"כל הקופה"!
|

וכשאת עונה תתחשבי בעובדות הבאות :

ממי את מבקשת סוכר כשנגמר לכם???
וחלב???
ומלח???
וקמח???
מי מכניס אותך חינם להופעות???
VIP ONLY
מי מוציא לך סרטים מהויזה שלו???
אפילו שהוא תפרן...
מי מטפטף לך רכילויות שוות???
מי מבין את אובססיית הארטישוקים שלך???

The Macker Girl

New member
את מתכוונת...

ממי אנחנו לא מבקשים סוכר כשנגמר לנו? מי הכניס אותי פעם אחת חינם להופעה? מי מאבד את הויזה של דודים שלו כשאנחנו נוסעים להביא סרט מהוידאומט, ועוד בוחר סרט גרוע? HE HE HE :) :) :) בקשר לארטישוקים ולרכילויות.... את צודקת. אני מודה לך מקרב לבי :)

אני ב-ה-ל-ם!!! את בהמה טיבטית...

בקשר לסוכר... נתחשבן כבר!!! מי הכניס אותך להופעה חינם??? פעם אחת זה גם משהו חוצפנית!!! ועוד בהתחשב בעובדה שזאת ההו]עה הראשונה שאנחנו הולכות יחד. אני לא איבדתי את הויזה
היא נפלה לי מה אני אשמה שנטע נוסעת כמו בהמה??? והסרט לא גרוע כל כך... פשוט לא התמקדתם

The Macker Girl

New member
חחח לא אבדת את הויזה?!?!

חזרנו את כל הדרך ובסוף מצאנו אותה מחוץ לקניון!!! הסיבה היחידה זאת עוד היה שם, זה בגלל שאנשים לא מסתובבים בחדרה בלילה! ומיכלוש.... הסרט היה גרוע :) פעם הבאה, אני בוחרת... אבל את יודעת מה? אני מתמתנת (המצאתי מילה???) בקשר להופעות. מתי הולכים לעוד אחת? :)

יש לי בעיה בעייתית... ../images/Emo7.gif

אני לא אוכל לקנות כרטיס עד סוף החודש. כאילו אני יכולה אבל אני לא בטוח יגיע... לא חבל על הכרטיס??? מה אתם אומרים לקנות??? וממי??? כאילו יש פה ה-מ-ו-ן עסקנים
. מה אתם מציעים לי
?

The Macker Girl

New member
למה שלא תגיעי?

אני בכל מקרה קונה שניים... גם לכפיר. ואם ברגע האחרון הוא לא ייצא מהצבא, נמכור. את לא הולכ לפספס את זה, נכון?!?! אני לא מרשה לך!!! ולמה הפרוטקציה לא מסדר חינם?

הסבר תירוצים אהבה ושאר ירקות../images/Emo26.gif

אמממ... כי הדף תורניות שלנו יוצא רק בסוף החודש. ועם המזל שלי זה ייפול לי על שמירה!!! טוב נראה לי שאני אקנה (אני לא מתקשרת לפרוטקציה ... לא נעים למרות הכל אם הוא יהיה פה אז נעשה קומבינה אבל ככה... לא נעים) תדברי איתי אני אקנה אתכם ביחד

The Macker Girl

New member
כי אני קונה ממתן

ואם את קונה איתי, אז גם את... ומתן גר ביעף. איפה זה? רק הוא יודע :)

EmGee

New member
יעף זה חור בין כפ"ס לנתניה....

מי שמעדיף לסוע לשומרון יכול לעשות את זה אצלי

למעלה