כל העם שדרות

כל העם שדרות

הרקטות נוחתות שוב בעיר שדרות וביישובי הנגב ולצערנו הרב יש גם נפגעים. נובמבר 2006 היה הקשה ביותר לתושבי שדרות. 800 טילי קסאם נורו על העיר וסביבתה וגרמו לפגיעות ישירות בבתים ואף למספר אבדות בנפש. בין כל הנפגעים יש כאלה, שנפגעו בתסמונת "פוסט-טראומטית". עליהם לא תקראו בעיתונים או בכלי התקשורת האחרים. נפגעי ה"פוסט-טראומה" הם בעיקר ילדים ונערים, שמראה ההרס, החורבן והפגיעות בנפש גרמו להם לפחד פנימי תדיר. חלקם מסתגר בחדרים, חלק אחר סובל מקשיי ריכוז בלימודים ואפילו מפחד ללכת לשירותים לבד ועוד וכל אלה מלבד התפרצויות הבכי הבלתי נשלטות כל אימת, שנשמעת אזעקה "שחר אדום". מוכרחים לעשות משהו למען הילדים! ילדים יקרים ונפלאים אלה, שלא חטאו, וש"אשמתם" העיקרית היא היעדר שליטתנו במרחב עזה מאז ההתנתקות. כל אחד יכול/ה לפחות לתרום משהו לשיפור הרגשתם של הילדים. לקראת חופשת הקיץ אנו מבקשים לארגן להם פעילות מיוחדת, שבה יוכלו הילדים להשתחרר ולו לזמן קצר מכל מה, שעובר עליהם במשך השנה. פעילות, שתשכיח מהם לזמן מה את המראות הקשים והנוראים, שחוו בחודשים האחרונים. זהו המעט, שאנו, תושבי העורף יכולים להעניק להם בשעה, שאיננו חשים על בשרנו את אשר עובר עליהם ועל משפחותיהם. אנו מבקשים מכל אחד ואחת, שיש להם ניסיון קודם בארגון, בהפעלה או בהדרכה לסייע לנו בקידום הפרויקט החשוב. הזמן קצר והמלאכה מרובה וככל שתקדימו בתגובתכם כך נוכל להרים את הפרויקט בצורה מוצלחת יותר. אנא, פנו אליי בדוא"ל: [email protected] או באמצעות אתר האינטרנט: http://www.kerenyishiy.org.il

ogmios

New member
הפינה הטכנית

השקעתם, פתחתם אתר, קניתם דומיין. אחלה. למה לתת אימייל אצל ספק הרשת הפרטית שלך במקום מייל בדומיין שפתחתם?

הפינה הקנטרנית

"ילדים יקרים ונפלאים אלה, שלא חטאו, וש"אשמתם" העיקרית היא היעדר שליטתנו במרחב עזה מאז ההתנתקות." טילים נפלו על שדרות עוד לפני ההתנתקות. "אשמתם" של הילדים היא שהם גרים בעוטף עזה (לא שזה מפחית מחשיבות ההודעה! אני חושב שזו יוזמה מבורכת!!!).

ogmios

New member
בררר...

פספסתי את זה. אני חושב שבדיוק איבדתי את טיפת הסימפטיה שהייתה לי לספאמר הזה. תודה רבאלוף.

אין על מה

כל מה שאמרתי הוא שהסיבה לנפילת הטילים על שדרות היא לא ההתנתקות, מפני שעובדתית נפלו שם טילים עוד לפני כן. האם הצגת דעה שונה שלך נחשבת בעינך לספאמינג? אם זו הסיבה שבגינה אתה חושב שאני ספאמר, אתה יכול להמשיך לחשוב כך. אם זו לא הסיבה, אזי אני מטנצל הן על ההאשמה והן על הדברים שפגעו בך. אפשר רק לשאול מה כן אמרתי שהפך אותי לספאמר בעיניך? כי זו באמת לא המטרה שהתכוונתי להשיג.

Blue Beetle

New member
הוא לא התכוון אליך

אלא ל-"קרן הישועה" למה ספאמר? אני לא יכול לקרוא את מחשבותיו של אוגמה, אבל אני מניח שזה בגלל שבלי קשר לחשיבות או אי חשיבות ההודעה, היא לא קשורה כלל לפורום או להוואי החברתי שלו- וזו פחות או יותר ההגדרה של ספאם.

How dear../images/Emo9.gif

סלח לי אוגמיוס, לא הבנתי נכון את דבריך. אנא קבל את התנצלותי. חיפושית כחולה, אני נאלץ לחלוק עלייך. בהחלט יכול להיות שקרן התכוון לפעילות הקשורה למ"ת, וגם אם לא - זו אפשרות שיכולה בהחלט להתאים לקטגוריה של "פעילות מיוחדת, שבה יוכלו הילדים להשתחרר ולו לזמן קצר מכל מה שעובר עליהם במשך השנה".

0Pandemonium0

New member
אלא שהיה אפשר לעשות זאת גם בלי לערב דיעות

פוליטיות כאלה או אחרות.

ogmios

New member
וזאת בדיוק הייתה גם התגובה שלי.

מתנצל אם לא הייתי מובן מספיק.

לא ברצינות

אתה יודע היטב, שמה שרוצים המחבלים ימ"ש, זאת לא אדמה ולא שטחים. רק למחוק את מדינת ישראל מהמפה. לכן לא יעזור. אם ניסוג משדרות, ניאלץ לבסוף לסגת גם מאשקלון ומת"א עד ל... ועכשיו ברצינות: יש לך הצעה מעשית?

Serpent Axis

New member
לי יש!

להעביר את הדיון הזה לפורום אקטואליה או פורום פוליטי אחר. שיהיו לכם חיים נעימים, קרן ישועה.

למעלה