כל הסיפור הזה- סואזו, מילאן, אינטר

acmilan7

New member
כל הסיפור הזה- סואזו, מילאן, אינטר

פשוט לא להאמין!! סואזו הזה... מי בוחר באינטר כשיש מילאן?!! מעניין מה מוראטי עשה בשביל זה.. ד"א יש כאן אוהדי אינטר? (אני ממש אופתע..)

Pharell

New member
ספאם איטלקי

למי איכפת מהשחקנים הבינוניים באיטליה. (כמעט) כל השחקנים באיטליה זה שחקנים שלא הצליחו להגיע לספרד

acmilan7

New member
תספור כמה פעמים היתה אלופה איטלקית וכמה

פורטוגלית..

acmilan7

New member
צודק. הרמה בליגה לא משהו ורואים את זה

לפי האלופה של הליגה.. אבל מה הבעיה ברמה עונה שעברה ולפני? או שאין לך עם זה בעיה..

pgprince

New member
"מי בוחר באינטר כשיש מילאן?!! "

אהמממ.. אולי כי זו קבוצה מס' 1 של איטליה בשנתיים-שלוש האחרונות וכן יש פה לא מעט אוהדי אינטר

acmilan7

New member
זה לא נראה ככה..

אפילו אתה לא הודית שאתה אוהד אינטר.. אם בכלל.. ומה אני אגיד לך.. קבוצה מס' 1.. ועוד בשנתיים שלוש.. אם היית אומר בשנה האחרונה אז מילא.. לא הייתי מתנגדת נחרצות.. רק מתנגדת.. אבל עונה שעברה???????!!!!!!!!!! לפני שתי עונות?!!!!!!!!.... פחחחחחח

pgprince

New member
אני ארענן את זיכרונך

השנה אינטר אלופה ופינאליסטית בגביע שנה שעברה - דאבל לפני שנתיים-לקחה גביע (ואף אחד לא לקח אליפות) וכן אני אוהד אינטר גאה כמו רבים מהפורום הזה

acmilan7

New member
אתה היחיד שמודה בזה

ומי שגאה לא מתחבא.. וטוב אז לקחתם גביע.. גביע איטליה.. שלא נדע מה החשיבות של זה... ולקחתם שנה שעברה אליפות.. השאלה היא ממי לקחתם.. לסיכום לקחתם בשנים האחרונות גביע איטליה שזה בערך התואר הכי מעפן שיש.. (אולי אחרי גביע ברלוסקוני..) וכל השאר זה לא ממש בזכותכם.. ואפילו השנה שלקחתם אליפות.. מילאן עדיין בולטת... כי בטח שמת לב שהיא אלופת אירופה.. אז השאלה שלי עדיין עומדת בעינה- מי הולך לאינטר כשיש מילאן??

acmilan7

New member
מה הבעיה במה שאמרתי? בסך הכל עובדות..

ואיפה אוהדי אינטר??? אין לי בעיה עם כך שיש כאלה.. רק שיצאו החוצה.. ואם אחרי זה אין אף אחד.. אז כנראה שאתה בודד פה וסתם דיברת בשם אחרים..

acmilan7

New member
שום פרשנות.. רק הסבר

התהללת בדאבל כאילו מזה גביע איטלקי.. אתה גורם לזה להיראות כל כך גדול- להיות פאינליסט בגביע איטליה.. ואליפות- שכחת לפרט שלא לקחתם אותה בזכות עצמיכם.. ושוב- רק הסבר- לקחתם (טוב קיבלתם) אותה מיובנטוס, ואין בזה שום דבר רע.. אבל גם כלום טוב.. זה לא גורם לקבוצה להיות הטובה ביותר בשלוש השנים האחרונות.. ובעונה האחרונה.. אפילו לא הסברתי רק הוספתי פרט שולי שכאינטר אלופת איטליה. מילאן אלופת אירופה.. אין פה שום דבר לא נכון.. תקן אותי אם אני טועה.. ואני עדיין מחכה לאוהדי אינטר הגאים..

acmilan7

New member
בסדר.. גם אם השחקן לא כל כך מוכר..

פשוט הסיפור הזה.....

ששוניקו

New member
הסיפור הוא פשוט..

שחקן בינוני מקליארי עושה בלאגן אצל אינטר ומילאן, כשאף אחת מהשתיים לא צריכה אותו.

acmilan7

New member
הסיפור הוא

שאינטר החתימה את השחקן בלי לדבר עם הקבוצה שלו.. גם הוא וגם אינטר צריכים להיענש

niddleson

New member
למה להיענש?

כי מילאן היא זו שנענשה בעונה האחרונה? כי ברלוסקוני כבר לא ראש ממשלה? אינטר, עובדתית, הקבוצה הטובה ביותר באיטליה לפחות בשנתיים האחרונות - נגמר הויכוח. אוי אוהדי מילאן... תפסיקו להתבכיין כבר...

למעלה