כל הספוילרים על העונה השניה לכאן

נופר 247

New member
עוד משהוו מוזר...

הבגד של העוזר שלההה...........אייייייככככככככססססססססס יותר מדי צועק....

Alias4Ever

New member
זה לא העוזר ההומו../images/Emo35.gif

(אני מתה עליו...הוא כזה מצחיק וחמוד) כי אם כן אז צעקני זה כל הקטע לא

Alias4Ever

New member
../images/Emo58.gif פרק 2X01

איזה מדהייייייייייייייייייייייים ראיתי הרגע... בריידן פשוט מושלם אבל מה הקטע עם הסמים..פויה
ניקי כזאתי מעצבנת
כאילו...מה את מתערבת אווה וסיימון..
איזה חמודייייייים...שמעו לסיימון יש אחלה גופה....אני אישית לא ממש אוהבת את ג'וני (לא יודעת למה) אבל הוא אנוכי ומניפולטיבי ומה הוא חשב לעצמו שהוא בא להרוס להם ככה..אידיוט... דאריק...כזה חמדמד ... אבל לא ממש ברור מה הוא חושב....כאילו ההבעות פנים שלו אני לא מצליחה להבין אם הוא מאושר או עצוב... איפה אריקה
....למה
..היא הייתה כה חמודה וסוזנה..למה היא עוזבת אני אוהבת אותה....
בכל אופן ]פרק יפה..והחלום בהתחלה..כל כך חלומי...חחחח מישו יודע איך קוראים לשיר בסוף
בקשה זה נורא חשוב לי... תודה...

like the Devil

New member
מסרבת לקרקוא ספויללרים!....

מפתה!.... אבל אני רוצה לשמור תהפטעות!!! =)

חח.. בהצלחה!!

אני אישית לא מצליחהה.. כי אני גם חושבת שאולי לא בטוח שהעונה ה-2 תגיע לארץ.. ואני פשוט חייבת לדת מה קורה שםם!!!!! חייבתת!!

אם כבר אנחנו פורום מגובש..

אז יש לי למי לספר על הפורום של הכיתה שליי!!!!! אני מתה מצחוקק!! אני היחידה או שיש עוד כאלה שכל הכיתה שלהם (אבל כ=ל הכיתה) מפגרים?!?! אצלי בכיתה פתחו פורום (כאילו אייסי ומסן לא מספיק!!) ואחרי יומיים יש 12 עמודיםםםםםםםם!!! ווא ווא!! והם לא יודעים מזה לשרשר.. כל הזמן הודעות חדשות!! אני מתהה!! עכשיו בכל העמודים האלה הם צוחקים על כל מיני!! ואז המורות מתערבות ואומרות להם להתנהג כמו בודרים וכותבות בשפה יפה וכל זה!! ואני מתההה!! אני אומרת לכם.. זה בידור שאפילו המועדוני סטנד אפ אין!! חח למה סיפרתי לכם? כי חשבתי.. אם אנחנו כבר פורום מגובש אז למה לא?! הייתי חייבת לספר למיש'ו!! כי זה הורג אותי!! אני נשפכת פהה ולא מאמינה איך ילדים בכיתה ח' יכולים להתנהג!!

Alias4Ever

New member
הייתי בכיף בכיף

שולחת לכן את הפרק אבל ניסיתי את זה פעם עם מישהי וזה פשוט יותר מדי משקל מצש אני שווה לנסות האייסי שלי - 306822445 והמסנגר'ק- [email protected] כל מי שרוצה את הפרק מוזמן...

למעלה