrs Brightside

New member
כל השבוע לך...(סכמ"ש)

שיר-שבועי-של-מארון 5: שיר-שבועי-לא-של-מארון 5: אלבום שבועי: תמונה שבועית:

עייינת

New member
עוד 11 ימים יומולדת ../images/Emo13.gif

שיר-שבועי-של-מארון 5: WGHWY הוא כלכך מזכיר לי את הקיץ יו
שיר-שבועי-לא-של-מארון 5: Hate-plain white T's I Miss you-blink182 חורף-עברי לידר Soulja Boy - Crank Dat [אבל רק בגלל שכולם חורשים עליו ועל הריקוד!] אלבום שבועי:עברי לידר-האנשים החדשים. תמונה שבועית: הארנק החדש שלי

תחדשי על הארנק!

הוא חמוד
.. את תוכלי להשאיל לי אותו איזה פעם? אולי אם כמה שטרות בפנים..

MeItOsH

New member
../images/Emo23.gif+../images/Emo207.gif

היום ב-19.05 בערוץ E! משדרים את טקס פרסי המוסיקה האמריקאיים. שיר-שבועי-של-מארון 5:Kiwi שיר-שבועי-לא-של-מארון 5: Fancy-Reba McEntire Does he loves you-Reba McEntire Why haven't i heard from you -Reba McEntire The greatest man i never knew-Reba McEntire Radar-Britney spears Rockstar-Nickback When you go pull it-Britney spears Body and soul-Britney spears אלבום שבועי:Blackout-Britney spears תמונה שבועית:..כנראה שאף אחד לא ממש יבין אתזה..אבל נו..טוב...

MeItOsH

New member
יאפ.

הם רק הופיעו...היה נחמד מאוד...[ות'הופעה יש גם פה ככה שלא הפסדת כלום..:]]

ady18

Well-known member
../images/Emo69.gif

שיר-שבועי-של-מארון 5:she will be loved שיר-שבועי-לא-של-מארון 5:אני והאקדח יעל נחשון אלבום שבועי:מארון 5 תמונה שבועית:

תמרוש 5

New member
יום מעצבןןןן

שיר-שבועי-של-מארון 5:HTB שיר-שבועי-לא-של-מארון 5:stop me של מארק רונסון אלבום שבועי:מיי כמיקל רומנס D: תמונה שבועית:

תמרוש 5

New member
סאנדיי מורנינגסססססס

ראיתי באם טי וי קליפ של לינקין פארק...ואיך שהוא נגמר העברתי ל-vh1 לבדוק שאולי יש את מארון 5 עם איזשהו שיר ישן........ ופתאוםםםם יש תשיר סאנדיי מורנינגס והוא נגמר =[[[ !!!! למה הייתי צריכה לראות תקליפ של לינקין פארק במקום להעביר לוי אייץ' וואן?!!?! אני שנההה מחכה שישימו את הקליפ הזה!!!!אפילו בחרתי אותו בג'וק בוקס...... ואני השתגעתי שעה הרבצתי לעצמי חח ואחותי אומרת לי מה יש לך אז הבאתי לה בוקס סתם חחח....

Aviv Finkel

New member
אמ

שיר-שבועי-של-מארון 5: Wont Go Home Whit Out You שיר-שבועי-לא-של-מארון 5: Gimme More- Britney Spears אלבום שבועי: Blackout- Britney Spears תמונה שבועית: אין לי כוחP: מה כדאי לקנות? את האלבום החדש של מארון 5 או הקודם? השירים של האלבום החדש נחמדים יפים כאלו. אבל לא להיטים כמו באלבום הקודם

למעלה