כל העולם-במה

חן (*_*)

New member
כל העולם-במה

כל העולם במה כל העולם במה מסביב תפאורה שעליה איש לא חלם, איש לא שמע או ראה נהרות, אגמים, מפלים גאיות, הרים ועמקים שדות, עצים ופרחים בשלל צבעים. זהו עולם רצוף עלילות וספורים זה בזה, מחוברים ושזורים יש בהם מן המלחמה והשלום שנאות ואהבות תככים ומזימות לכל אחד מאיתנו יש בעולם יעוד, מטרה אנחנו השחקנים במשחק החיים יש מאיתנו מי שיש להם תפקידים משניים ויש -מי שראשיים כולנו חשובים להשלמת הפאזל, אנחנו-המרכיבים. זהו סרט שיש בו הרבה עניין, הרבה אירועים. שילוב של מתח, דרמה וקטעים מרגשים זהו סרט מיוחד, כי בסרט הזה אנחנו לא הצופים אנחנו חלק ממנו, ואותו אנו כל יום חיים. כל העולם במה ואנחנו עליה משחקים והבמאי הוא - אלוהים.

יודע ש...

New member
לא בטוח שרוצה שההוא שם למעלה

יביים אותי הבמה שלך מיוחדת היא כל הכבוד

חן (*_*)

New member
יודע ש....

גם אני לא אוהבת את הרעיון שהוא הבמאי, ואנו על הבמה, אך לאור המאורעות האחרונים- בארץ, בעולם, ולי באופן אישי, אין לי אלא להשלים עם העובדה. (ו-
על ההתייחסות)

danistar

New member
כל העולם במה

אכן כל העולם במה ..הלוואי והיו בו רק קומדיות אבל הוא מלא גם בדרמות וטרגדיות . יש טובים ורעים , בקיצור הרפרטואר גדול , רק חבל שאלוהים אוהב את הטרגדיות הוא נותן לנו יותר מידי מאלו ..

חן (*_*)

New member
אלוהים..............

אלוהים חולם. ששה ימים ברא אלוהים את היקום וביום השביעי שבת ממלאכתו ונרדם. ושם באי שם חולם אלוהים את חלומו, ואין הוא יכול לברור ואין הוא יכול לשלוט, לא בטוב ולא ברע. ואנו כולנו דמויות באין, בחלום, בתת מודע של האל. שם שליחי השטן ומלאכי מרום צחים וענוגים רוקדים את ריקודם יחדיו. והוא אינו שולט בסיוטיו לא בטוב ולא ברע. ששה ימים ברא אלוהים את היקום וכה עייף עד כי נרדם וחלם.

ממש מסכימה עם דני

איך אמרת חן... כל העולם במה ואנחנו השחקנים הראשיים בה... ? רק חבל שאנחנו צריכים לשחק את המשחקים הדראמטיים גם, כי כאשר אתה מתעורר,אתה מגלה שבעצם אין זה משחק ובמה,שבו אנחנו, שמשחקים אותנו ואת חיינו. וחבל שלא יכולים לשחק רק את הדברים הטובים. אבל,איך אומרים...החיים זה לא פיקניק?. שיהיה לך ולכולנו ערב טוב ורק טובבבבב

חנילהההההההה

אהבתי את דבריך ומאאאאאד ובקשר לכל המילים הנוספות שנאמרו כאן: אז ככה: כן, החיים הם משחק אחד גדול ואנחנו השחקנים לפעמים מצליחים יותר לפעמים פחות. אבל דבר אחד חשוב, אנחנו הם אלה שמחליטים מתי, איך וכיצד לשחק לא איש מלבדנו!!! רק טוב!!!

חן (*_*)

New member
גחליליתושששששששש ../images/Emo24.gif

אם אנחנו מחליטים- מתי, איך, וכיצד לשחק ולא איש מלבדינו, מדוע יש מלחמות, מדוע אדם לאדם זאב, מדוע אנו חיים מאסון לאסון, מפיגוע לפיגוע וממלחמה למלחמה? לעיתים, בין נים לנים אני תוהה ושואלת, מה עושה האלוהים כשקולות פצועים, נשים גברים וילדים את ליבנו עד זוב דם, קורעים נאנח הפצוע בכאביו וממלמל בלחש: אלוהים, עזור לי... צועקת ובוכה אם שכולה: למה אלוהים........ למה ??? ובבתי הכנסת נושאים מאמיניו תפילה-"אל רחום וחנון..." האמנם???????? יושב הוא במרומים עסוק? אולי,- עוסק אך בענייניו סביבו משרתיו המלאכים הנאמנים דואגים לו לכל צרכיו למטה, ברואיו, הורגים עם בעם באין מפריע קולות מלחמה, בכי ונהי, העולם כמרקחה, ואלוהים, ניעור ממנוחת הצהריים, מתמתח ואומר- אוףףף... איזה סיוט היה לי בחלום.........

אני לא ממש יודעת את התשובה../images/Emo3.gif

אבל, שמעתי פעם הרצאה מעניינת על כך שהוא זה שם למעלה נתן ונותן לנו את האפשרות לבחור בין טוב ורע ואת הרע אנחנו בוחרים לעשות. אם זה נכון או לא, לאלוהים הפתרונים
רק טוב!!!

תגובה ../images/Emo13.gif

היי, אני חדשה כאן אז שלום לכולם. אהבתי את מה שכתבת, אני אתן לך משפט, קצת שונה ולא באותו קו מחשבה שלך. כל העולם במה->אבל אנחנו שחקנים גרועים ותחשבו על זה...

למעלה