כל הסיוונים להתפקד!

ניצניזם

New member
חח יש מחלוקת בקשר לזה..:)

אח.. תומר תומר.. :) התגעגעתי אליהם ממש... הכל התחיל ככה - מנקודת המבט שלי.. הקבוצה באמצע ניוט החלה לשיר את השיר המוכר "כי רק אני.. תמיד נשאר אני...." ואז.. תאמינו או לא.. :) המפקד האיכותי של הקבוצה האיכותית -האדומים.. קרא לי ואמר....-שניצ! תלמדי אותם שזה יהיה לאדום - ככה- "כי רק אדום תמיד נשאר אדום.." רק שתדעו שאת רוב המורלים שלכם ניב מצא. :) אחרי שהעלתי את האדום.. החלו חברי הקבוצה לשיר בשמחה ומורל גבוה.. :) וגם את הקטע המסובך שתומר דיקלם כל הזמן שאף פעם לא זכרתי איך הוא הולך.. "אני אדום בתוך בית אדום.. משו אדום אדום אדום.. :)" חחח... ממ.. זייהו בעיקרון :) אוהבת - שניצ

gorck

New member
אז ככה, הרעיון של אני נשאר אני...

זה בא משיר שכתבו במחוז ת"א מש"צ נשאר מש"צ לפעמים אני רגוע לפעמים לחוץ לפעמים אני בפנים ולפעמים בחוץ לפעמים אני מדריך ולפעמים משוב לפעמים אני יבש ולפעמים רטוב אבל מש:צ תמיד נשאר מש"צ תמיד נשאר מש"צ... לפעמים במאסף ולפעמים מוביל לפעמים אני בורח מהשביל לפעמים מלא אנרגיה ולפעמים עייף לפעמים הכל בבאסה ולפעמים בכיף אבל משצ תמיד נשאר משצ תמיד נשאר משצ... לפעמים עולה מתון ולפעמים תלול לפעמין אני לא מוצא את המסלול לפעמין זה בשלוחה ולפעמים בגיא לפעמים זה קצת קשה אבל תמיד כדאי אבל משצ תמיד נשאר משצ תמיד נשאר משצ.. המילים נכתבו ע"י מש"צים מקורס 2001 אני משאר....ממחוז שולט ת"א

אח אח ניב...

איך שאני מתגעגעת לגוערה למפקדים לחניכים סגל גוערה אני מגעגעת! אויייייי געגוע דבר מעצבן! \=

נראה לי שגם אני צריכה להתפקד

כי סהכ הדרכתי תחומצות הצהובות חחח צוות צהוב אוהבתותכם מאוד סיון משה ירושלים הדרכתי תצהובים!

גם אני עליכם משצים כ ב ו ד! רק אושר

בעיניים בלב בנשמה משצים זה אחד הדברים הכי מספקים שיש במיוחד שעוברים את כל הקורסים ורואים את דור העתיד ולדעת שיש לך חלק בזה משצים אנשים מדהמים חחח איזה נאום הבאתי חחח

למעלה