אפילו אתה לא הודית שאתה אוהד אינטר.. אם בכלל.. ומה אני אגיד לך.. קבוצה מס' 1.. ועוד בשנתיים שלוש.. אם היית אומר בשנה האחרונה אז מילא.. לא הייתי מתנגדת נחרצות.. רק מתנגדת.. אבל עונה שעברה???????!!!!!!!!!! לפני שתי עונות?!!!!!!!!.... פחחחחחח
ומי שגאה לא מתחבא.. וטוב אז לקחתם גביע.. גביע איטליה.. שלא נדע מה החשיבות של זה... ולקחתם שנה שעברה אליפות.. השאלה היא ממי לקחתם.. לסיכום לקחתם בשנים האחרונות גביע איטליה שזה בערך התואר הכי מעפן שיש.. (אולי אחרי גביע ברלוסקוני..) וכל השאר זה לא ממש בזכותכם.. ואפילו השנה שלקחתם אליפות.. מילאן עדיין בולטת... כי בטח שמת לב שהיא אלופת אירופה.. אז השאלה שלי עדיין עומדת בעינה- מי הולך לאינטר כשיש מילאן??
התהללת בדאבל כאילו מזה גביע איטלקי.. אתה גורם לזה להיראות כל כך גדול- להיות פאינליסט בגביע איטליה.. ואליפות- שכחת לפרט שלא לקחתם אותה בזכות עצמיכם.. ושוב- רק הסבר- לקחתם (טוב קיבלתם) אותה מיובנטוס, ואין בזה שום דבר רע.. אבל גם כלום טוב.. זה לא גורם לקבוצה להיות הטובה ביותר בשלוש השנים האחרונות.. ובעונה האחרונה.. אפילו לא הסברתי רק הוספתי פרט שולי שכאינטר אלופת איטליה. מילאן אלופת אירופה.. אין פה שום דבר לא נכון.. תקן אותי אם אני טועה.. ואני עדיין מחכה לאוהדי אינטר הגאים..
כי מילאן היא זו שנענשה בעונה האחרונה? כי ברלוסקוני כבר לא ראש ממשלה? אינטר, עובדתית, הקבוצה הטובה ביותר באיטליה לפחות בשנתיים האחרונות - נגמר הויכוח. אוי אוהדי מילאן... תפסיקו להתבכיין כבר...